Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #236637   makaulė
 29 Lap 2010 20:46
ne bassu gi lyga,possovietines tik ashariukus ir moka mikryt,apie tokius kotus ir diskutuojama shitoj temoj,duok amerikonui toky kota,tai nesuprastu kas che,nu dar japonas koky rokfisha ish po akmens ishtrauktu,siemet zvengem estijoj,pasakojo Jurka,latvijos rinktines narys,-pernai atvaziavo i ukraina italai,klausia kashtanovo:-zdes jest bass?....tas ramiu veidu-,,aga jest....smol bass...
 #236662   SauliusM
 29 Lap 2010 21:17
makaulė rašė:,,aga jest....smol bass...
:lol:
vital(vilnius) rašė:geriau paruoditum visems kaip reike gauditi PC :yaaah!
kakova x... as ten palikau? :roll: gerai vienam forume, berods dede Mazgeika parase, kad visos tokio tipo varzybos idomios tik tiem kurie jose dalyvauja.
 #236706   alkanas
 29 Lap 2010 21:52
remiesi kazkieno zodziais, kad svertu daugiau :lol:
o ka ten palikai ? galiu paaiskint, kol nedalyvavai nepalikai nieko, bet sudalyvaves pamatytum jog praradai savo kaip "aso" visazinio visamokancio etikete, kuria sau pasikabines esi, vat todel tau ir neidomu ;uolrait
 #236716   SauliusM
 29 Lap 2010 21:58
alkanas rašė:sudalyvaves pamatytum jog praradai savo kaip "aso" visazinio visamokancio etikete, kuria sau pasikabines esi, vat todel tau ir neidomu ;uolrait
uoj mama, man jau verkt? etiketes tai cia nebent kiti man kazkokias prikabint gali. tik jau ne as pats sau...
 #240009   Aqua v.
 12 Gru 2010 16:20
Nors su SauliumM ir nedaug kur sutinku (tyliai, viduje), bet del varzybu LT/LV/ir ypac RU - tai baikit juokus, tai mazdaug tas pats, kaip "mokykis is WORLD VAZ (arba LADA, ....) cempionato". Gerai, aisku skaityt forumus ir straipsnius kitom (nei LT) kalbom, bet jei tai tik RU - tai sakyciau l. ribotas poziuris. Daug geriau tada tik asmenine patirtis.
Kad nebutu beasmenis negatyvus post'as, mano siuometine pozicija:
irankiai yra (ir turi buti) l. specializuoti,
cia ieskau sprendimo is to isplaukianciam priestaravimui - koks irankis gali buti universalus (salyginai) situacijose, kai negali tureti (kaip valtyje, kur sis kl. mazai svarbus) 5 irankiu;
be abejo idomiausias kl., kokia forumo dalyviu nuomone apie irankius, kuriu labai paprastai nepaimsi pameginti "rankoje" ant LT.
 #242172   Jurginas
 21 Gru 2010 00:14
Čia dar kilo klausimas, kuo realiai skirias geresnis ir prastesnis micro jigginiai kotai? Na tarkim koks shimano dia flash ir salmo?

Sakau raiks gal nuo kito sezono micro jigginimu užsiimt, bo žinau ežerioką, kur ešerių ir būtent tokių po 300-500g b#@iu neversi. Tik kad ten gyliai nuo 3m prasideda, o guminukų ir gaudymo jais nesu invaldęs visiškai, pagrinde ješerius tvičinu, a eksplotuot tą ežerą esu nusiteikęs rimtai :twisted:
 #242176   savas
 21 Gru 2010 00:39
Kuom skirias tik pats isbandes suprasi. Mano sunus pirma kart su mikrikais pazvejojes su tam skirtu daiktu, is karto uzsidege isigyt tik tam skirta kota, kai pajuto kada 2gr. ant zoles gulasi, o kada cigaretinis eseriukas baksteli.
 #250715   Apis
 22 Sau 2011 16:47
Turiu salmo diamond ultra jig tai dabar imu abejoti as iseis su juo mikro masaliukus pametyti? Siaip gramatura nuo 5 iki 15 gramu. Esu bandes vobleriukus metyt ir gumas su 9 gr galvom bet norisi pabandyti ir su mikriukais ant eserio. Tai dabar galvoju ar pasilikti sita ateinanciam sezonui ar pasizvalgyt i koki ultra lighta. Akys krypsta i Colmic perch arba Salmo Elite Micro Jig. Na tokius ekonomines klases kotukus.
 #250772   Kleckas1978
 22 Sau 2011 20:09
su savuoju 5-15 teisingai pastebejai kad nepagaudysi su mikriukais - nebent su sistemele ir svino gabalu ant galo.
Gali mikrikini kota pirkt viena is tavo paminetu drasiai - kuris labiau limpa i ranka ir galvos nesuk - nes uz tuos lt daugiau nera ka rinktis :(
Aisku jei pinigu butu daugiau butu kita kalba, bet yra kaip yra ;-)

