BMW superinė mašina, turėjau 2002 metu 320d ir nuvažiaves 400 000 km, ledinė mašina, traukia kai žvėris, o šifruojasi BMW-Be My Wife 

SomeWhereInTheLakeFishing
Nelabai koki, nors uz Golfa gal ir geriau. Pas mus darbe Yetis visiskai naujas, taciau ir visiskai plikas bazinis modelis, tik priekiu varomas. Na tai ji galeciau apibudint taip:Vaidis rašė:Audruti, kokį įspūdį Yetis paliko?
skumbrotai pas tave mayt universlas, o pas ji sedanasSkumbrotas rašė:Vienas mano giminaitis turėjo nuliovą krūtą mersą, važiuoji juo kaip kokioj odinėj sofojKartais atvažiuodavo pas mane ir palikdavo mant tą mersą dienai mainais į mano passatą - mat statėsi namą ir nei durų, nei kitų dvimetrinių detalių su tuo mersu niekaip nepaveždavo... O ir žvejyboj jis miegodavo merse atsisėdes, aš passate gulėdavau kaip ponas.... Šūds tas mersas
![]()
Palaižyk valerijono ir išgerk kmynų arbatos - padėsAntas rašė:...gal nustokit lygint p... su b...., ...
aha, užvakar mačiau kaip Outbac'as "važiuoja"zzzubarruu rašė: isbandzius daugybe visokiu transporto priemoniu, supratau, kad vaziuoja tik subaru,
nesutikciau kad vietos dauk. draugas toki turejo, tai vietos pas ji tikrai nedaug, gale sedet isvis anksta.pasminde rašė:Vazineju su senu mersu 124 92m 3,0d. Esu patenkintas nes vietos dauk
va butentkamstis rašė:Bet uztat "bara" turi
zzzubarruu rašė: isbandzius daugybe visokiu transporto priemoniu, supratau, kad vaziuoja tik subaru
Blyn, Igneli, as irgi is sudo vaska sugebu isspaust. Jei rastum man vieta su kurybiniais nukrypimais - rauciau nuo to savo griovio meskeriot ir padirbet bet kur...Ignelis rašė: sake tas lietuvis labai geras maxanikas buvo, net sugedusias dalis mokedavo pataisyt
noreciau paklausti kodel citroen xm nera pravazus, pasikelus - tik dzipai lenkia, ypac 2,0 d arba TD ir kokios ten detales brangiosIgnelis rašė:Vienintelis tikras Citroen XM. 2.0 mono dyzelis![]()
ir vaziuosi minksciau negu su mersu belekokiu
ir ant "berzu" kuro vaziuoja. is vieno kaimyno backos juoda pildavau, is kito ruda
palaukdavau kol kanistre nusistoves vanduo. tiesiai i baka ir eini
ir vietos daug ziauriai. nelabai pravazus, baisus, dalys brangios. bet tie kas pradeda citroenais vazinet..., nelabai ir megsta kitas masinas...
![]()
remiantis tavo logikaGedasas rašė:zzzubarruu rašė: isbandzius daugybe visokiu transporto priemoniu, supratau, kad vaziuoja tik subaru![]()
kai purus sniegas, tai subaristai ereliai, kai buna atlidys ir vel susala, subaristai kantriai ruko like ant plento
![]()
subaru tik mieste ziema vaziuoja, uz miesto jis tik bando ivaziuot... atvazuok kad i varzybas 4x4 , pamatysi kas kaip vaziuoja
cia maniskis parketinykas![]()
na imkim kad ir tapati plasmasini prieki arba lempa...Antas rašė:noreciau paklausti kodel citroen xm nera pravazus, pasikelus - tik dzipai lenkia, ypac 2,0 d arba TD ir kokios ten detales brangiosIgnelis rašė:Vienintelis tikras Citroen XM. 2.0 mono dyzelis![]()
ir vaziuosi minksciau negu su mersu belekokiu
ir ant "berzu" kuro vaziuoja. is vieno kaimyno backos juoda pildavau, is kito ruda
palaukdavau kol kanistre nusistoves vanduo. tiesiai i baka ir eini
ir vietos daug ziauriai. nelabai pravazus, baisus, dalys brangios. bet tie kas pradeda citroenais vazinet..., nelabai ir megsta kitas masinas...
![]()
kiek ziuriu vienodai kainuoja kaip ir kitu markiu + kartais net pigesnes.
Kažin ar vertėtų lygint Jetos kainas su XM. Mašinos skirtingų klasių. Galima sakyt atvirkščiai - Citroex Saxo remontas spėju bus pigesnis nei pvz Passat ...Ignelis rašė:tixliu kainu dabar neivardinsiu...nes gal 3metai kaip xm akyse nemates....
o remontuotas jis rimtai buvo apie 2002metus tad daug vandens nubege, kas uzsifiksave tai kad kainu skirtumus tevas isreiksdavo tada ne litais o kartais, kiek tarkim kainuotu tuometu darbines masinos dzetos remontas
![]()