FishOn'e irgi stoviSauliusM rašė:uzvakar vilniuj rivagryje maciau as ta cruciala.
...kitam gale vobleris
FishOn'e irgi stoviSauliusM rašė:uzvakar vilniuj rivagryje maciau as ta cruciala.
Xrapas rašė:Tvičingui- idealus. Gan lengvas-~136 gr., labai jautrus, patogi rankena. Turi daug galios atsargos, 40 gr. mėtyt galima drąsiai. Ištampo bet ką iki Slider 10 imtinaiLiudovik rašė:... tvicingui turetu buti labai geras kotas, tik nesu jo bandes nei laikes, ar jis nera per "kuoliskas"...![]()
Dėl "kuoliškumo"- realus extrafastas, labai standus. Metant pradeda apsikrauti, sakyčiau, nuo kokių 15 gr.
o tai tipo avidu dvidaliu kastinginiu buna? ir atitikmuo jis nebent to avido ant katro uzmetims iki 35gr rasomas... uz lengvesnio metomo svorio avidus tas krukelis tai gerokai kuoliskesnis. kuolo etalonas praktiskaiTaacis rašė:Xrapas rašė:Tvičingui- idealus. Gan lengvas-~136 gr., labai jautrus, patogi rankena. Turi daug galios atsargos, 40 gr. mėtyt galima drąsiai. Ištampo bet ką iki Slider 10 imtinaiLiudovik rašė:... tvicingui turetu buti labai geras kotas, tik nesu jo bandes nei laikes, ar jis nera per "kuoliskas"...![]()
Dėl "kuoliškumo"- realus extrafastas, labai standus. Metant pradeda apsikrauti, sakyčiau, nuo kokių 15 gr.Pasirashau po kiekvienu Xrapo teiginiu. Turiu toky kota- pagal mane- Avido (pagal ilgy ir gramatura) atitikmuo- meginau abudu atsistojas ant prieplaukos- pasirinkau Cruciala del to, kad viendalis...
Ash lyginau savo tureta avida (spina) su crucialiu (casta)- kuriu vienodas uzhmetimo svoris ir ilgis abu 6"6' ir abieju uzhmetimas berods 5/8, o gal 3/4- odyn huj. Tai visai nesvarbu. Svarbu, kad suzhinojau, kad visai nera reikalo moketi ush Croixus/Loomius, o tik reikia paieshkoti, su protingais zhmonem pasikalbeti ir atitikmenis uzh perpus pigiau galima atrasti. Ir dar ieshkant koto, reikia ne interneta skaityti, o y parduotuves uzheitiSauliusM rašė:Taacis rašė:o tai tipo avidu dvidaliu kastinginiu buna? ir atitikmuo jis nebent to avido ant katro uzmetims iki 35gr rasomas... uz lengvesnio metomo svorio avidus tas krukelis tai gerokai kuoliskesnis. kuolo etalonas praktiskai
Na čia kaip kam...Aš, pavyzdžiui, lengvesniais kaip 8 gr. retai gaudau, dažniausiai- 15- 20 gr. Multikas tokiems svoriams turi tikrai daug privalumųmanchesteraisas rašė:...uzmetimai sunkus su lengwais masalais tj del to ir klausiu...
ne visai korektiskai lygini.Taacis rašė:Ash lyginau savo tureta avida (spina) su crucialiu (casta)- kuriu vienodas uzhmetimo svoris ir ilgis abu 6"6' ir abieju uzhmetimas berods 5/8, o gal 3/4- odyn huj. Tai visai nesvarbu. Svarbu, kad suzhinojau, kad visai nera reikalo moketi ush Croixus/Loomius, o tik reikia paieshkoti, su protingais zhmonem pasikalbeti ir atitikmenis uzh perpus pigiau galima atrasti. Ir dar ieshkant koto, reikia ne interneta skaityti, o y parduotuves uzheiti
Kad ir toliau nebūtų sunku (apsispręst) parašysiu kad pakankamai sunku pradėt kastingą nuo lengvųjų (4-5g) masalų, tuo labiau kad tą pradžią apsunkina 1,2-1,5 kLt naštamanchesteraisas rašė:... raso jog uzmetimai sunkus su lengwais masalais
Gerai, kad pas jus yra, reikes Klaipedoje pasidairyt, o kokia kaina crucial'o?Xrapas rašė:FishOn'e irgi stoviSauliusM rašė:uzvakar vilniuj rivagryje maciau as ta cruciala.
Susimasciau, Xrapai, del tos galios rezervo, jei jo tiek daug, o tavo ismetimas taigi 1/4-3/4 uncijos(7-21g), praktiskai 7-40g.Xrapas rašė:... Turi daug galios atsargos, 40 gr. mėtyt galima drąsiai...
Nekoks jis etikas bus 7-ies gramams. Ka Xrapas ir parashe ankschiau.Liudovik rašė:Aisku, dekui,Xrapas rašė:Tvičingui- idealus. Gan lengvas-~136 gr., labai jautrus, patogi rankena. Turi daug galios atsargos, 40 gr. mėtyt galima drąsiai.Liudovik rašė:... tvicingui turetu buti labai geras kotas, tik nesu jo bandes nei laikes, ar jis nera per "kuoliskas"...
Dėl "kuoliškumo"- realus extrafastas, labai standus. Metant pradeda apsikrauti, sakyčiau, nuo kokių 15 gr.
Argumentuok plyyyzDainiusM rašė:Vejus varineji, be to visiskai skersaputinius...
Taaci, zinau, as tokiu masalu nesvaidysiu, tuom norejau pasakyti kad tas kotas bus juntamai jautresnis (1/4-3/4oz) negu apie ta kuri galvojau pirkti (3/8-1oz), ir viskas del galios rezervo...Taacis rašė:Nekoks jis etiketas bus 7-ies gramams. Ka Xrapas ir parashe ankschiau.
http://www.cwcab.com/eg049.htmLiudovik rašė:Taaci, zinau, as tokiu masalu nesvaidysiu, tuom norejau pasakyti kad tas kotas bus juntamai jautresnis (1/4-3/4oz) negu apie ta kuri galvojau pirkti (3/8-1oz), ir viskas del galios rezervo...Taacis rašė:Nekoks jis etiketas bus 7-ies gramams. Ka Xrapas ir parashe ankschiau.
beje pas mane CRCC66M 6'6" 1/4-5/8Taacis rašė:http://www.cwcab.com/eg049.htm
Shituos meta be bedos. Ir dar pravest (ishdauzhyt) pavyksta.
Vitolis rašė:... O tas bibgalis, gali but ir trumpesnis.
Dar...ne visai bajoriškaspiatras rašė:...Numesk tą trumpą iki laikiklio nafik, užsiklijuok išilgai pjautą kamštį ir būk bajoras...
Turbut susimaisei, modelis toks yra ir ilgis toks, bet ismetimas netoks.Taacis rašė:beje pas mane CRCC66M 6'6" 1/4-5/8Taacis rašė:http://www.cwcab.com/eg049.htm
Shituos meta be bedos. Ir dar pravest (ishdauzhyt) pavyksta.
Tai nemaisho ir man, bet va uzejo tokia mintis ir pasidalinauAiris rašė:nesuprantu,ko prikibot prie to by..galio. man tai jis nemaiso visiskai
tas yr mano: http://fish.shimano.com/publish/content ... sting.htmlLiudovik rašė:Turbut susimaisei, modelis toks yra ir ilgis toks, bet ismetimas netoks.Taacis rašė:beje pas mane CRCC66M 6'6" 1/4-5/8Taacis rašė:http://www.cwcab.com/eg049.htm
Shituos meta be bedos. Ir dar pravest (ishdauzhyt) pavyksta.http://fish.shimano.com/publish/content ... sting.html
gal tu pradziai , Vitoli, pazvejok su tuo kotu... ar bent jau rite uzsidek ir tada su rite teisingai rankon ta kota pasiimk, ta prasme taip kaip rite zvejodamas rankoj laikysi. nes man asmeniskai to mitchello rankena yra viena is patogiausiu... o tu ja draskyt uzsimanei...Vitolis rašė:Argumentuok plyyyzDainiusM rašė:Vejus varineji, be to visiskai skersaputinius...O vat man taip pasirode, kad insitvert but patogiau....gal
O tas bibgalis, gali but ir trumpesnis.
Tu net neisivaizduoji kiek ash jau kartu buvau ir rite uzdejes ir stabdzius pagal voblu svorius susireguliaves. Ir vel padedu i tuba(pasdariau ish shudvamzdzio) po kiek, vel ishtraukiu, vel derinu. Jau zmonaSauliusM rašė: gal tu pradziai , Vitoli, pazvejok su tuo kotu... ar bent jau rite uzsidek ir tada su rite teisingai rankon ta kota pasiimk, ta prasme taip kaip rite zvejodamas rankoj laikysi. nes man asmeniskai to mitchello rankena yra viena is patogiausiu... o tu ja draskyt uzsimanei...