Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #255711   Xrapas
 11 Vas 2011 22:57
SauliusM rašė:... toks saldus viduriukas tarp minoskes ir cranko (tiksliau shado). toks tvicinginis shadukas...
SauliusM rašė:...strike pro jokiu panasios formos man uz akies net uzkliuve nebuvo kazkaip...
Va čia kažkokį panašių formų StrikePro T'railer gavau dovanų:

Paveikslėlis

Vandeny dar nemirkiau, bet toks...gan įdomus :lol:
 #255721   Evaldas Z
 11 Vas 2011 23:31
aciu uz info rasiusiems. is Cesiaus to ir tikejaus-labai jau Jus nuspejamas...siaip tai gal (gerokai) mazai patirties su voblikais turiu ir gal kartais neisigilines i klausima prasau atsakymo... bet gal paklausysiu Sauliaus ir megabassus iskeisiu i brangesnius narkotikus ir gal tada kazka susigaudysiu ir dings tada vejai is mano schemu... susede spiningavimo vilkai skrebina klaviaturas issi....nedami is pradedanciujiu... Jus gal su tvichinginiais spinais rankose gimet?ar jau trecioj zvejyboj Jums visos paslaptys atsikleide? ikurkit gal koki ekstraordinariu dzentelmenu uzdara foruma ir ramu bus, neklausines nieks nieko ir pan...rasot, lyg patys nepereje to informacijos ir praktiniu pamoku ieskojimo etapu, ar jau uzmirsot tai..? kartais pagarba , kurios , Jus dorai uzsitarnavot, po nepagarbos norintiem i Jus lygiuotis privercia :-vimt
 #255722   SauliusM
 11 Vas 2011 23:40
Xrapai, pirma syk toki strike pro matau... ale is kur jus iskasat tokiu raritetu...
aisku megabass x-80 yra papigiajevsku spro gaminamu kopiju, tik liezuvelius ciut ciut patrumpintas, oi taip tai is isores labai panasiai atrodo.
aisku ar visas farsas viduriuose, kurio megabasse vajeeee kiek, ar sutampa su pigiuju kopiju, tai klausimas dar. as tai kaip suprantu megabassu auksta kaina tas farsas viduriuose dalinai ir lemia. aisku super naturalistine arba superfantastine apdaila irgi savo prideda.

man asmeniskai rapala shad rapa kazkada pakeite yo zuri 3d flat crank, o dabar panasu, kad x-80 pakeis 3d flat cranka...
 #255723   SauliusM
 11 Vas 2011 23:46
Evaldas Z rašė:aciu uz info rasiusiems. is Cesiaus to ir tikejaus-labai jau Jus nuspejamas...siaip tai gal (gerokai) mazai patirties su voblikais turiu ir gal kartais neisigilines i klausima prasau atsakymo... bet gal paklausysiu Sauliaus ir megabassus iskeisiu i brangesnius narkotikus ir gal tada kazka susigaudysiu ir dings tada vejai is mano schemu... susede spiningavimo vilkai skrebina klaviaturas issi....nedami is pradedanciujiu... Jus gal su tvichinginiais spinais rankose gimet?ar jau trecioj zvejyboj Jums visos paslaptys atsikleide? ikurkit gal koki ekstraordinariu dzentelmenu uzdara foruma ir ramu bus, neklausines nieks nieko ir pan...rasot, lyg patys nepereje to informacijos ir praktiniu pamoku ieskojimo etapu, ar jau uzmirsot tai..? kartais pagarba , kurios , Jus dorai uzsitarnavot, po nepagarbos norintiem i Jus lygiuotis privercia :-vimt
tu nepyk ir nesipiktink, o geriau bandyk, bandyk, bandyk... su praktika ir patirtim ir pas pati atsiras supratimas kas yra kas. o va forume patarimus skaitant tai jokio supratimo neatsiras manau...
 #255724   Xrapas
 11 Vas 2011 23:49
SauliusM rašė:... ar visas farsas viduriuose, kurio megabasse vajeeee kiek, ar sutampa su pigiuju kopiju...
Šitam irgi...vajeeee :lol:
Krevečių kvapo tabletės, kurias reikia įstatyti į specialų korpuse esantį konteinerį, komplekte net specialus pincetas numatytas...kur jau ten megabasui su savo elementariais šratais iki jo ;-) :-D
Pas mus, beje, ne deficitas:
http://www.strikepro.lt/?71,eg-140a-sp-trailer-
Tik va kainos nežinau- dovana... :donknow'
 #255726   SauliusM
 12 Vas 2011 00:41
o tai cia smirdantis vajeeee :lol:

o siaip is tu farsu serijos tai mane labai zavi megabass baby griffon. ypac tos kiaurymes jo papilvej ale hidrodinamines ir liezuvelis ale turbulencijom kazkokiom pakarpytas. o jei dar permatomos spalvos baby griffonas tai ir vidus matos kaip farsiruotas. turi tas prasmes ar ne as nesiimsiu sprest. bet technines minties sedevras biskiuka zavi. nors zuvis i ana nespjauna. kimba. tai gal ir turi kazkokia prasme. juolab kad baby griffonas kokiam gyly eina, tai ziuredamas i jo dydi, forma, liezuvelio forma ir kampa, nu niekaip neatspetum, kad jam tas gylis pasiekiamas... :roll:
 #256137   Rolas
 14 Vas 2011 14:15
Niekada neesu turėjęs baby griffonų, bet man iš pažiūros labai gražiai jie atrodo. Prisisiunčiau šią žiemą iš japonų ir amerikonų visokių voblerių, ir dabar į grifonus žiūriu... Ale vat turiu tokį klausimą: daugiausiai aš žvejoju stovinčiame vandenyje, tai ar verta man jų isigyti? Ar valgo juos lydekos ar ešeriai?
 #256156   Rafal
 14 Vas 2011 15:05
Man atrodo kad lydekoms daugiau tinka minnow tipo vobleriai, o baby griffon yra Crank tipo vobleris, bet eseriams tai tikrai tiks ;-var-var.
 #256177   SauliusM
 14 Vas 2011 16:03
Rolas rašė:Niekada neesu turėjęs baby griffonų, bet man iš pažiūros labai gražiai jie atrodo. Prisisiunčiau šią žiemą iš japonų ir amerikonų visokių voblerių, ir dabar į grifonus žiūriu... Ale vat turiu tokį klausimą: daugiausiai aš žvejoju stovinčiame vandenyje, tai ar verta man jų isigyti? Ar valgo juos lydekos ar ešeriai?
as asmeniskai juos tik srovej naudoju. stovinciam vandeny net minciu nebuvo kile juos naudot. kazkaip yra man minoskiu stovinciam vandeniui...
 #256250   Xrapas
 14 Vas 2011 20:03
Menke rašė:Xrapai, ir dar tavo isreklamuotu JL-120SP atsiveze...
Žinau...jau pasipildžiau :lol:
Paėmė geri žmonės Kaune, kainavo po 13.60 :roll:
 #256291   Ignelis
 14 Vas 2011 23:22
turiu ir ash ta... XBBO metas jis palyginus labaj ciotkaj, kaip su multiku bus nezinau... ;-) bet puikaiusiai ir su rapalom apsieidavau, tad sitas didziaja laiko dali dezej prasivoliojo :roll:
 #256299   Pelekas
 15 Vas 2011 01:01
Nera tokio blogo voblerio kurio neistaisys tvicingas... :lol:
 #256300   piatras
 15 Vas 2011 01:04
Menke rašė: kaip jie skrenda? kastingui ne per lengvi? (CI201E ir 10-30gr)
Dėl lengvumo nieko nepasakysiu, bet kad "iš kastingo" dėl tolygesnio paleidimo žymiai mažiau vartaliojasi straikai (net ir kai kurie mažesni) tai pastebėjau :gutgut
 #256309   Xrapas
 15 Vas 2011 07:21
Menke rašė:...o kaip jie skrenda? kastingui ne per lengvi? (CI201E ir 10-30gr)...
Su Scorpion 1001 ir 5- 18 gr. kotu netgi labai, sakyčiau, neblogai ;uolrait
 #256372   SauliusM
 15 Vas 2011 11:29
Pelekas rašė:Nera tokio blogo voblerio kurio neistaisys tvicingas... :lol:
jo, kuo chrienovesnis vobleris, tuo labiau ana tvicint reikia...
:yaaah!
 #256458   Vitolis
 15 Vas 2011 16:14
Shiandien pasipildziau:
Paveikslėlis
Fast SK. Buvo ir letai skestanciu. Kaip ir norejau imt esherio spalvinima, bet jis jau ne 105mm bet 120 ir 26 gr. Galiu dar pasikeist. Patarkit ar vera?
 #256461   OMar
 15 Vas 2011 16:25
Verta. Musu balose brown perch kibiausias. Green perch ne toks kibus.
 #256623   Airis
 15 Vas 2011 22:03
manau tas fast sink ar slow sink svarbiau kur gaudysi, o ir 26 gramu musu kotukai turetu mesti, Vitoli ,be problemu. Twicinti jo beveik nereikes,pats judes. ryt pameginsiu specialiai pametity ant sniego. spalva tai perch emiau,naturalesne,nors ir taip blizga
 #256630   Vitolis
 15 Vas 2011 22:20
Da svarstau. gal paslikt ir shita ir paimt priedo brown perch? Bet jei nepatiks t.p. negaudys, tai kur raiks kisht. Bet jei sakot kad gaudo, o ir tavo Airi geras lydokas pagautas, tai matyt bus gut :-D
 #256632   DainiusM
 15 Vas 2011 22:22
Vitolis rašė:Da svarstau. gal paslikt ir shita ir paimt priedo brown perch?
Tai as butent taip ir padariau... nu i daviena pasijamiau, tokia rekianciai zalsvai fluo nugara. :ruko
 #256682   Vitolis
 16 Vas 2011 10:50
DainiusM rašė:
Vitolis rašė:Da svarstau. gal paslikt ir shita ir paimt priedo brown perch?
Tai as butent taip ir padariau... nu i daviena pasijamiau, tokia rekianciai zalsvai fluo nugara. :ruko
Tai kaip neimsi tokio grazuolio :grin:

Paveikslėlis

Maciau ir olialia pupyciu spalvos :-D Kazi kas kibtu? Greiciau blondzinka pagautum :oops:

Paveikslėlis
 #256692   Xrapas
 16 Vas 2011 11:23
Vitolis rašė:...Tai kaip neimsi tokio grazuolio...
Verta turėt abu...Konstrukcija/forma ir darbas gan skiriasi.
 #256695   Vegys
 16 Vas 2011 11:31
Vitolis rašė:Shiandien pasipildziau:
Paveikslėlis
Ar tai išbandyti masalai ar perkami tik pagal gražų darbą (youtube) ir info iš interneto ? Kažkaip neužsifiksavę man kad kas nors būtų įdėjęs laimikių sugautų su šiais masalais foto ... Nesupraskit klaidingai, nieko prieš neturiu ir naujų masalų bandyme, tik šiaip įdomu.
Ar jie nėra panašūs į http://www.strikepro.lt/?33,eg-079ja-flying-fish-joint- ?
 #256700   Airis
 16 Vas 2011 11:56
Dirba panasiai,bet ant izumi 145 yra pagauta.
dar karta idesiu-dedes gal nesupyks
Paveikslėlis
 #256701   Vitolis
 16 Vas 2011 11:58
Vegys rašė: Ar tai išbandyti masalai ar perkami tik pagal gražų darbą (youtube) ir info iš interneto ? Kažkaip neužsifiksavę man kad kas nors būtų įdėjęs laimikių sugautų su šiais masalais foto ... Nesupraskit klaidingai, nieko prieš neturiu ir naujų masalų bandyme, tik šiaip įdomu.
Ar jie nėra panašūs į http://www.strikepro.lt/?33,eg-079ja-flying-fish-joint- ?
Viens dalyks, tu gi supranti, kad cia visi (beveik) ligoniai :-D ir jiem visai dzin, jei ju kai kas ir nesupranta. Manau tu ne toks :)
Taigi. Masalus perku ne pagal tai, kaip jie graziai atrodo stende (buna kad ir taip) ir negaliu nuo ju atsitraukt,kiekviena kart nors vieno nenukabines :lol: Daug skaitau atsiliepimu internete, ishgirstu apie laimikius ish pazystamu, pasiziuriu ir Yotubej. Visko buna. O paskui apsisprendziu ir tada jau isigyju. Paskui bandau pats ir dazniausiai nenusiviliu. O su shiuo grazuoliu ir musu Tribunieciai jau susipazine ir laimikiu neblogu turi :gutgut Pvz. Airio ideta foto ir apibudinimas masalo. Ir dar keleto rekomendaciju ne vien ish shio forumo. Taip ir pildosi dezute "zaisliukais" ir kasmet po keleta dovanojama Neptunui zinoma :-D Be to neishsiversi.
Na o del "nariuotakoju" StrikePro, tai jie man nepatinka ir tiek. Negrazus :-D Masalas turi visu pirma patikt paciam o po to tik zuviai. Juo reik tiket, tada ir kliovas bus. :gutgut
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė