Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #233174   Agis
 15 Lap 2010 21:54
Saulius, žvelk į "Blevyzgas" paprasčiau, nes antraip čia prisigalvosi, kad mes daug ką propoguojam. reklamuojam.... :-D
netikiu, kad nesugebi atskirti tikro propogavimo, tarp valiūkiškų pasibėdavojimų apie gyvenimiškas pajamas arba svajones toms pajamoms gauti.
Saturnas, zacis nu atleiskit man, bet niekaip nesuprantu, ko lendate čia su savo mintimis, jeigu kas antroje žinutėje stengiatės rašyti kaip čia blogai, kokie čia "teisuoliai" Čia ką priklausimybė nuo šito forumo išsivystė ar tiesiog niekur kitur nepritampate.
 #233188   Agis
 15 Lap 2010 22:47
Nu tai reiškiasi aš perdėtai reguoju į Tamstos žinutes ir matau, tai ko nėra, tikriausia dar neatšalau, persiprašau.Skubotai visą dienos dozę perskaičiau tai matyt susibalamutinau :oops:
 #238531   Kuzmičius
 06 Gru 2010 17:21
Ar galima pateikti informaciją apie žūklės parduotuvę, kuri buvo pažadėjusi prekę, tačiau neįvykdė savo įsipareigojimų?
 #240875   okuma
 15 Gru 2010 15:10
norintis įteikti dovanėlę Tribūnai, tai gali padaryti perduodamas dovanėlę tiems kurie ateis į susitikimus.
Taigi, iš Jūsų visų paramos ir dovanėlių gyvuojanti Tribūna svajoja, kad jos "kiaulė taupyklė" vėl pasipildys ir nesuks galvos, atėjus mokestiniui laikotarpiui už serverio ir domeno išlaikymą.

kazkaip visdelto galetu but kazkokia/kazkieno saskaita ir bent jau optimali suma,kad galima butu orientuotis...nes asmeniskai,nei as spesiu su kuom nors susitikt,nei kam perduot :? ,jau vien pernai man rodos likau "ant ledo" :oops: net nesuprates kas,kada, kur ,ka, kam perdave/dovanojo.... aisku turbut juridiniai reikalai neleidzia to padaryt? ar kaip?
 #241254   Vaidis
 16 Gru 2010 19:35
Šiandien kalbėjau su Diego(dirba Klaipėdos Akropolio Rovanoj), tai jeigu kas nori paremt Tribūną kalėdine dovanėle - gali tai padaryti per Diego ar Spiridoną(taip pat dirba Rovanoj) :)
 #243212   Taacis
 26 Gru 2010 20:33
Ar tok forumo "dalyvio" atsakymas

"Pulsaras Pranešimo tema: Re: Ežerinės stintosParašytas: 23 Gru 2010 15:03
1. Buvo;
2. *prastai*;
3. *prastas*_________________
In alii veritas "

yra normalus, ar toks atsakymas- labiau yra spamas?
 #243219   Edosius
 26 Gru 2010 21:10
Taacis rašė:Ar tok forumo "dalyvio" atsakymas yra normalus, ar toks atsakymas- labiau yra spamas?
Mes užskaitome kaip labiau normalų ;-)
 #249320   Gedasas
 18 Sau 2011 20:01
o su registracija nauju dalyviu i foruma viskas gerai ? nes maniskis pareiske nora prisiregistruot i foruma, bet trecia diena kai negauna patvirtinimo :roll:
 #251026   Airis
 24 Sau 2011 12:17
Žiūriu,moderatoriai rašo gražia ,lietuviška kalba. Siūlau VISIEMS pradėti taip rašyti. Gal mažiau bus įžeidinėjimų, ilgiau pagalvosim ,prieš rašydami vėjus...
(blaimba,kol parašiau,padariau 4 klaidas :oops: )
 #251123   Vegys
 24 Sau 2011 18:54
Nedarom šioje temoje blevyzgų :!:
Pasiūlymas rašyt lietuviškai - gražus. Ar žmonės pradės rašyti lietuviškai - priklauso tik nuo jų pačių.
 #252554   Angler
 29 Sau 2011 23:27
Prasau istrinti sia zinute: Pranešimo tema: Re: Žvejyba Airijoje
StandartinėParašytas: 29 Sau 2011, 20:28 .Netycia padariau nesamone :oops:
Sorry
 #255970   fanatikas
 13 Vas 2011 19:49
norejau paklaust-kodel tema pietu pertraukele buvo uzrakinta.manau turetu praeit kaskiek laiko tada jei diskusijos nevyksta uzdaryt.gavau nemazai skambuciu is draugu jie irgi nepagauna kampo.ar viska darot savaip.
 #258091   audrutis
 21 Vas 2011 10:18
Kadangi gerbiamas forumo narys gelmes pats iki galo neatskleidzia savo poksto, siulyciau issiaiskinti visa tai oficialiai, o issiaiskinti reikia, nes kyla itarimas jog buvo nesilaikoma sios forumo taisykles:

7. Vienas žmogus gali užsiregistruoti forume tik vieną kartą. Aptikus, jog tas pats dalyvis diskusijose naudojasi keliais slapyvardžiais, visi jo slapyvardžiai bus užblokuoti, o jam pačiam uždrausta dalyvauti diskusijose. Tai liečia ir pašalintų vartotojų vardus.

Gelmes, linkejimai tau :/braj; :tia-tau
 #258262   audrutis
 21 Vas 2011 17:05
Ziuriu kuo toliau tuo daugiau cia problemu del manes kyla, jau ne viena konflikta isprovokavau, ne viena iskaudinau, tad atejo laikas uzkirst visam tam kelia. Jau minejau, kad as nepasikeisiu, visada sakysiu tai ka galvoju, mano homoras visada bus juodas, visada liksiu karstakosis, nes toks jau as esu tiek cia tiek realiame pasaulyje. Taigi kelias vienas. As esu tik maza sio forumo dalelyte, ir ja reikia isoperuot tam, kad forumas ir toliau gyvuotu bei visi liktu laimingi.

Susijus su visu tuom kas parasyta auksciau, reikalauju moderatoriu uzbanyti mane bent pusei metu. Jei nebanysit, as greit sugalvosiu kokia cia taisykle pazeist, tad geriau vykdykit prasyma :)

P.S. Siuo metu esu sveiko proto, neveikiamas pilnaties, niekieno neverciamas.

P.P.S. Del nieko ka pasakiau ir padariau nesigailiu, viska gerai apmasciau. Santykiu pertrauka reikalinga tiek man, tiek tribunieciams kuriuos nuskriaudziau. Kaip santykiai klostysis po bano, laikas parodys. Tikiuosi I'll be back :!: :!: :!:
 #259658   Skersnukis
 24 Vas 2011 19:38
"Poledinės žūklės" temoje yra potemė "Apatiniai, kojinės, pirštinės..." joje jau susikaupė nemažai pranešimų tad ar nevertėtų tos potemės išskaidyti, kad nereikėtų skaityti apie apatinius ir pirštines jeigu domina kojinės. Sutaupytume nemažai kitų skaitytojų ir savo laiko. Ką manote?
 #259670   blight
 24 Vas 2011 20:05
Tai kad netaip ir daug tų puslapių, tarkim vien apie grąžtus 21psl prirašyta, o čia... dar pražiūrėsim, pratrinsim nulinės informacijos pranešimus ir spėju dar trečdaliu sutrumpės ;-)
 #264449   Skumbrotas
 14 Kov 2011 09:55
f'eD rašė:.... studiju laikais mislinom, kodel zemaiciu tokia keista kalba ir priejom tokios isvados, kad matyt, jie buvo stipriai per galvas dauzyti kryziuociu :mėlynvarla
Klausimas - kodėl šitam forume yra toleruojami laikas nuo laiko pasirodantys užsipuldinėjimai žemaičių adresu stengiantis juos pažemint tyčiojantis iš jų kalbos, pateikiant žemaičius lyg esant žemesnio protinio lygio žmonėmis :?: Ar moderatorių nuomone tai nesikerta su etikos normomis :?: Suprantu, kad nė vienam sveiko proto žmogui tokios asociacijos nei žemaičių, nei bet kurios kitos tautos atžvilgiu net nekyla, bet tai nereiškia kad turi būti toleruojami savo puikybėje nukvakusių ir savo pačių išmintyje pasiklydusių egzempliorių išsišokimai :!:
 #264485   hamis
 14 Kov 2011 11:55
na as ne moderatorius, bet kazkaip neina tyleti...
zmogus parase savo asmenine nuomone ( kuri tiesiog yra juokelis ir nieko daugiau) ir iskarto prasideda puolimas is dangaus, kad jis nusidejo. as nesuprantu, ar jis kazkam bruko ta savo nuomone (juokeli), ar reklamavo ir saipesi? tai jei as dabar parasyciau, kad tave gandras atnese ir kopustuose tevai rado mane i teisma paduotum, kad as smeiziu tavo seimos istrojima ir gryna mela rasineju. ne duok dieve dar kas patikes, kad taip ir buvo. lygiai tas pats, kad dabar kazkas prades galvoti, jog zemaiciai taip kalba, nes buvo per galvas atidauzyti? :D beviltiska cia musu diskusija. sekmes.
 #264492   Agis
 14 Kov 2011 12:15
2001 - ųjų metų gyventojų perrašymo duomenimis Lietuvos teritorijoje gyvena daugiau nei 80% lietuvių, 8,7% rusų, 7% lenkų, 1,23 % baltarusų, 0,65 % ukrainiečių, 0,12 % žydų, 0,09 % vokiečių, 0,09 % totorių, 0,08 % latvių, 0,07 % čigonų, 0,04 % armėnų, 0,18 % kitų tautybių gyventojų.

Apie žemaičių tautybę nieko nerašo, taigi įžeidinėjimas pagal tautišką pusę netinka (kiek girdėjau dar nesibaigė entuziastų bilinėjimasis dėl žemaičių tautos pripažinimo), o apie etnines mažumas arba kai sako "potautes" nieko nesukirpome tada, nes nesitikėjome, kad to prireiks.
Beje ir dabartiniame surašyme tokios tautybės nėra.
Belieka atkasti visus Wilenskus, kawenskus, čeburekus su visais jų apibūdinimais, įkalti tų žinučių autoriams po bana, užsidaryti ir eiti žvejoti.

Čia tik mano asmeninė nuomonė, kuri gal būt nėra tokia kaip visos administracijos.Aš nelaukiau ir pasakiau savo.
Manau, kad čia vertėtų akcentuoti labiau rašančio žmogaus kultūringumą aplamai, ko mums kartais dar reikia pasimokinti, o ne tautos ar mažumos įžeidinėjimą.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė