Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #255446   Angler
 10 Vas 2011 19:39
Katik grizau nuo kanalo,saziningai atidroziau su spinu 2,5val nei "bum" visiska :aina-sikt :twisted:
 #255447   oli
 10 Vas 2011 20:06
dekui,dekui...stengiames.. :lol:
 #255586   zekisLT
 11 Vas 2011 14:16
Kas patartu kokia meskere pludei imti? ilgis? tipas? firma? tarkim optimaliausia (karsiam,lynam, raudem, zodziu baltai zuviai) varianta, neperziangiant 100e galvoju apie match tipo kota, bet nutariau ekspertu paklausti pirma ;-) kas kokius naudojat, ka patartumet nes galvoju gal parodoje kazka idomaus uzmatysiu, reiktu pasiimt
 #255589   Angler
 11 Vas 2011 14:37
Ko ko,bet pludinei parodoje tikrai visko rasi :gutgut ,pats galesi paciupinet,rites pasukinet ir issirinkt ta kas paciam tiks,manau uz 100€ ikirsi neblogus matciuka ir rite ;uolrait
 #255597   zekisLT
 11 Vas 2011 14:59
na taip, bet i ka remtis? svoriai? firma? ilgis? ziedai ir t.t. :) nes neturiu geros pludes, tai noriu normalia isitaisyti :) na ilgio noreciau manau apie 3.90 - 4.20 metriuko, manau daugiau nereikia man, o trumpesnes pludei vel nesinori
 #255697   jmotejunas
 11 Vas 2011 22:05
zekisLT rašė:na taip, bet i ka remtis? svoriai? firma? ilgis? ziedai ir t.t. :) nes neturiu geros pludes, tai noriu normalia isitaisyti :) na ilgio noreciau manau apie 3.90 - 4.20 metriuko, manau daugiau nereikia man, o trumpesnes pludei vel nesinori
na gal daug kas man papriestarautu bet pats turiu nusipirkes 3.90m sert lengva fyderiuka 10-40g puikai atlieka savo darba ir uzsidejus plude tikrai smagiai zvejojasi :) vien del maco nemesciau kapeikos :)
 #255714   zekisLT
 11 Vas 2011 23:04
jmotejunas rašė: na gal daug kas man papriestarautu bet pats turiu nusipirkes 3.90m sert lengva fyderiuka 10-40g puikai atlieka savo darba ir uzsidejus plude tikrai smagiai zvejojasi :) vien del maco nemesciau kapeikos :)
na as dar ir galvojau kad fyderiuka naudoti pludei, na bet manau ne tas :) o reikia man dar a taip a taip federio ir pludines kokios normalios, na dar turiu laiko iki sekmadienio, gal kas ka patars :) meskute plude meksta, gal tas ka patartu ;-)
 #255732   jmotejunas
 12 Vas 2011 01:35
cia jau tau spresti kas labiau rankoje limpa ziurek kad butu pludei ir visaks. bet as turiu 2 fyderus vienas iki 40g kitas iki 80g tai ta iki 40 pasikeiciu bugneli su kitu valu uzsimetu kita galiuka ir nematau jokiu problemu ;)
 #255733   miegas
 12 Vas 2011 04:52
nu ka, pabuvojom prie vandens, pasiziurejom i bangas ir linguojancius kotus ir gryzom atgal, nu istraukiau viena 15cm coda, kurio kibimo ir taip nemaciau :-D menulis kaip koks fanarikas visa laika sviete, nusprendem, kad tai jo kalte del nekibimo :jop-mat
 #255741   Alvius
 12 Vas 2011 10:56
Zekis, Tikrai nenaudok jokio fyderio pludinei. Nes tai du skirtingi dalykai.Vaziuok i parduotuve ir rinkis Pirma ziurek virsuneles ziedeliu skyles. Gerai butu, kad nusipirktai su didesnem nes bus vargas su stoparikais. Stenkis nusipirkt kuo lengvesni kota. Ziurek i ziedeliu skaiciu, kuo didesnis tuo geriau( mesi toliau ir valas nekibs prie koto).
As esu tinginys ir nemegstu rasyti '''bum tad atsiprasom uz skurdzia info :[anuol
 #255742   zekisLT
 12 Vas 2011 11:45
va , cia rimtas argumentas :gutgut dekui, snd pats turiu laiko, tai pasiknisiu nete kas kaip, bet jei kas dar nori issisakyti tai laukiu :lol: :lol:
 #255785   Alvius
 12 Vas 2011 18:57
Na ka, turim dabar daug knyguciu su zvejybos vietom, aisim skaityt :ks>
 #255795   meskute
 12 Vas 2011 20:05
ka gi zeki neesu as didelis pludes specas bet kad nenaudoti fiderio kaip pludines tai jau tikrai.seip turiu du match tipo kotus vienas trabucco exxon 390 pro match sitas pigus ir tikrai sudas.kitas Shakespeare Xcede XL Match 390 sitas tikrai neblogas ir kaina tiktai gera orite uzmetes spiningui skirta http://www.boaterbarn.com/Shimano_FX_25 ... P_Reel.htm nezinau spinui kaip ji dirba ,bet pludinei tikrai gera draugas jau daug meru su tokiais paciai yranliais zvejoja ir dziaugiasi.ypas pradedanciam tai kainos mazos kur tai apie 50 - 60 pinigu gavosi,pludes naudoju slankiojancias permatomas vamzdelio tipo 2-2,5 aisu jei ezere ir toliau reik mesti tai ir didesnes.svarbu tai ,kad raudonas pipsiukas kuris ishsitraukia is pludes virsaus butu diametro 4,5mm ,nes svieseles pagride yra tokio skersmens .nenusipirk su plonais raudonais galiukais
 #255796   meskute
 12 Vas 2011 20:09
gerai jum ten corke zvejojat ,na ir ash gal po kokiu 3 sav ishtruksiu ,gal iseiginiu paimsiu koki savaitgali
 #255811   zekisLT
 12 Vas 2011 21:44
dekui meskute del tavo issakytos nuomenos, reiskia i trabuco neziuresiu ;) na matysiu, gal ryt kazka rasiu idomaus, na ta rite kur naudoji nlb match kotui, ieskosiu as placiu bugnu negilios, o del pludziu tai aisku viskas, turiu as ju nemazai, tik va koto geresnio norisi :) o pludziu va nebent wagler tipo kazkokiu paziuresiu nebent :)

na pasakokit kas parodoj snd buvot, kaip ten kas? nagi drasiau :lol: ko man tiketis ryt nuvaziavus ten? :shock:
 #255814   meskute
 12 Vas 2011 22:04
negaliu sakyti kad trabucco blogai ,bet tas kotas kuri turiu blogas,prie rankos nelimpa,kietas,nors maskvoje jo kaina apie eu55
 #255815   Alvius
 12 Vas 2011 22:10
Buvau :cig.
Na jei reik valu, kaip tokiu ( Pinto, FL, Mono) tai galima buvo nusipirkt puse kainos. Firmu STREN, SPIDERWIRE, BERKLEY, PENN. Sio gerio nusigriebiau siandie :D Ritciu taip pat buvo galima rast puse kainos. Del meskeriu nelabai buvau patenkintas nes pasirinkimo nebuvo. Na muselinei buvo, kas manes nedomino. Ai, apranga galima buvo nusipirkt gerom kainom, batus ir britkelnes taip pat. Kas jurine zvejyba domisi irgi buvo galima kazka nusipirkt.
 #255825   Angler
 13 Vas 2011 00:33
zekisLT rašė:... i trabuco neziuresiu ;)...
na pasakokit kas parodoj snd buvot, kaip ten kas? nagi drasiau :lol: ko man tiketis ryt nuvaziavus ten? :shock:
Idomiai mastai zeki :roll: .jeigu jau ieskai kasko pludinei,tai butent turetum pimiausiai pasiziuret is Trabucco,Maver,Browning,tai firmos kurios visu pirma specilizuojasi i "coars fishing",jeigu meskutei kazkas netiko is Trabucco,tai nereiskia,kad nereikia ziureti sios firmos irankiu,gal ji ir ne auksciausios klases,bet pludinei ir dugninei zvejybai turi visko ir pakankamai geros kokybes ;uolrait
Buvau ir as sendien parodoj,is savo puses pasakysiu,kad man siais metais paroda siaip sau :cry:,kadangi ieskojau kazko seabassu spiningavimui nieko doro neradau.Vos ne vos susiradau kelis voblerius ir tiek,daugiau nieko,nei rites padorios nei padoriu silikoniniu masalu,teks ziuretis internete :cry:. Tik viena labai nudziugino ''plot uzsisakem su shaika laiva birzelio men.bank holiday savaitgaliui,biciulis rekomendavo viena kapitona is Co Sligo Peter Power sake geras zmogus,o kas ejo su juo i jura nenusivyle :gutgut ,jau laukiu sios zvejybos :-niak' :-D .
 #255827   daniel
 13 Vas 2011 01:06
nu as ir apsilankiau parodoi taigi jai kas norit rytoi vaziuot ir kaska rast vienas patarimas but pirmiem!
 #255831   zekisLT
 13 Vas 2011 03:16
jo mes ryt nuo ryto leksma, girdejom kad antra diena visi leidzia kainas ne kukliai, kad nesivesti namo, tai bandysim suzaist... na trabuco turiu sena spiniga is LT kur atsiveziau, daug zuvies mates jis, negaliu sakyti kad blogas... siaip juk trabucco kazkada LT buvo ojojoj kokia firma, turbut viena is pirmu rimtu firmu uzsienieciu atvaziavusi :) na as turiu feederi jaxon, tai patenkintas, sakiau imsiu toki pat... bet va nuliudinot kad nera pasirinkimo lb...na matysiu ryt kaip kas savo akim, Jus gal labai ispuike :lol: :lol: as kuklesnis rasiu pagal savo galimybes kazka tikiuos ;-)
 #255920   zekisLT
 13 Vas 2011 17:54
na paroda kaip paroda, bet kad ten butu kainos lb super tikrai nera :donknow' na kai kas kiek pigiau gal, pasirinkimo kazka galima rasti, bet vat koto ir neradau nieko idomaus, smulkmeneliu isigijau ir tiek :ruko

kas ka gaudo? kas ka pagauna paskutinem dienom? :gazieta:
 #255956   meskute
 13 Vas 2011 19:14
kas liecia ,Browning brenda tai tikrai gera firma turiu du feeder tipo kotus ,vienas browning,kitas zebco.Kainos tiksliai nepamenu ,bet skirtumas buvo apie 15 pinigu.Taigi browning tikrai malonus kotas,ir tikrai jei kita syki rikciausi tai tik browning fideer tipo kota.turiu susipirkes ir browning rites ant dugniniu - tikrai geros nusiskundimu negaliu rasti
 #255981   varnenas
 13 Vas 2011 20:29
ten toj parodoj, tai jeigu kanors nusipirkt nori, tai mokesi 10 euru brangiau, o jei dar su antra puse eini, tai jau 20... tik kad nelabai ta paroda ka parodyt turi
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė