Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #257585   miegas
 19 Vas 2011 10:29
petriukas rašė:tiesa ar bandet kas tai mazais guminukais zvejoti juroj????? jei bandet gal galit patirtim pasidalinti..... jauciu visai idomu pabandyti...
nebandziau, bet butu visai idomu pleksniu patraukt su spinu
 #257656   dalius1984
 19 Vas 2011 14:52
nu wa katik is Barow upes parkeliawom,ilgiau nebuwo prasmes tupet.vanduo dar labai aukstas,zodziu dar palaukt tex. sausai siandien ... :(
 #257781   lydis
 20 Vas 2011 00:56
sveiki, pradejau dometis jurine zukle gal kas zinot geru vietu salia Dublino ar Galvejaus pazvejoti vandenyne nuo kranto dugnine? :roll:
ir gal galetmet patarti koke meskere pirkti jurinei zuklei uz prieinama kaina ? aciu
 #257783   jmotejunas
 20 Vas 2011 03:22
buvau nulekes keliom valandom i courtown bet bangos ziaurios buvo pasedejau pora valandu nesulaukiau neivieno kliovo ir namo....
 #257785   miegas
 20 Vas 2011 04:45
jmotejunas rašė:gal kas i jura judesit sianakt?
katik gryzom, nuvaziavom per max, tai priejimo prie vandens nebuvo, bangos skalavo uolas, papludimio visai nesimate. po valandos jau galejom keliauti zvejybos vietos link. oras buvo fantastiskas, silta ir labai mazas vejas, bet zuveliokam turbut nepatiko aukstas uzkilimas nes per visa vakara pagavom po kelis mazus codus, buvo rimtesniu kliovu, bet jie nerealizuoti :e:e
 #257786   miegas
 20 Vas 2011 04:51
lydis rašė:sveiki, pradejau dometis jurine zukle gal kas zinot geru vietu salia Dublino ar Galvejaus pazvejoti vandenyne nuo kranto dugnine? :roll:
ir gal galetmet patarti koke meskere pirkti jurinei zuklei uz prieinama kaina ? aciu
tai priklauso nuo kur tu zvejosi ar nuo papludimio, ar nuo roksu. dauguma zveju zvejodami nuo roksu renkasi trumpesnes iki 13' meskeres, jai nuo papludimio nuo 13'. as turbut naudoju viena is pigesniu bet patikimu yrankiu, tai butu salt long surf 15' ir penn captiva 2 8000. manau jai uzsisakinesi is anglu i 120eu turetum itilpti
 #257848   lydis
 20 Vas 2011 13:22
kur zvejojai? as esu zvejojes nuo kranto , bet su spiningu . kai zvejoji su dugnine irgi geriausias kibimas potvynio metu? gal ir rite gali pasiulyti kokia jurinei zuklei?
 #257857   lydis
 20 Vas 2011 14:41
kaip i tokia meskere ziurit zvejybai nuo kranto juroje Shakespeare SALT Long Surf Beach Fishing Sea Rod 14 gal kas turit? buciau dekingas uz informacije.
 #257877   meskute
 20 Vas 2011 16:31
gal kas buvot susidure su IMAX HYPERSHOCK shock leader ir su KAMASAN kobinukais 3/0 seip situos kablius ir vala labai jau kromelyje isgyre,gal kas pasakys ir kitokiu girdetu nuomoniu
 #257879   miegas
 20 Vas 2011 16:53
meskute rašė:gal kas buvot susidure su IMAX HYPERSHOCK shock leader ir su KAMASAN kobinukais 3/0 seip situos kablius ir vala labai jau kromelyje isgyre,gal kas pasakys ir kitokiu girdetu nuomoniu
del shoklyderio nieko negaliu pasakyt, bet kamasanus mes tik ir naudojam
 #257880   miegas
 20 Vas 2011 16:57
lydis rašė:kaip i tokia meskere ziurit zvejybai nuo kranto juroje Shakespeare SALT Long Surf Beach Fishing Sea Rod 14 gal kas turit? buciau dekingas uz informacije.
jau raisau, kad naudoju salt long surf 15ft puiki meskere...
lydis rašė:kur zvejojai? as esu zvejojes nuo kranto , bet su spiningu . kai zvejoji su dugnine irgi geriausias kibimas potvynio metu? gal ir rite gali pasiulyti kokia jurinei zuklei?
apie rite jau irgi rasiau kokia naudoju... zvejojau balibranigane, kibimas ne butinai turi but kylant vandeniuj, kimba ir leidziantis ir nusileidus...
 #257882   blazer
 20 Vas 2011 17:17
eh, o as siandien planavau nusipirkti shock leaderio, bet negavau nei turguj nei parduotuvej :( teks laukt, kol Navane atsirasiu.
 #257905   Angler
 20 Vas 2011 18:50
lydis rašė: as esu zvejojes nuo kranto , bet su spiningu
Sweikas prisijunge lydi :/braj; ,ar zvejojai su spinu juroje :?: jei taip papasakok placiau kaip sekesi,kur zvejojai,kokia zuvi :?:
 #257977   lydis
 20 Vas 2011 20:57
labas 'angler', jo esu zvejojes pagavau menkiu, kibo gerai tik potvynio metu kai vanduo nusluksta kliovas dingsta. mazu zuvu dar tokiu esu pagaves ant mikrobu nezinau pavadinimo :). galvejuje zvejojau ant molo , siaip esu pradedantysis juroje. kaip paciam sekasi zvejyba? ka gaudai? is kurios Airijos puses busi?
 #257988   Angler
 20 Vas 2011 21:21
Siuo metu laikausi Dubline D15,dazniausiais spiningauju ivairiuose vandens telkiniuose,siemet planuoju pradet spiningauti juroje,todel ir uzklausiau pacio kaip reikalai sioje srity,o zvejyboje man sekasi visaip :) kaip visiem zvejojantiems,viena diena geriau kita :aina-sikt :-D
 #258362   blazer
 21 Vas 2011 20:12
meskute rašė:gal kas buvot susidure su IMAX HYPERSHOCK shock leader ir su KAMASAN kobinukais 3/0 seip situos kablius ir vala labai jau kromelyje isgyre,gal kas pasakys ir kitokiu girdetu nuomoniu
Sindien buvau shock leaderio pirkti, tai pardavejas irgi IMAX HYPERSHOCK 60lb isiule.
miegas rašė: sistemelems naudoju 0.7 sufix superior pagrindini vala ir amnesia storiausia pavadeliams, tikslei nepamenu kokio storio. tai tiek :)
Sistemeles pats gaminiesi ar jau gatavas perki?
 #258397   Angler
 21 Vas 2011 21:19
lydis rašė:gal kas bandet zvejoti ungurius kanale?
Apie ungurius esame rase anksciau,pasiskaityk kaip cia su jeis yra siuo metu ;uolrait
 #258428   meskute
 21 Vas 2011 21:53
blazer,- sistemas gaminam patys,o ar tik ne navane pirkai shock leaderi ,na paziuresim kas per daiktas tas imax brendas.buciau pirkes sufix ,ber reikiamo storio nebuvo,bet skaidrus shokas jau vis vienu mazu zingsneliu arciau baso sviesiu paros metu
 #258449   blazer
 21 Vas 2011 22:14
meskute rašė:blazer,- sistemas gaminam patys,o ar tik ne navane pirkai shock leaderi ,na paziuresim kas per daiktas tas imax brendas.buciau pirkes sufix ,ber reikiamo storio nebuvo,bet skaidrus shokas jau vis vienu mazu zingsneliu arciau baso sviesiu paros metu
Jo, Navane :grin: Man jauciu iki basu dar toli, man aplamai ka nors juroje pagaut, nes dar nesu nieko pagaves. Nedekingoj vietoj turbut gyvenu, juros atzvilgiu. Man uztektu ir pleksniu ar menkiu, nes zmona jas dievina sviezias. O kaip tos pirktines sistemeles, nera visiskas s...?
 #258457   lydis
 21 Vas 2011 22:22
ka galit pasakyti apie 'sufix' vala pinta? daugeli parduotuviu Lietuvoje , ir Airijoje turguje man sake nenori prekiauti juo , nes dauk kas
grazina ji atgal buna brokuotas. :?
 #258464   meskute
 21 Vas 2011 22:31
as aplamai apie pintus valus nelabai ka gero galiu pasakyti,nesigauna man su jais susidraugauti
 #258485   miegas
 21 Vas 2011 23:23
su pintu valu ir as kazkaip nelabai draugauju, man prie sirdies labiau mono
blazer rašė: Sistemeles pats gaminiesi ar jau gatavas perki?
kazkada pirkdavau pacias pigiausias flaper 3 kabliuku, bet dabar pats darau arba is oli jamu ;-var-var. kai neturiu :oops:
 #258502   zekisLT
 22 Vas 2011 01:03
Sveiki,na kiek matau jurininku jau cia kone visi patapot :D na o ir siaip kas dar kur pavaziuojat, panasu nieko isdomaus pokolkas, gerai, kad ir laiko dabar nera dar :grin: gal kas is mano krasto planuoja kur pavaziuot sia savaite antroje puseje? manau prisijunkciau ;uolrait bet va nelaime, jei susiruosiu zvejoti, reikes lekti i navana dzyku, slieku saldytu zuvelio ar dar ko...mat droghedos parduotuveje nieko nekausi... :-ug

Tiesa, gal kas akvariuma laikote namie? ar is draugu kas? pasikeistume ar parduociau zuvyciu nemazai, i PM <script src='http://img824.imageshack.us/shareable/? ... t.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>Paveikslėlis</noscript>
 #258507   blazer
 22 Vas 2011 01:41
zekisLT rašė: gal kas is mano krasto planuoja kur pavaziuot sia savaite antroje puseje? manau prisijunkciau ;uolrait bet va nelaime, jei susiruosiu zvejoti, reikes lekti i navana dzyku, slieku saldytu zuvelio ar dar ko...mat droghedos parduotuveje nieko nekausi...
zekisLT, as labai noreciau kur nors palekti, tik su darbais pas mane kazkaip negerai. pats nezinau, kada dirbsiu, kada ne. Jei ispultu laisvu dienu, butinai pasuksiu tau, gal kas gausis. Ir galesiu tau Navane paimti, ko noresi, nes man salia parduotuves, nerekes paciam trenktis ten.
meskute rašė:ja vieta pas tave nekokia juros atzvilgiu,ben manau paieskojes rastum kur pazvejoti,o kiek su pirktinem buvau susidures ,tai netinkamos
o kas butent blogai pirktinems, ka reiketu daryt kitaip? ir kokia geriausia sistemele tiktu menkems?
 #258779   dalius1984
 22 Vas 2011 19:44
nu gi wa,naujausios zinios is virginijos
http://img810.imageshack.us/img810/9278/003asu.jpg
http://img651.imageshack.us/img651/7859/004fqx.jpg
ir eserioku sportui gaudem wiena po kito kj lydziai aprimo :)
http://img577.imageshack.us/img577/6607/015yw.jpg
o paskui dar ir kuoju truputi kad wisko po truputi butut :)
http://img69.imageshack.us/img69/4022/012nid.jpg
http://img831.imageshack.us/img831/189/014gq.jpg
zodziu puiki zwejoba-daugiau tokiu. ir pasikrikstijau sawo mikro spina su dwiem lydziai (2 kg ir 3.5kg) ;-var-var. ;-var-var. ;-var-var.
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė