Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #258675   romas26
 22 Vas 2011 15:22
ryt mastom i tuos galus vaziuot... gal kas galetumet kazka paprognozuot del zuvies... :ks> tas nuolatinis pastovus rytu vejas... gal kol vejas nepasikeis ner ten ko ir vaziuot?
 #258725   kursis
 22 Vas 2011 18:26
nu jei plakiu ir kt. susaros tai senvages gale ties santaka tikrai pagausit, o jei eseriu senvagei nerasit - visa Minija ieskojimams ;-)
 #259253   zemaytis
 23 Vas 2011 17:03
Katik parbildėjau nuo Minijos. Iš pradžių buvau senvagėje, tai degtukiniai kabinėjosi. Tiesa girdėjau kaip netoliese kiti gyrėsi, kad jau nebedegtukinis užkibo :-D Gal kas iš žvejojusių ties Minija geresnių žinių turės. Po pietų nulėkiau į Mingę, nors buvau girdėjęs, kad ten irgi grečiausiai nieko nėra, nes tik 4 mašinos. Tai galiu pasakyti, kad kibo tikrai geriau. Parsivežiau apie 1.5kg kuoju, plakių, ešerių ''plot Smulkesni keliavo atgal į eketę.
Kitiems sekėsi taip pat neblogai, kas nešėsi 3, kas 5 ar daugiau litrų kibirus žuvies.
Pro šalį ėjęs senukas keikėsi, kad nieko gero ir matė išpjaustytų ekečių tinklams.
Panašu, kad greit kulchozas kraustysis iš senvagės :superšokas
 #259266   Mike
 23 Vas 2011 18:04
"Kitiems sekėsi taip pat neblogai, kas nešėsi 3, kas 5 ar daugiau litrų kibirus žuvies."

Kaip atrodo 3 litrų kibiras? Turbūt ne toks didelis kaip 4 litrų?
 #259273   zemaytis
 23 Vas 2011 18:28
nedideli, didesni už cigarečių pakelį. Bet ne tie didieji klumpiniai. Pagrinde balta kibo, ant galo tik ešerių ir pugžlių padavė.

O 3 litrų kibiras yra didesnis už 2 litrų, bet mažesnis už 5 :-D Kiek žinau nelabai gamina 4 litrų, standartas kažkoks yra. Nematavau aš jų talpų, tik taip iš akies primečiau ir viskas :oops:
 #259369   romas26
 23 Vas 2011 22:02
zemaytis rašė:Katik parbildėjau nuo Minijos. Iš pradžių buvau senvagėje, tai degtukiniai kabinėjosi. Tiesa girdėjau kaip netoliese kiti gyrėsi, kad jau nebedegtukinis užkibo :-D Gal kas iš žvejojusių ties Minija geresnių žinių turės. Po pietų nulėkiau į Mingę, nors buvau girdėjęs, kad ten irgi grečiausiai nieko nėra, nes tik 4 mašinos. Tai galiu pasakyti, kad kibo tikrai geriau. Parsivežiau apie 1.5kg kuoju, plakių, ešerių ''plot Smulkesni keliavo atgal į eketę.
Kitiems sekėsi taip pat neblogai, kas nešėsi 3, kas 5 ar daugiau litrų kibirus žuvies.
Pro šalį ėjęs senukas keikėsi, kad nieko gero ir matė išpjaustytų ekečių tinklams.
buvai lygiai ties kaimu ar pasroviui zemiau ties issisakojimu ?
 #259371   romas26
 23 Vas 2011 22:08
buvau ir as siandien mingeje... kazkiek virs 2kg bendro svorio. pora graziu eseriu +-300 gr, viena paleidau grazu '''bum balancyru i eketes krasta ikabinau ir ::hai-bai (dienos egzepliorius butu buves :ruko ) kazkiek ,,bulbinuku", plakiu (vytinimui bus :beer'2 ), viena grazi mamka raude :gutgut prazvejojom nuo pat ryto iki 5 val... po polnoi pragram kaip sakant... oras siandien fantastika ir zinoma puikiai praleistas laikas.. ;uolrait
 #259376   zemaytis
 23 Vas 2011 22:27
romas26 rašė:
zemaytis rašė:Katik parbildėjau nuo Minijos. Iš pradžių buvau senvagėje, tai degtukiniai kabinėjosi. Tiesa girdėjau kaip netoliese kiti gyrėsi, kad jau nebedegtukinis užkibo :-D Gal kas iš žvejojusių ties Minija geresnių žinių turės. Po pietų nulėkiau į Mingę, nors buvau girdėjęs, kad ten irgi grečiausiai nieko nėra, nes tik 4 mašinos. Tai galiu pasakyti, kad kibo tikrai geriau. Parsivežiau apie 1.5kg kuoju, plakių, ešerių ''plot Smulkesni keliavo atgal į eketę.
buvai lygiai ties kaimu ar pasroviui zemiau ties issisakojimu ?
Ties kaimu. Srovė buvo. Mano švininė avižėle nesiekdavo dugno, bet kibo tai nieko ir nekeičiau. Visas veiksmas vienoje eketėje
 #260160   Marėnas
 26 Vas 2011 17:20
pritariu "profis" šikna totali :) 5 kiese buvom nuo tamsos pradėjom. per visus kuojos sprindinės apie 10vnt (viena keliu simtu gr.)eseriai cigaretiniai: kiek nori:) bandėm viska, viskuo ir visur...ssss.... visiskas. po keliu valandu daugiau nei puse zveju nebeliko.buvom netoli Minges kaimo.Senvageje domejomes ta pati padetis. Liūdna :( Jei kam ydomu tai rusneje tas pats, poligone stintos taip pat.. :( sestadieny vertėjo praleisti kitaip :) na nieko, ne pirma ir nepaskutine tokia zvejyba.
 #260163   romas26
 26 Vas 2011 17:34
o as jau ekipaza esu suorganizaves i tuos galus ryt varyt 'viarkt '''bum na bet gal eseriai sianakt gerai issimiegos ir diena aktyviai maitinsis :gutgut
 #260200   Deividas
 26 Vas 2011 20:10
romas26 rašė:o as jau ekipaza esu suorganizaves i tuos galus ryt varyt 'viarkt '''bum na bet gal eseriai sianakt gerai issimiegos ir diena aktyviai maitinsis :gutgut
nesimaitins tikrai :lol: siandien kalnas cigaretiniu ir keletas didesniu....
 #260282   Mike
 27 Vas 2011 09:19
Vakar Minijoje, ties susijungimu su senvage per dienelę šiaip ne taip 3,7 kg kuojų ir plakių prikrapščiau. Ryte šalta, iš auto išlipom, rodė -19,5. Kibinėtis pradėjo įdienojus apie 11 val. kibimo pikas apie 13-15 val. Daugiau norėjo uodo trūklio lervų, o ne "mankės". Visa žuvis ne iš stambiųjų, tik viena kuoja padoresnė, gal kiek per 300 gr. Jaukinimas būtinas, kas geras 10-15 min. po šėryklę ant dugno. Jaukui naudojau Marcel van den Eydne Super Black su šiek tiek Sensas Gardonix Noir ir juodžemio.
 #260498   romas26
 28 Vas 2011 09:30
aplankem ir mes vakar tuos krastus. nieko ispudingo, taciau kas zvejojo tas kazka ir pagavo :gutgut kaikas maciau dviese pilna kibira eseriu neblogu turejo :gutgut pats asmeniskai niekuom negaliu pasigirt ;;yel
 #260553   Ovkas
 28 Vas 2011 11:06
Vakar buvau ir aš.
Kliovo visai nebuvo, vėjas žiaurus.
Nekibo ant nieko.
Reziume pagauta keliolika cigaretinių ešeriukų.
Per piet jau nusėmėm
 #261107   Vaidis
 01 Kov 2011 19:16
zemaytis rašė:Gal kas buvot minijoj ar senvagėj? Gal jau kimba.. :mėlynvarla
reik laukt ledonešio pradžios :-ou-je , sulys į senvagę viskas kas gyva, o tada.....
 #261380   Agis
 02 Kov 2011 13:15
O kam to ledonešio laukt pora savaičių.Vėjas pasisuko, šaltis sumažėjo ir manau sėkmingai ten žvejoja, gal netgi dabar :lol: Taip nebūna, kad žemupio baltos žuvies Eldorado garsėtų nekibimais ilgesnį laiką :lol:
 #261446   zemaytis
 02 Kov 2011 16:35
na buvau šiandien Mingėje. Tai nelabai kas, nieko gero (bent jau man) :? gal kitiem geriau sekėsi..
 #261509   Tanius
 02 Kov 2011 18:30
vairavimo instruktorius, pasakojo sestadieny buvo, tai sake nezmoniskai silpnai, pora plakiukuku ir eserieca :shock:
 #261664   Raupsuotas
 03 Kov 2011 07:45
Blyn, šitą potemį seku nuolat ir per visą sezoną girdžiu praktiškai vien menkus atsiliepimus apie baltos žuvies laimikius :/nek Dar jei ešerį kokį padoresnį vienas kitas pagauna tai su balta žuvim rezultatai ne kokie.Geriausiu atveju primuša kaž kas smulkmės ar kokią atsitiktinę mamą-kuoją sugauna ir viskas.Kas nutiko su upe. :?: Nejau tikėti, kad išsisėmė :?: Juk iš marių "ateina" kasmęt čia žuvis, o šiemet ypač juntamas jos stygius.Gal kas dažniau žvejojate Mingėje, ta prasme, gal kokias savas išvadas padarę turite.Ar čia vėl gali būti kalti verslininkai?Kaip manote?Klausiu nes jau kovas ir planuoju bent ant paskutinio ledo pažvejoti, o čia kasdien žinios vis liūdnesnės ir liūdnesnės.Laimikiai kaip mažėja taip mažėja.Liūdna skaitytiPaveikslėlis
 #261671   Agis
 03 Kov 2011 08:20
Nenurašykim visko verslininkams, tie savaitgaliniai kolhozai su kibirais smulkios žuvies dusinimu irgi savo rezultatus duoda.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 56
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė