Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #261635   Vitolis
 02 Kov 2011 22:52
O ko jums shita, bloga? Jau kelinta sezona deviu ir dziaugiuosi. Nei perpucia, nei perlyja ir kvepuoja uztektinai. