Kas liečia apie prekiavima iš po prekystalio, tai aš turiu nuomone kad tai pardavėjų triukas pirkėjams, nes tipo man kaip draugui iš po prekystalio ištraukė, nerealus reiškias, reikia imti, aš nuėjau i rovana ir pirma karta matytas žmogus iš po prekystalio ištraukė zalta kur atseit sau buvo atsidėjas (paminėsiu kad buvau jau nusprendes pirkti zalta), nu bet sako kaip tau tai parduosiu :D Mulkinimas ir tiek, turi jie dafiga tik taip geriau eina, makaronai, o kas liečia padielkas, tai yra gal ir neblogu, pvz turiu viena raiden vobleriuka su kuriuo pagavau 2 lydekas ir 1 gražų ešerioka, bet ten yra rapalos, lc, yozuri ir kt vobleriu padielkos, o šio mėnesio žurnale meškeriotojas apie juos taip išliaupsinta, marketingas, nes parduotuvė kažkuri užsivežė, o aš jau prieš metus bendravau su žmogum iš latvijos, ju tinklapis
www.streamfishing.lv ir jis pasakė, kad jie perka atseit iš gamyklos nedažytus nebrangiai ir patys dažo, aš pirkau ten berots buvo LC pointer100 kopija, bet pagal mane tai išvaizda tokia bet šratai kitokie, nes jis labai šumina, tai tamsiam vandeni suveikė, bet kai parsivelki net girdisi kai vandeni tarška, twičingui irgi tinka, gražiai dirba, tad atsakydamas į ta klausimą trumpai, yra ir neblogų padielkų.