Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Upėtakiniai vobleriai, kiti masalai, vietos
 #259510   Edga
 24 Vas 2011 12:44
as aplamai megstu zvejot vienas,o kadangi dazniausiai gaudau upetakius,man patinka vienam eit palei upe ramu tylu tik upes ciurlenimas ir jokiu pasaliniu kalbu,man tai geriausias poilsis,karta esam buve su siogeriu kartu iseje,nuejom iki susijungimo tai as i viena upe jis i kita,o taip kad dviese viena upe ne karto. o kai vienas eini be augintiniu tai tikrai maziau zuvies baidai,nors cia reiktu klaust "SatanKlaus" cia jis pas mus tikras upetakininkas :-D
 #259529   Fiskius
 24 Vas 2011 13:55
Siaip as irgi daug mieliau zvejoju vienas, bet cia buvo vienintelis kartas kai pavadinau sena drauga pazvejot upetakiu. Tada ir as dar tik pradejes upetakius zvejot buvau :grin:
Dar keleta kartu teko dviese vaziuoti, bet tuomet einam arba i skirtingas puses, arba jei kiek didesne upele, skirtingais krantais :roll:
 #259552   Edga
 24 Vas 2011 14:53
bent jau mano nuomone upetakiaut geriausia vienam,cia tik mano nuomone ir daug kas gali nesutikt
 #259554   Tadass
 24 Vas 2011 14:57
Geriausiai upetakiaut yra su xebra, su seimom is baidariu :gutgut Nieko ziuriu jus cia nesuprantat apie upetakiu zukle :tia-tau
 #259572   Taacis
 24 Vas 2011 15:38
Uzhtat, kad jum tik zhuvy pagaut terupi... O man ydomu pabut gamtoj, pabendraut su bichiuliu, pazhvengt, kaip y labai perspektyvia duobe besitaikant y ja yshoka shuo-- bus tu duobiu! :) Bus tu upetakiu! Esam ir trise zhvejoje, bet cia jau grudos vingiuose- kur upe pievoj serpantinais susisukusi... Ai, dar kartais draugelio zhmona kartu vaikshto- paukshtukus fotkina...
 #259575   arabas
 24 Vas 2011 15:44
Tadass rašė:Geriausiai upetakiaut yra su xebra, su seimom is baidariu :gutgut Nieko ziuriu jus cia nesuprantat apie upetakiu zukle :tia-tau
O idealiausia, kai dar paskui baidą velkasi alaus kanistras, ir kai visa chebra traukia ".. ant kalno mūrai..." :'blud;/

Edga rašė:taip nesuprantam mes dundukai tik visi kiti labai
protingi :-D
Ko tu, vaikine, pariniesi? :grin:
Kuo labiau putosies, tuo tave ilgiau durins.
Chebrytei norisi pramogos, tai ir užtaikė ant tavęs, rimtuolio, kuris juokų neįkerta.
"Ramybės, tiktai ramybės!" - sakydavo Karlsonas,kuris gyvena ant stogo.
 #259678   Taacis
 24 Vas 2011 20:15
arabas rašė:
Tadass rašė:Geriausiai upetakiaut yra su xebra, su seimom is baidariu :gutgut Nieko ziuriu jus cia nesuprantat apie upetakiu zukle :tia-tau
O idealiausia, kai dar paskui baidą velkasi alaus kanistras, ir kai visa chebra traukia ".. ant kalno mūrai..." :'blud;/

man tai patinka speti- ar nors vieni nepaklaus "kaip kimba" '''bum
Kai plaukems su draugais, tai tik viena prashyma turejau- neiviena baidare nepratariate jokio zhodzhio zhvejams ishskyrus tylu "laba diena"... Tai *PYP* zhvejai *pyp*- "kur plaukiat?" :v-ar Nu aishku ishkarto nuaidejo choras- "Kaip kimba?!!"
Ir dar baidariorai ilgai ir masliai zhiurejo y mane, kai ash plaukiau su tuba ir zvejojau, o jie mane prisivijo- tai visi pritarmozino ir nelabai dryso mane lenkti... O jau kai lenke, tai klausimu pakako- "kaip kimba" "kur jusu motoras" (vargshe mergiote chiut neishgriuvo ish baidos, kai ishkeliau kojas su lastais jai uzh kokiu 30cm nuo buchiuokles)... Smagu yra upetakiauti... Bet ir zhiema yra jega- gali upetakiai nuo musu pailseti ''plot
 #259860   arabas
 25 Vas 2011 10:01
Tuoj atsiras subforumas "Upetakiai ir baidarastai".
Ankščiau, kai upe praplaukdavo viena kita baida per dieną, neimdavau į galvą. Palauki šiek tiek, parūkai :ruko ar nosį pasikrapštai, ir ramiai žvejoji toliau. Dabar yra upių, kuriose žvejoti ypač vasaros savaitgaliais nematau prasmės būtent dėl baidų.

O su tais jų "kaip kimba"... :-ug , tai nervas nelaiko :-niak' :-byta:
- Kaip kimba?
- Dėkui, jau nebekimba,- o mintyse "eikit jūs na..."
 #259884   Edga
 25 Vas 2011 10:50
:grin: jo cia tai neblogai pirma isbaido zuvis poto kaip kimba,durnesnio klausimo uzduot nebegali '''bum
 #259890   Skumbrotas
 25 Vas 2011 11:01
arabas rašė:Tuoj atsiras subforumas "Upetakiai ir baidarastai".
Ankščiau, kai upe praplaukdavo viena kita baida per dieną, neimdavau į galvą. Palauki šiek tiek, parūkai :ruko ar nosį pasikrapštai, ir ramiai žvejoji toliau. Dabar yra upių, kuriose žvejoti ypač vasaros savaitgaliais nematau prasmės būtent dėl baidų.

O su tais jų "kaip kimba"... :-ug , tai nervas nelaiko :-niak' :-byta:
- Kaip kimba?
- Dėkui, jau nebekimba,- o mintyse "eikit jūs na..."
O bet tačiau reiktų žvelgt plačiau - baidarės prisideda prie upėtakių ir kitų žuvų išsugojimo :!: Skamba juokingai, bet žuvys nor ir išbaidomos, bet lieka nepagautos :!: :lol:
Tik nepradėkit čia žegnotis, kad visas paleidžiat - tikiu :-ou-je , bet yra pakankamai daug tokių kurie į maišą kiša, bet jiems irgi tas žuvis išbaido... :)
 #259961   SatanKlaus
 25 Vas 2011 16:02
Tai kad aš pastebėjau, jog jei baidarės praplaukia tiosioje atkarpoje, kuri santykinai gilesnė yra, upėtakiams iki lemputės, o vat kai baidarėm lipa per medžius nukritusius, daužo šonais/priekiais/irklais , tai ten jau ramu gan ilgam :!:
 #260042   Edga
 25 Vas 2011 19:54
kalendorines tai taip,o tikro dar teks palaukt,bent jau upeliai kur dazniausiai gaudau dar po ledu
 #261720   Agis
 03 Kov 2011 11:18
Vat net įdomu, kaip Tu "paposintum" mažame upelyje, srovėje :roll:
 #261732   arabas
 03 Kov 2011 11:56
Mažam upelyje ir srovėje nepapoperinsi :n.nee: , bet kodėl nepamėginus kokioje nors bebrų užtvankėleje?
O kad upėtakiai noriai ėda paviršinius voblerius, tai faktas kaip blynas.
 #261827   f'eD
 03 Kov 2011 15:24
as ant sapalui skirto vabalo esu sugaves, vidurvasari, tad manau tikrai tiktu ;-)
ypac jau velai pavakary visai smagi medziokle turetu but :gutgut
 #261878   Edga
 03 Kov 2011 17:53
upetakis daznai vidurvasari graibo yvairias muses nuo pavirsiaus ypac pavakary,turiu toki vobleriuka kuris eina pavirsiui sukeldamas bangele tai upetakiai mielai jy griebia, o ant poperio bandysiu sia vasara pabandyt
 #261932   Vegys
 03 Kov 2011 20:33
Vyručiai aš jums pavydžiu. Jei jūs žadat eksperimentuot su poperiais, matyt gerai sugaunat ir su paprastais masalais, atsigaudot lig soties :) Aš ko gero nedrįsčiau pirkt poperio upėtakiams, nors masalų jiems skirtų turiu tikrai nemažai manau ... Tiesa, 90 % - standartiniai vobleriukai. Iš kitos pusės - pats irgi ruošiuosi (ir neprisiruošiu :lol: ) paskirt žūklę vartiklėm ar guminukams. Arba - toks pačiom sukrėm, kuriom beveik negaudau.
Papasakokit o kaip gaudysit su poperiais - trauksit prieš srovę ar pasroviui ? Aš manyčiau prieš, ar ... ? Ar modelius esat numatę ?
 #261961   cesius
 03 Kov 2011 21:23
Nesigilink Vegy, manau reikalas bergzdzias :grin: , pavasary guli duobese ir nekils del popiko,o vasara ant ciongu ziaunas vedin ir gi nepazvejosi cionge :grin: Nesuk kiausu ;uolrait
 #261998   SailorBoy
 03 Kov 2011 22:14
Nu pavasari man neiseis, nes iki birzelio dirbsiu, tai vasaros viduri bandysiu i skandinavija kur palekt. Siaip turiu pora modeliuku ir siandien dar uzsisakiau situos:Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us
Ir galvoju dar siuos prikabint: Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us
 #262081   Agis
 04 Kov 2011 08:37
Bandyt visada verta, nes įdomu, juo labiau kai bandymai iš serijos "kaip sunkiau pagauti upėtakį" :lol:
 #262135   Pelekas
 04 Kov 2011 11:03
Ir vis del to, kam duotumet pirmenybe upetakiniam masalui - sukre ar vobleris ? Bent jau amerikonsai tai sukres laiko upetakiniais masalais ir kitom zuvim net nesiulo, kaip pvz rusai sukrem gaudo beveik visa zuvi, kaip ir mes be abejo... :roll:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 66
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė