bobis rašė:
kur nebus įštampos, Mindulė seniai bežvejojo, o aš pats, tai net nepamenu kada. Gal lapkritį, o gqal tik spalį

Vegys rašė:bobis rašė:Mindulė seniai bežvejojo, o aš pats, tai net nepamenu kada. Gal lapkritį, o gqal tik spalį

2009 ?

LoL... Nu ir uzhvazhiavo chia ant manes... Gal ir buutu tiesa, bet va praeita savaite zhvejojau tik tris kartus, net po dvi valandas :D Jei nerashau apie tai, tai nereishkai kad to nedarau :D
Prisipazhinsiu, skolingas pora foto reportazhu, bet kai darbai uzhpuole, tai tik foto i chia sukelsiu su trumpais paaishknimais...
Darbine kelione 50 myliu (80km) nuo mano zhvejybines vietos... Darbas baigiamas ankschiau ir ash prie upes... Vaizdai grazhus:
Per dvi val pakertu viena, speju apsidzhiaugti, bereguliuojant rite ir tas pats atsikabina...
Dar ant ledo randu shita begulinti:
Kita diena ash vel prie upes, bet ryshkiai per velai... Sutinku pora zhveju, kuriuos zhinau nuo pernai metu... Sakosi pagave 2, viena paleido, viena pasiliko... Ash su ju leidimu ta vieninteli nupaveiksluoju kad turechiau jums ka parodyti:
Pabunu prie upes dvi val ir namo... vis del to 5 val kelio o kita diena i darba...
P.S.: va jums fotkes ir trumpas reportazhas... Apie sekmadinio balansyru ishbandyma gal kada nors, o gal niekada... Gal pradzhiai ishmoksiu balansuoti ir tik tada rashyti pradesiu...
http://mindule.blogspot.com/ Darbas reikalingas tiktai tiems, kurie nemoka žvejoti!!! <º)))))><