majakais :D
Geriau zvejoti pragare, negu ziureti kaip kiti zvejoja rojuj
(Miltonas)
(Miltonas)
tu cia kam siulai? gal man? ar jau pats pamirsai, kaip dar tau iki kastingistu tampant as su recordu meciau o pats nuziurinejei ta recorda kaip 9 pasaulio stebukla?Taacis rašė:... Siulau pametyt su multiku ir tiek
sorry, spelingo misteikas, vaikas klava aptrupino kazkuom ir krienovai knopkes spaudos kaikurios daba. bet visai i tema gavos netycia. kad jau jum patiko, tai gallit ir sita varianta rinktis.DainiusM rašė:majakais :D
pabandyk atspet is 3 kartuvava rašė:a koks varianc originale?
Nu ash atmenu, kaip tu tuo rekordu metei (uzhvrezhtu stabdzhiu- kai skrenda zhilvinas 30m o paskui sustoja ir krenta juron vertikaliai... Juk net ysibrides juron skambijau ir sakiau, kad ish toli tai nekas- smarksu skrydis ir staigus stabdymas ore. Tiku, kad tada barzdu nebuvoSauliusM rašė:tu cia kam siulai? gal man? ar jau pats pamirsai, kaip dar tau iki kastingistu tampant as su recordu meciau o pats nuziurinejei ta recorda kaip 9 pasaulio stebukla?Taacis rašė:... Siulau pametyt su multiku ir tiek
Shvyturiai!vava rašė:a koks varianc originale?
kaip pavadinsi- tai nepagadinsivava rašė:a koks varianc originale?
aha, matyt tu cia vienas toksTaacis rašė: Ir dar (tsssss, paslaptis) ash juo ir zhvejoju
DainiusM rašė:Startuoja ji su tais ir su tais gerai, tik sunkus geriau-greiciau skrenda ir neduoda spulei anu aplenkt.Jei pats startas butu kujovas- spule stabdytu masala- tai gal nebutu tokios bedos, kad spule aplenkia skrendanti masala (nusivyniojancio valo prasme)- tiesiog arciau numestum ir tiek. (IMHO- imeju mnenija h*j osporish)
gytis rašė:Sauliau, cia gi elementarioji fizika- impulso tvermes desnis- sunkus masalas isuka rite ir beveik nesumazina greicio, o o lengvas (ar mestas pries veja ) gali greitai nukristi, o rite toliau sukasi.
jeigu dar nenukovei, tai dabar pats laikas... kaina tokia, kokios norejai.apu rašė:Noreciau nukauti Daiwa Tournament 8xBraid....100lt/100m... gal kas gali pasiulyti jau tokia kaina ant LT?
o cia tai topaspiatras rašė:Galėtų dar ir šitą "...Labai lengvai išsiriša mazgai..." pasireguliuot tuo pačiu, jei skaito
sito dar nenukoviau. kausiu pas Omar. bet nukoviau kitoki - irgi labai neblogas ir perpus pigesnis.Evaldas Z rašė:jeigu dar nenukovei, tai dabar pats laikas... kaina tokia, kokios norejai.apu rašė:Noreciau nukauti Daiwa Tournament 8xBraid....100lt/100m... gal kas gali pasiulyti jau tokia kaina ant LT?
http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=1963
Kote vyniojamo spiderwire yra, o power pro berods fabuose buvo.Evaldas Z rašė:Kazkada lyg SauliusM minejo, jog kote yra vyniojamo Power pro.
bandziau ir rasiau jau berods, man FC pasirode per kietas kad ji kaip pagrindini naudot, toks vaizdas man susidare kaip viela susivyniojes zvejotum...Satan rašė:Kiek skaičiau panašių forumų,nieks nėra minėjes,kad naudoja FC kaip pagrindinį valą.
Kleckai,Kleckas1978 rašė:Berkley tracer braid turiu - po sezono naudojimo kaip naujasmazgus laiko gerai - jei nutrauki tai tik prie mazgo
, siaip kietas jis labai kol naujas - po poros zvejybu suminksteje ir kietumas nebeerzina.
Tikrai geresnis uz PowerPro - powerpro beda nutrukti belekur gali kai trauki nuo zacepo - ir kai nutruksta kelis kartus po 10-15m valogali mest lauk kas liko nes su 50m nebepazvejoji normaliai + man jis greiciau serpetodavo nei kad Berkley tracer.
Valas arba trūksta per mazgą, nes jo "nelaiko", arba bet kur. O pagal Klecką valas netrūksta per mazgą, bet visada trūksta šalia mazgo, o ne bet kurVegys rašė:vk, tai kad apie PowerPro rašė, kad trūkinėja bilekur, o ne Berkley.