man salmo 2.4 variantas ;-var-var. - 2.7 jau per sunkus ir per daug botagas palieka :/nek
Colmico nebandziau prie vandens taip kad nieko negaliu sakyti - parduotuvej paciupinejas praktiskai nedaug ka suprasi ir tik paciupinejus kota pardoj apie ji rasineti - manau nekorektiska :roll:
 #255102   espo
 09 Vas 2011 15:13
Sveiki, reikia pagalbos. Renkuosi spinigą mikroguminukams. Turiu du variantus 1. GRAPHITELEADER CALZANTE EX 2.29m. 0.6-8g. Fast 2. Shimano diaflash LS 2.37m 0,8-8 Jūsų nuomonė apie juos? Ka dar galetumete patarti?
 #255139   alkanas
 09 Vas 2011 16:30
espo rašė:Sveiki, reikia pagalbos. Renkuosi spinigą mikroguminukams. Turiu du variantus 1. GRAPHITELEADER CALZANTE EX 2.29m. 0.6-8g. Fast 2. Shimano diaflash LS 2.37m 0,8-8 Jūsų nuomonė apie juos? Ka dar galetumete patarti?
nzn ka patart galiu, bet galiu pasakyt, jog renkiesi is skirtingu kategoriju kotus, diaflash pigesnis ir zinoma nebus jautresnis, lengvesnis, siaip jei mikromasalai turi minty mikroguminukai, ir negaila $ vienareiksmiskai grfitolydery kaip ir liveris "s" virsune imciau , tubularo "t" virsune nesu bandes, bet pagal atsiliepimus, tai jau kiek standesne virsunele ir mikriukam ty l. lengom gumom nelabai, nors ... cia man taip, o gal kitam kaip tik geriau butu standesne, zodziu man virsunele turi dirbti kaip ziemines meskereles sargelis ir bent jau finezai jautrumas i ranka nuo to nenukencia, ps as pats finezos neturiu, tik zvejot bandes su ja :gutgut
 #255149   espo
 09 Vas 2011 17:22
alkanas rašė: nzn ka patart galiu, bet galiu pasakyt, jog renkiesi is skirtingu kategoriju kotus, diaflash pigesnis ir zinoma nebus jautresnis, lengvesnis, siaip
Kodel skirtingu kategoriju kotus? Abu spinigai su iklijuotom virsunelem. Shimano svoris 93g. modelio kurio as noreciau. Calzantes ilgesnio modelio su solid virsunele 92g. nemanau kad 1g. labai jau sunkesnis. Finezza nepagal kisene, tai jos net neziuriu. Ir nesakyciau, kad shimano pigesnis. Gal zinai, kur lietuvoje galima nusipirkti pigiai? Kokie pagrindiniai calzantes solid ir tubular virsuneliu skirtumai?
 #255193   Liveris
 09 Vas 2011 21:45
espo rašė:Kokie pagrindiniai calzantes solid ir tubular virsuneliu skirtumai?
Kaip cia tau pasakius, Solid virusnele yra tipo "klijonke", o tubular yra kaip eilinio spiningo. Paziurek ulspiningas.lt ten viskas buvo aptarta apie tai, calzante atsistotu ~290lt, o diaflasha nauja pigiausiai imanoma paimt ~400lt, manau skirtumas rya ;)
 #255204   espo
 09 Vas 2011 22:37
Dabar ten godziai informacija siurbiu. Shimano sitas modelis, kaip supratau senas. Calazante naujove :) Nezinau kaip apsiprest. Labai idomu butu dar realus metomi sveriai siu dvieju spinigu.
 #255271   Liveris
 10 Vas 2011 10:14
Cia kainos be nuolaidu:

G/L CALZANTE EX GOCAXS-732UL-S 387 Lt
G/L CALZANTE EX GOCAXS-732UL-T 387 Lt
G/L CALZANTE EX GOCAXS-762UL-S 404 Lt
G/L CALZANTE EX GOCAXS-762UL-T 404 Lt
G/L CALZANTE EX GOCAXS-792UL-S 422 Lt
G/L CALZANTE EX GOCAXS-792UL-T 422 Lt
 #260563   Ovkas
 28 Vas 2011 11:19
Labas Omar,

kada jau bus galima pačiupinėti tuos naujus atvykėlius ?
Aš vis dar neišsirenku Vientukui poros.
OMar rašė:BUtent isankstiniams uzsakymams. Bet jau uzsakymas vaziuoja. O sekanti siunta dar neaisku kada.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė