vo butentDainiusM rašė:O juos "ismusinet" nereik... labiau stop&go eina. As didziaja valukonio pleksne puikiai idarbinau su koteliu iki 15g uzmetimo.

vo butentDainiusM rašė:O juos "ismusinet" nereik... labiau stop&go eina. As didziaja valukonio pleksne puikiai idarbinau su koteliu iki 15g uzmetimo.
man tai cia jokiu budu ne trukumas o privalumas... ir sekantis pas mane matyt bus floatingas...Vaidis rašė:...anie labai greitai lipa viršun, kyla labai,...sekantys bus Fast Sinkingai ...
paziurek ciaVaidis rašė:Gal aš biški choleriškas ar ką, bet tas labaiiiii lėtas pravedimas mane į neviltį varoBet tai čia tik mano problemos masiet, tad Floatingo pas mane nebus
a kam ji skandint. pavirsium cykiai cykiai is po leto... tu irgi filmuka kur Vaidziui idejau paziurek.Airis rašė:floatinga bus sunku paskandinti pravedant.
gera idėja su žymėjimuTaacis rašė:Dushios raminimui
http://www.nomad.lv/?p=2176
Ymananoma, bet nepatogu. Bus kilpu metymas. O ir rite ilgai nelaikys...ansanas rašė:Ar imanoma dzerkint su paprasta rite kalbant apie nedidelius dzerkus 7-10cm tokius kaip Salmo slider ?
imanoma ir net visai patogu ir bandyta. jei rite ale daiwa 3500 dydzio tai dar ir visai laikys. tik tiek, kad rituke galinti laikyt ~35-50gr dzerkiukus, tai jau svers nemenkai (daiwa 3500 sveria ~ 360-390gr). is bedos ir penn slammer 360 (~340gr) galima kankint bandyt. aisku spininginis o ne kastinginis kotas lengviem dzerkiukam tai cia atskira tema.Taacis rašė:Ymananoma, bet nepatogu. Bus kilpu metymas. O ir rite ilgai nelaikys...ansanas rašė:Ar imanoma dzerkint su paprasta rite kalbant apie nedidelius dzerkus 7-10cm tokius kaip Salmo slider ?
Su 60 gr. mėsmale jau rizikinga, gali smilius nukentėt...randą iki šiol turiuSauliusM rašė:... jei ne paciu didziuju dydziu, bet tokie iki 60gr tai labai viskas gerai...
nu nerajk plonu valu dzerkus metyt, kad pirstus persipjaut bemetant.Xrapas rašė:Su 60 gr. mėsmale jau rizikinga, gali smilius nukentėt...randą iki šiol turiuSauliusM rašė:... jei ne paciu didziuju dydziu, bet tokie iki 60gr tai labai viskas gerai...
Aha, dabar žinau...SauliusM rašė:...nu nerajk plonu valu dzerkus metyt, kad pirstus persipjaut bemetant...
saugiausia tai namie ant sofos sedet ir filmukus apie dzerkavima internete ziuretXrapas rašė:Aha, dabar žinau...SauliusM rašė:...nu nerajk plonu valu dzerkus metyt, kad pirstus persipjaut bemetant...![]()
![]()
Ale su multiku vistiek saugiau
Na jau čia kiekvienas pagal save...SauliusM rašė:...saugiausia tai namie ant sofos sedet ir filmukus apie dzerkavima internete ziuret...
Nu mazhdaug nuo chia http://www.jerkbait.ru/forum/topic/1084 ... e__st__220BenasS rašė:numeskit kokiu linku video apie dzerkavima ar filmu
O kame tas tavoansanas rašė:Ok dekui uz info
nu tikrai ne ant kiekvieno dzerkinio koto yra tas gaidukas... P.s nu i gerai ir nelysiu as i ta dzerkinima toliau spiningausiu su savo paprastu spiningu ir paprastai vobleraisKleckas1978 rašė:ir kur gaiduka padesi kai mesmale ant dzerko uzdesi