Vitolis rašė:Kadangi vienoje ish dezuciu biski atsirado laisvos vietos (po dalies Rapaliniu pardavimo), tai shiandien pasipildziau:
Nu gerai, kad jau taip... Jaučiu silpnybę aš jiems

Turėjau nemažai iš seniau, ale pasiėmiau dar ir šymet keletą:

Tas nurodytas Vitolio "auksinis ašakinis" #02 spalvos man nr1 vienoj užtvankoj, kur beveik visad būna drumstas vanduo...
Beje, kas dar nelabai juos pažysta, reikia atkreipt dėmesį, kad yra ir plaukiantysis modelis JL120. Iš pažiūros atrodo lygiai taip pat. Raskit 3 skirtumus (fotkės paimtos iš
http://www.strikepro.lt):
JL120:

JL-120SP:

Paprasčiausiai reik ieškot kur ant dėžutės suspending užrašas, nes ir tam pačiam stebuklingajam užprekybstaliniam maiše buvo ir nesuspendinginių versijų - #206A spalva... Aišku gal čia nieko blogo, tikrai pritaikyt pavyks ir tuos, bet tiesą sakant bent jau man "šposus išdarinėja" tik SP versija
Mike rašė:Jooo, kaip senais laikais. Ateini į parduotuvę, tau iš po stalo ištraukia prekę (jei pažįstamas esi) ir nuperki. Tada gali girtis. [...] Taigi jo nepažįsta toje parduotuvėje, iš po stalo neištrauks.

Nu baikit, nereikia čia taip jau su tais pažystamais

Taip paskui gandai ir sklinda

Tiesiog sakė iš sandėlio nenori dar imt, nes kai jau jams tai iškart po ~25vnt vienos spalvos ir tuo pačiu paleis didmenai, o dabar gi žieminius dar reik pirkt. Bet nuo kovo vidurio sakė tikai bus išdėlioti stende, tada jau bus pilnas pasirinkimas. Kaštuos 16lt