Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #253458   daniel
 03 Vas 2011 09:46
jmotejunas rašė:neatkreipiau demesio i masalus :) dabar tik pastebejau ant kiek flaunderis alkanas buvo :p
beje penktadieni ir sestadieni vel meginsiu uzkabinti lydi gal yra norinciu?
nu as gal ryt su tavim palekciau !-kliovas-! jai nieko pries
 #253475   miegas
 03 Vas 2011 10:11
jmotejunas rašė:o jie skanus? nesu nei ragaves nei mates gyvai 'viarkt tik daug girdejas :e:e
eseriniu zuvu seimos narys, manau tai daug ka pasako :cool:
 #253486   oli
 03 Vas 2011 10:59
jmotejunas rašė:
miegas rašė:
meskute rašė:oli jauciu si sezona ne maziau kaip ir pernai basu prilups ,koki 135 ;-var-var. jei detu kas antros zvejybos basu foto ir tai daugiau uz visus gautusi '''bum
na ne tiek daug mes ju ir pagaunam :lol: o kai ners juos zvejot galima tik imti ne :twisted:
o jie skanus? nesu nei ragaves nei mates gyvai 'viarkt tik daug girdejas :e:e
del skonio kaip bylojama tautosakos nesiginchijama...bet yra taip kad bassas viena vertingiausiu juriniu zuvu,kiek pamenu tai ji lenkia tik brill ir sole,dar dalykas ir tame kad tai ka matot airiu turguose tai yra atveshtinis bassas tarkim ish prancuzu ar dar kazkur,kurios augina kaip fermose...o vakar dar padariau toki bairi,ishkepiau basso ir codo filetus,vienodu budu vienodai prieskoniu(druska ir pipirai,jokiu pribambasu,nepermushant pachios zuvies,uoshvene atvaziavus,tai norejau kad paragautu basso,jai zuvis labai patinka)tai vot moteros ishvede toki verdikta,kad tam codui iki basso kaip veziui atbulom iki singapuro kokiotai :lol:
 #253488   oli
 03 Vas 2011 11:02
meskute rašė:oli jauciu si sezona ne maziau kaip ir pernai basu prilups ,koki 135 ;-var-var. jei detu kas antros zvejybos basu foto ir tai daugiau uz visus gautusi '''bum
nu tiek pagaut tikrai smagu butu,nors ir nerealiai skamba,bet kai sakoma stengtis nieks nemaisho :lol:
 #253489   oli
 03 Vas 2011 11:06
meskute rašė:!:nujop...! ka ??? barzda :stop-; buvo tokiu minciu ,kas tai atkalbejo '''bum oli ant ko basus emei,razor ar lugai,o kaip del ragu gal basas labiau megsta,ir dar koki vala uzmetimui naudoji,man reik geltona numesti,nes baso nepagausiu niekad,,,,,,
kiek skaitau apie tuos valus ir ju spalvas tai visur bylojama,kad jokio skirtumo nera zvejojant nakti,zydri jie ar violetiniai ar salotiniai,visai kaskita kai zvejojama diena,ir ypach bassus,tada shaika jau net ir ant fluorocarbono shoka ir pavadziam valus plonina...
 #253530   Angler
 03 Vas 2011 13:40
blazer rašė: noriu paklausti, gal kas buvot kur uzmate internete upes boyne zemelapi, kur butu pazymeta kur, kokia atkarpa, kokiam klubui priklauso?
Na turbut tiksliausia informacija apie upe Boyne rasi cia http://fishinginireland.info/trout/east ... boyne2.htm
Truputi zinau sia upe teko zvejot ties Trimu :gutgut
 #253531   Angler
 03 Vas 2011 13:42
Noreciau paklausti pas jurininkus koki mazga naudojate surisant pagrindini vala su shokleaderiu :?:
 #253540   jmotejunas
 03 Vas 2011 14:24
Angler rašė:Noreciau paklausti pas jurininkus koki mazga naudojate surisant pagrindini vala su shokleaderiu :?:
nesu jurinkas bet man sis patiko kai bandziau :) bet gaudant pleksnes zoles labai nese tai painiojosi aplink ta mazga pries shockleaderi ir nereikejo tolimu metimu tai isvis nedejau buvo zymiai geriau :) bet aisq cia mano pradedanciojo nuomone... reiketu geriau laukt atsakymo is zmoniu kurie tuos basus lupa 'viarkt biski pavydziu nu gal ir nebiski :-D
 #253551   Angler
 03 Vas 2011 14:58
Patiko sitas saitas apie mazgus http://www.netknots.com visiem gyvenimo atvejams :gutgut .Biski po youtube pasizvalgaiu,tai mazgu n skaicius,bet tik turbut praktikoje atsirenki koks is ju patikimiausias.
 #253555   oli
 03 Vas 2011 15:02
Angler rašė:Patiko sitas saitas apie mazgus http://www.netknots.com visiem gyvenimo atvejams :gutgut .Biski po youtube pasizvalgaiu,tai mazgu n skaicius,bet tik turbut praktikoje atsirenki koks is ju patikimiausias.
jo,kaip ir valus,kurie geresni mazgam...
 #253579   zekisLT
 03 Vas 2011 16:28
Na kagi, buvau uzlekes snd droghedoj i ale ''zveju parduotuve'' tai klausiau kaip kas del upes boyne...pasake viena, visa upe turi 22 klubus, zodziu nera kur nei kojos imerkti kad kokia nors atkarpa nepriklausytu klubams... pasikartosiu, droghedos istojimas i kluba kainuoja 200e , slane net 300e bet sake ten jau ban, nes pilnas (turi 1000 zmogeliuku) bliam kokia kapeika kazkam byra ka? ne nenukrypkim... taigi gal kiti klubai pigiau ir yra, nzn, bet zodziu neistojus i kluba niekur nepazvejosi sioje upeje, nu ir nereikia :liež-uvis
 #253670   Angler
 03 Vas 2011 19:17
Kazkaip keistai jie priimineja i "Sea Angling Ireland SAC membership open for 2011" kluba esu prisiregistraves i ju foruma,kadangi juroje zvejoju labai nedaug siame forume esu kaip stebetojas,pasiskaitau naujausia info ir tiek,bet pats forume nedalyvauju,taciau po kurio laiko gavau kvietima stoti i ju kluba jie praso sumoketi 70€ ir viskas tu jau butum klubo narys,toks jausmas,kad svarbiausia kuo daugiau surinkti pinigu,o ne geru drausmingu zveju :roll: .Pamenu kazkada domejausi kaip istoti i viena Klaipedos spiningautoju kluba,tai visu pirma buvau paprasytas,kad mane rekomenduotu maziausiai du klubo nariai,o tik po klubo nariai butu svarste ar tinkamas as jiems i kompanija ar ne,kazkaip man ten viskas rimtai atrode,o cia kazkas netaip,kazkokia pralobti siekianti kontora :roll:
 #253709   meskute
 03 Vas 2011 20:44
taigi kas liecia spalvotus valus kaip ir savo vietose reiks keist shoklyderi nes teks ir diena zuvauti.o jei pas jus rimciau basai sukils,tai po kokio men ir iki musu dakils.o tada tai meska pasiraitojus rankoves duos jiems garo.aisku jei tik laiko bus.
 #253719   jmotejunas
 03 Vas 2011 21:02
:roll: bet kiek ziurejau jurines sitemeles su visokiais spalvotais bajeriais ir svinai daznai spalvoti buna tai gal kartais tas spalvotas shockleaderis dar labiau atkreiptu zuvies demesi?
 #253840   miegas
 04 Vas 2011 01:09
mano pirmi basai buvo pagauti ant oranzinio shoklyderio, trumpos flaper sistemeles su trumpais pavadeliais irdar po du didelius karoliukus uzverta :!: o zvejoba kas daugiau tai cia jau sportas :idea:
 #253842   blazer
 04 Vas 2011 02:00
zekisLT rašė: zodziu neistojus i kluba niekur nepazvejosi sioje upeje, nu ir nereikia :liež-uvis
upe boyne prateka beveik per kiema, kur as dirbu. visa diena dirbdamas, girdziu kaip vandenelis ciurlena. chebra sako, kad kartais mato kaip lasisos dideles vartosi... jomajo kaip sunku dirbt, kai ir upe ir parduotuve psanosej... pavasari stopudov imesiu kokia dugnine ten :D
 #253843   oli
 04 Vas 2011 02:36
jmotejunas rašė::roll: bet kiek ziurejau jurines sitemeles su visokiais spalvotais bajeriais ir svinai daznai spalvoti buna tai gal kartais tas spalvotas shockleaderis dar labiau atkreiptu zuvies demesi?
shviesu,tamsu,pliaze,nuo roksu,kokiu metu laiku,chia su tuo bassu gali kiekvienam atvejui atskira tema kurt,kas kaip ir ant ko :lol: o kiek dar visokiu atveju kurie visai i jokius vartus neitelpa...
 #253844   oli
 04 Vas 2011 02:40
miegas rašė:mano pirmi basai buvo pagauti ant oranzinio shoklyderio, trumpos flaper sistemeles su trumpais pavadeliais irdar po du didelius karoliukus uzverta :!: o zvejoba kas daugiau tai cia jau sportas :idea:
nestipriai su tuo bassu pasportuosi,nepasigauna jo tiek daug :lol: chia ne kokia makrele...
 #253864   miegas
 04 Vas 2011 10:10
oli rašė: nestipriai su tuo bassu pasportuosi,nepasigauna jo tiek daug :lol: chia ne kokia makrele...
sportinis interesas gaunasi. kad kuo daugiau pagauti, tai nereiskia kad per viena kartu ju privanoti
 #253884   oli
 04 Vas 2011 10:50
miegas rašė:
oli rašė: nestipriai su tuo bassu pasportuosi,nepasigauna jo tiek daug :lol: chia ne kokia makrele...
sportinis interesas gaunasi. kad kuo daugiau pagauti, tai nereiskia kad per viena kartu ju privanoti
man sportinis interesas buvo kazkada ant tatamio,dabar tai malonumas,ir pagautu bassu kiekis yra to malonumo kokybe ir ekvivalentas,kame chia sportas nevisai suprantu :lol: gaunasi kazkokia kaip ir bassomanija,priklausomybe :lol: laiks nuo laiko reik pajusti ta malonuma traukiant bassa,o ju skaichiavimas tai papraschiausias saves tikrinimas,ar yra kokia pazanga toj bassomanjoj ar ne
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė