mano galva tai river shannon aukshtupys ,miestelis vadinasi drumsna,nors gal ir klystudalius1984 rašė:http://ecoastfishing.blogspot.com/searc ... results=50
wa cia tu lenkiuku blogas,nu neblogi eseriaqutojai zodziu-widury ziemos eserius lupa kad joptikmat
Shanonas didziausia upe Airijoje,o kalba eina apie antra pagal diduma upemeskute rašė: mano galva tai river shannon aukshtupys ,miestelis vadinasi drumsna,nors gal ir klystu
as pries savaite parduotuvej klausiau ar turi ragu, sake be kovo menesio nebus. nes jie dabar nersia/daiginasi (nezinau kaip pavadint) ir tipo nera prasmes ju imti, nes zvejybai netinkami. taip man paporino pardavejas.meskute rašė:nelabai supratau ,kaip tai ant ragu banas uzdetas ,tai ka kirmeliu kasti negalima.ko tai nesinori tiketi....
Butinai,leksiu,tik duok zinot.o ant pleksniu nevaziuoji dabar?jei reikia galim ir tel.nr pasikeistgrazvydas rašė:butent dabar tai ne kas jura pikta, atrodo oras ir nieko![]()
dabar tai tik pleze pleksniu, o veliau kai atsils tada prasides linksmoji dalis
o tas vietas reikia pamatyt nes as taip nelabai paaiskinsiu ten ir pavaziuot ir paeit reikia, geriau kada kartu nulekt ir pamatysi, atlektum iki monaghano o toliau as paimciau tada ir zinosi![]()
duosiu zinot kai vaziuosiu
gaudau tai ant visko ka gaunu squido, razoro, lugu, krabu, sand eelu, skumbres, ragu tiesa pasakius ragu dabar nekasa banas, nebent pats, o vakaru pakrantei retenybe
pabandziau dabar lugus uzsudyt ziuresim kas bus sako kad ilgai laiko
teisingai, nors tai nerasytas istatymas, leidzia jiems isnerst iki kovo pradziosblazer rašė:as pries savaite parduotuvej klausiau ar turi ragu, sake be kovo menesio nebus. nes jie dabar nersia/daiginasi (nezinau kaip pavadint) ir tipo nera prasmes ju imti, nes zvejybai netinkami. taip man paporino pardavejas.meskute rašė:nelabai supratau ,kaip tai ant ragu banas uzdetas ,tai ka kirmeliu kasti negalima.ko tai nesinori tiketi....
ragai dabar zali pries dauginimasi ir ju zuvysmeskute rašė:nelabai supratau ,kaip tai ant ragu banas uzdetas ,tai ka kirmeliu kasti negalima.ko tai nesinori tiketi.........ir dar klausymelis corko shaikai.jei zmones kiekviena diena subride i vandeni juroje spiningauja,tai ka jie gaudo???? ir jei jie tai gaudo su spinu ,tai kodel as ten negaliu su surfu pasedeti?????
Sendien jau klausiaupetriukas rašė:.. kas ten anksciau sake kad turi drauga kuris pravaziuoja ja daznai? gal gali pasidometi kaip ten su vandens lygiu ir ar labai drumzlinas jis ten? but dekui didelis....
Cia tas pats blogas kuri vakar buvo dalius imetes,graziai cia jieoli rašė:chia va spiningistams bishki kas i jura verzias- http://ecoastfishing.blogspot.com/2010/ ... tties.html
bet tei kai idomiai.nebuciau patikejes kad lpeksnes kzkokios ant spino jema,galwojau letos zuwys jos...tj jauciu wistiek reikia letai rite sukt kad tas babauzis pasiwytu...oli rašė:chia va spiningistams bishki kas i jura verzias- http://ecoastfishing.blogspot.com/2010/ ... tties.html
na butu gerai pirmiau suzinot kurioj airijos vietoj esi, o tada gal ka ir sugalvosim.Romanas rašė:sveiki tai kur dabar geriausiai pleksnes kimba?gal galit kas nors patart ir antko?dekui
o kur siausiat ir ka planuojat gaudyt?Alvius rašė:Tai ka, ryt siausiam pasiganytKas prisijungt?
kas domina gali klausti dresiai cia, nera jokiu paslapciu, taip as is co.CorkRomanas rašė:as is mullingaro ,bet galiu atlekt bent kur o tu is corko?atsiusk numeri pasukciau papasakotum dekui
pernai naudojai daiwa turnament geltona, puikus valas ir atlaike. dar kazkur metosi ritinelis su kazkiek to valo. siemet susiviniojau sufix tritanium 0.35, oli rekomendavo 0.4 bet tada nebuvo ar kas kad toki pajamiau. shoklyderis daiwos turnamenta skaidrus, man jis patinka kad yra storejantis ir su pagrindiniu valu susirisa mazu mazgu. sistemelems naudoju 0.7 sufix superior pagrindini vala ir amnesia storiausia pavadeliams, tikslei nepamenu kokio storio. tai tiekmeskute rašė:gal miegas man galetu papasakoti siek tiek issamiau apie savo valus.kiek supratau pagrindini naudoji Daiwa Tournament geltona ,sholyderi daiwos skaidru ,tai is kokio gi valo sistemeles rishi ir kokio storio naudoji,jei galesi parasyk syvakar ,nes ryt ryte jau i parde leksiu ,reik patobulinti yrengimus,kaip sakant atnaujinti dar nepasenusius
nera uzka, tik pas mus cork yra problema gauti sufix valu, tenka vaziuot i halfwaymeskute rašė:ok aciu