Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #253950   Angler
 04 Vas 2011 14:30
Gerai pasakyta "bassomanija" :) ,o is tikruju toks reiskinys egzistuoja Airijoja,cia zmones pablude del bassu geraja ta zodzio prasme :-D,isikuria "bassautoju"klubai,forumuose pilna zveju kurie tik juos ir gaudo ir tik apie juos kalba,o kur dar turistai kurie vaziuoja i Airija,kad tik ju pagaudyt !-kliovas-! Tik va vakar toks paradoksas ivyko,sumasciau sau pasizvalgyti spiningo bassu zuklei :roll: ,nuvaziavau i visiem dublino zvejams gerai zinoma parduotuve Cork st.,buvau apsisprendes tam reikalui isleisti apie 100€ + - 20€ ir kad ilgis butu apie 10ft,tai is mano pageidavimu jie man sugebejo pasiulyti tik 2 kotus :roll: ,kadangi megstu greitos akcijos spinus jie man netiko del savo minkstumo :evil: ir viskas :roll:daugiau jie man nieko pasiulyti nesugebejo tiesa turejo dar pora japonisku,bet ju kaina sieke apie 450€,o tai jau ne mano nosiai :) .Kazkaip keista pasidare,kaip cia "bassomanijos " salyje negaliu gauti ko noriu,elementaraus 10ft greitos akcijos spiningo :roll:
 #253952   jmotejunas
 04 Vas 2011 14:34
Angler rašė:Gerai pasakyta "bassomanija" :) ,o is tikruju toks reiskinys egzistuoja Airijoja,cia zmones pablude del bassu geraja ta zodzio prasme :-D,isikuria "bassautoju"klubai,forumuose pilna zveju kurie tik juos ir gaudo ir tik apie juos kalba,o kur dar turistai kurie vaziuoja i Airija,kad tik ju pagaudyt !-kliovas-! Tik va vakar toks paradoksas ivyko,sumasciau sau pasizvalgyti spiningo bassu zuklei :roll: ,nuvaziavau i visiem dublino zvejams gerai zinoma parduotuve Cork st.,buvau apsisprendes tam reikalui isleisti apie 100€ + - 20€ ir kad ilgis butu apie 10ft,tai is mano pageidavimu jie man sugebejo pasiulyti tik 2 kotus :roll: ,kadangi megstu greitos akcijos spinus jie man netiko del savo minkstumo :evil: ir viskas :roll:daugiau jie man nieko pasiulyti nesugebejo tiesa turejo dar pora japonisku,bet ju kaina sieke apie 450€,o tai jau ne mano nosiai :) .Kazkaip keista pasidare,kaip cia "bassomanijos " salyje negaliu gauti ko noriu,elementaraus 10ft greitos akcijos spiningo :roll:
pas juos yra tikrai pasirinkimo net labai daug yra bet kainos ziaurios :) va meskeryte pirkau atrodo uz 70e jurine ir nulekiau i navano parduotuve uz 40 tokiapat nupirkau ir siuo metu yra labai geru akciju toje parduotuveje!
 #253954   oli
 04 Vas 2011 14:39
Angler rašė:Gerai pasakyta "bassomanija" :) ,o is tikruju toks reiskinys egzistuoja Airijoja,cia zmones pablude del bassu geraja ta zodzio prasme :-D,isikuria "bassautoju"klubai,forumuose pilna zveju kurie tik juos ir gaudo ir tik apie juos kalba,o kur dar turistai kurie vaziuoja i Airija,kad tik ju pagaudyt !-kliovas-! Tik va vakar toks paradoksas ivyko,sumasciau sau pasizvalgyti spiningo bassu zuklei :roll: ,nuvaziavau i visiem dublino zvejams gerai zinoma parduotuve Cork st.,buvau apsisprendes tam reikalui isleisti apie 100€ + - 20€ ir kad ilgis butu apie 10ft,tai is mano pageidavimu jie man sugebejo pasiulyti tik 2 kotus :roll: ,kadangi megstu greitos akcijos spinus jie man netiko del savo minkstumo :evil: ir viskas :roll:daugiau jie man nieko pasiulyti nesugebejo tiesa turejo dar pora japonisku,bet ju kaina sieke apie 450€,o tai jau ne mano nosiai :) .Kazkaip keista pasidare,kaip cia "bassomanijos " salyje negaliu gauti ko noriu,elementaraus 10ft greitos akcijos spiningo :roll:
o ko tu chia stebiesi,chia ir surfo padoraus nenusipirksi,viska tenka siust ish anglijos,vo "sufixo" jau dvi savaites shoklyderiui neina gaut niekur...paziurejau kad shy kart turbut pasijimsiu shoklyderiam ne "superior" o "zippy",tai kur tau tik ish anglu...
 #253972   Angler
 04 Vas 2011 15:01
jmotejunas rašė:navano parduotuve ... siuo metu yra labai geru akciju toje parduotuveje!
Zinau ta parduotuve,bet nuo Dublino vaziuoti 50km :roll: "xochetsa i koletsa..." :roll: ,o kas liecia shopping online !nea! kol nepaciupineju daikto neperku,nekarta esu pasimokes,kazkaip man nesiseka :oops: parsisiunti,o ten visai netas ko tikejaisi,paskutinis pirkinys is cabelas Abu Garcia rite,taip nupirkau,kad dabar pats pardavineju ebay ir niekas neperka :twisted:
 #253977   zekisLT
 04 Vas 2011 15:16
blazer rašė:
zekisLT rašė: zodziu neistojus i kluba niekur nepazvejosi sioje upeje, nu ir nereikia :liež-uvis
upe boyne prateka beveik per kiema, kur as dirbu. visa diena dirbdamas, girdziu kaip vandenelis ciurlena. chebra sako, kad kartais mato kaip lasisos dideles vartosi... jomajo kaip sunku dirbt, kai ir upe ir parduotuve psanosej... pavasari stopudov imesiu kokia dugnine ten :D
na tik ziurek kad nenukentetum :) ateis kokie klubieciai ir bus tau :stop-; nzn, upe tai tikrai zuvinga, juolab airiai cia tegaudo upetakius ar lasisas, tai ten baltos zuvies ''n'' turi buti, ir yra istikro...bet tikrai nesiruosiu mesti pinigu tokiu del 6men. iseis du geri kotai man ;-var-var.
o zvejoti vietu yra ir be sios upes ;uolrait
Paskutinį kartą redagavo 1 zekisLT. Iš viso redaguota 4 kartus.
 #253978   zekisLT
 04 Vas 2011 15:21
o navane tai padruotuves 2 zveju yra viena salia kitos, ir istikro man patiko, galima rasti faktiskai ko nori, ir kainos nesikandzioja, nepalyginus su droghedos sklepu :lol: rimtas zvejys daugiau amunicijos turi nei jie ten, o ir kainos :superšokas.
tiesa del klubu angler rase, tai cia droghedoj ir sako duosi 200e, uzpildai forma mini (vardas, adresas ir pan) ir vsio, klubo narys...sakau tai ka as gaunu ir kaip kas vyksta apart zvejubos upeje? dar sako du ezereliai priklauso ir vsio...zodziu tik pinigus paims, ir gero kelio tau...nei rekomendaciju nereikia, nei kokiu klubo suvaziavimu ar turnyru nedaro (bent neminejo) tokie klubai neatrodo tikrai patrauklus :?
 #254052   meskute
 04 Vas 2011 20:37
nezinau kaip kotu kainos cork street esu ten spina abu garcia pirkes ,palikau 60 pinigu,nete buvo tiek pat + atsiuntimas,pas juos kainos ant smulkmenu uzmestos.nors visada ka bepirkciau uzsidedu rozinius akinius ir ka nors iskaulyju uz dyka ,praeita syki va tide table dave :ks>
 #254056   jmotejunas
 04 Vas 2011 21:11
vejas nervina!!! sianakt 3h zadu judeti i zvejyba tik nesu tikras ka gaudisiu :) gal yra norinciu kazka susiorganizuoti?
 #254060   Angler
 04 Vas 2011 21:28
meskute rašė:nezinau kaip kotu kainos cork street esu ten spina abu garcia pirkes ,palikau 60 pinigu,nete buvo tiek pat + atsiuntimas,pas juos kainos ant smulkmenu uzmestos.nors visada ka bepirkciau uzsidedu rozinius akinius ir ka nors iskaulyju uz dyka ,praeita syki va tide table dave :ks>
Kokia ji bebutu bloga,taciau geresnes parduotuves Dubline nera :gutgut ,sutinku,kad kainos ten kandziojasi,bet reikia pripazinti,kad ir daiktai kuom jie prekiauja tikrai ne sudas,viskas kokibiska,todel ir kainos nevaikiskos,tik dabar pastebejau,kad jie pradejo dirbti su lenkais nes atsirado lenku "Trapper" firmos produkcijos,o anksciau tik vakarietiskos prekes buvo asortimente.Ir deretis kazkaip jie ten nelinke,bet kaip sakant turim ka turim... :)
 #254062   blazer
 04 Vas 2011 21:30
zekisLT rašė:o navane tai padruotuves 2 zveju yra viena salia kitos, ir istikro man patiko, galima rasti faktiskai ko nori, ir kainos nesikandzioja, nepalyginus su droghedos sklepu
vo ten as ir dirbu, salia tu dvieju parduotuviu. (siandien netycia ir antra parduotuve pamaciau :D ) zekisLT, varom zvejot.
 #254063   Angler
 04 Vas 2011 21:33
jmotejunas rašė:vejas nervina!!! sianakt 3h zadu judeti i zvejyba tik nesu tikras ka gaudisiu :) gal yra norinciu kazka susiorganizuoti?
Buvau suplanaves ryt palek iki Barrow eseriu pajieskot,bet oras nu i *PYP* :-vimt ,o ir lietus vandens pavare,nebent ryt viskas pasitaisys,tai gal po darbu ir pavaziuosiu iki upes :roll:
 #254064   jmotejunas
 04 Vas 2011 21:37
Angler rašė:
jmotejunas rašė:vejas nervina!!! sianakt 3h zadu judeti i zvejyba tik nesu tikras ka gaudisiu :) gal yra norinciu kazka susiorganizuoti?
Buvau suplanaves ryt palek iki Barrow eseriu pajieskot,bet oras nu i *PYP* :-vimt ,o ir lietus vandens pavare,nebent ryt viskas pasitaisys,tai gal po darbu ir pavaziuosiu iki upes :roll:
na as labiau linkes buciau uzmesti meskeres ant negyvos ir sedeti pasislepus nuo lietaus ir vejo :)
 #254078   zekisLT
 04 Vas 2011 22:45
blazer rašė:
zekisLT rašė:o navane tai padruotuves 2 zveju yra viena salia kitos, ir istikro man patiko, galima rasti faktiskai ko nori, ir kainos nesikandzioja, nepalyginus su droghedos sklepu
vo ten as ir dirbu, salia tu dvieju parduotuviu. (siandien netycia ir antra parduotuve pamaciau :D ) zekisLT, varom zvejot.
kur nori vaziuot ir kada? kur ten tiksliau dirbi? i pm papiesk
 #254081   daniel
 04 Vas 2011 23:05
nu ka as ir rit leksiu nes vejas liktai nedidelis bus o lietutis smulkus irgi nebaisus :)
 #254082   daniel
 04 Vas 2011 23:08
daniel rašė:nu ka as ir rit leksiu nes vejas liktai nedidelis bus o lietutis smulkus irgi nebaisus :)
www.met.ie pasitikrinkit orus :)
;-)
 #254086   meskute
 04 Vas 2011 23:29
Angler rašė:
meskute rašė:nezinau kaip kotu kainos cork street esu ten spina abu garcia pirkes ,palikau 60 pinigu,nete buvo tiek pat + atsiuntimas,pas juos kainos ant smulkmenu uzmestos.nors visada ka bepirkciau uzsidedu rozinius akinius ir ka nors iskaulyju uz dyka ,praeita syki va tide table dave :ks>
Kokia ji bebutu bloga,taciau geresnes parduotuves Dubline nera :gutgut ,sutinku,kad kainos ten kandziojasi,bet reikia pripazinti,kad ir daiktai kuom jie prekiauja tikrai ne sudas,viskas kokibiska,todel ir kainos nevaikiskos,tik dabar pastebejau,kad jie pradejo dirbti su lenkais nes atsirado lenku "Trapper" firmos produkcijos,o anksciau tik vakarietiskos prekes buvo asortimente.Ir deretis kazkaip jie ten nelinke,bet kaip sakant turim ka turim... :)
is tikro deretis galima esu pirkes du kostiumus ir batus vienu metu - nuderejau virs simto pinigu.matomai yra dalyku ant kuriu kainos uzlaustos ir matomai gali numesti..
 #254097   jmotejunas
 05 Vas 2011 01:34
nu ka lekiu bandyti laimes :) ziuresim kaip cia pavyks susitvarkyti su tuo veju ir tikiuosi kad ryt bus kuo pasigirti :)
jei dar yra tokiu kaip as tai laukiu virginijoj planuoju uz poros h buti :)
 #254118   oli
 05 Vas 2011 10:51
daniel rašė:meskiuk davai derinam kada i corka pas hebra pavaryt :)
manau antradieni bandysiu koki pliaza,po shtormo turetu buti ;uolrait ,tik kad zolem neuzmetitu ziauriai,kas labai tiketina...
 #254195   meskute
 05 Vas 2011 15:30
Daniel,i corka galima,bet gal kiek veliau po poros savaiciu ,reik siek tiek apleistus reikalus apmusti,atleidau is pareigu visus du gyventojus,reik normalius zmones rasti,masinai guolius pakeisti - sudilo i corka belakstant :v-ar ,o va po poros savaiciu galim kai ka galvoti.prisikasim ragu,griepsim pasmirdusius razorus ir basam duosim per lupytes su 3/0 kabliukais !-kliovas-! .Aisku jei Corko shaika priims,nes kiek suprantu leksim trise. Gal koki surfa ikirtai,pats matai be surfo corke ner ka veikti....
 #254326   miegas
 06 Vas 2011 15:01
meskute rašė:....Aisku jei Corko shaika priims....
aisq kad priimsim, as jau masina susitvarkiau. bet atostogos jau baigiasi :? ir kita savaite bus darbinga iki sekmadienio, bet dar kita savaite bus ;uolrait
ryt vakare apsiramins vejas tai bandysiu nauja vieta...
 #254341   meskute
 06 Vas 2011 17:48
apie tai reik nutuokti ir plius reik spec multikui pritaikyto koto juk musu naudojami netinka.Taigi viso reik dvieju kotu ir dvieju riciu ,pageidautina vienodu.Ishvados pershasi pacios,jei klystu pataisykit :/nu/n/x
 #254342   jmotejunas
 06 Vas 2011 17:55
meskute rašė:apie tai reik nutuokti ir plius reik spec multikui pritaikyto koto juk musu naudojami netinka.Taigi viso reik dvieju kotu ir dvieju riciu ,pageidautina vienodu.Ishvados pershasi pacios,jei klystu pataisykit :/nu/n/x
hmmmmmmmmmm nezinojau... as galvojau pasiemi kota ir uzsimeti multiplikatoriu o skirtumas tik zieduose ir tvirtinimuose jei zmogus pirko komplekciuka manau turetu buti ok
 #254388   dalius1984
 07 Vas 2011 02:52
wa alwius tuose spinu reikaluose puikiai nusimano,jis gi jeme kota brangoka ir multika kabino ant jo-pasirode kad kazkas neatitiko,tik biesas zino kas,as nlb net mokeciau su tuo multiku zwejot :)
 #254401   miegas
 07 Vas 2011 10:13
multiko ziedai mazesni ir toliau nuo rites nei fixed spool, pati meskeres struktura tokia kad dirba ziedais i tave. as turejau greys grxs tai ten galejai reguliuot kurioj vietoj tau patogiau rite.

p.s. vis dar turiu pardavime rite daiwa 7th kaina tik 85eu :)
 #254409   jmotejunas
 07 Vas 2011 10:51
skambinau jam atsiunte tikslu meskeres pavadinima tai raso kad spiningas tas kotas :( galvojau jau pasimsiu daikta pasimokyti metimams bet pasirodo kad netam jis skirtas...buciau dekingas jei kas is korko zmoniu papasakotu kur imanoma pagauti basu ar seip susiorganizuotumem bendra zvejyba!
 #254412   oli
 07 Vas 2011 11:06
jmotejunas rašė:skambinau jam atsiunte tikslu meskeres pavadinima tai raso kad spiningas tas kotas :( galvojau jau pasimsiu daikta pasimokyti metimams bet pasirodo kad netam jis skirtas...buciau dekingas jei kas is korko zmoniu papasakotu kur imanoma pagauti basu ar seip susiorganizuotumem bendra zvejyba!
nu paskutiniu metu east Corkas juda su bassais,dabar po shtormu visai neblogai turetu aiti,tik kazi kaip ten su zolem reikalai,po tokiu audru gali but uzvare gerai
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė