Tada geriau du šovinius pirktSauliusM rašė:i medziotojobarbus rašė:Nemanau , kad žuvedros ir kirai ieina į žvejo bilietą

p.s. dekui už info , tada nepirksių (poper-ių)

Tada geriau du šovinius pirktSauliusM rašė:i medziotojobarbus rašė:Nemanau , kad žuvedros ir kirai ieina į žvejo bilietą
tipo vienas i kakta, o antras atsarginis, jei is pirmo karto nusisaut nepavyks?barbus rašė:Tada geriau du šovinius pirkt
Pažadu...SauliusM rašė:...tada butinai pranesk![]()
nu as tai jau bandau stabdyt arklius su tais vobleriu pirkimais.Xrapas rašė:Na taip...sunkoka atsilaikyt![]()
jam galesi iskart po velyku pranest ar pasiteisinoXrapas rašė: pirmasis sužinos vk_![]()
labai geri dzigvoblerius darytVaidis rašė:Čia žiūriu kokybė žymei geresnė, nei spinerio pointerių
Viena iš "reinkarnacijų":Vaidis rašė:...Preitą sezoną virš 20 ščiupokų pasirašė...
Tu čia nesišaipyk, o rimtai ką nors papasakokSauliusM rašė:as tai manau, jei pavasaris dar ilgai neprasides, tai crazy crowleriai ir dzigvobleriai diskusijose dar ne pabaiga...
acakau, va sitas crawleris man labai graziai atrodo:Vegys rašė: rimtai ką nors papasakok
O tu tik zinute numesk ir padesiu patushtint dezutes, kai nuspresi su dalim turimu atsisveikint (uz protinga kainaSauliusM rašė:nu as tai jau bandau stabdyt arklius su tais vobleriu pirkimais.Xrapas rašė:Na taip...sunkoka atsilaikyt![]()
kiek as ju neissiparduociau periodiskai ar nenutraukciau bezvejodamas, tai anu vistiek kazkaip daugeja ir daugeja pastoviai...
numeciau privatan.Vitolis rašė:O tu tik zinute numesk
Tai ir atsakei mazdaug. Tik dar. O CrackJacku 58SP turit?Fabai rašė: Kokiu visu kitu?Visu gaminamu modeliu dabar dar neturime,bet bandom surinktiGamybos grafikas gan istemptas.Kokie modeliai domina?
Tai tikiuos mestelsi cia, kad zinotFabai rašė:Neturim![]()
Geriausiai parsiduodantis vobleris buvo.Svariai nuslave...
Atvaziuoja su kazkuria siunta
Ishtrauksiu uz karshenios su visu pardavejuVegys rašė:Vitoli,
prieš tai dar lai po stalu pakiša, kad liktų
as tai su eiliniu peiliu prasketineju anuos...Vitolis rašė:Gal kas matet kur zveju pardese spec. replyciu nedidelio diametro ziedeliams praskest. Nebesugraibau, kai reik ant mazu vobliku kablius pasikeist. Visus nagus susibadau su kabliais, kol nuimu ir uzneriu. O Rapalos repliu galauose esantis prasketejas per storas.
Ant bukashkiu ash ju nesugraibau. Kazkur maciauSauliusM rašė:as tai su eiliniu peiliu prasketineju anuos...Vitolis rašė:Gal kas matet kur zveju pardese spec. replyciu nedidelio diametro ziedeliams praskest. Nebesugraibau, kai reik ant mazu vobliku kablius pasikeist. Visus nagus susibadau su kabliais, kol nuimu ir uzneriu. O Rapalos repliu galauose esantis prasketejas per storas.
Aš su plona smailia yla verčiuos.Vitolis rašė:...Kazkur maciaune replytes o shiaip kazkoki chu....ovina...
Ai, greičiausiai su šiuo vobleriu bus kaip man, kai nusipirkau porą pigių voblerių - "neatsiras" laiko juos rimčiau išbandyt.SauliusM rašė: jam galesi iskart po velyku pranest ar pasiteisino
Skaitau, skaitau ir kazhkaip atrodo, kad per paskutinius pora metu ishgijau nuo shitos ligosvk rašė:Beje, aš irgi per žiemą kaupiu naujus voblerius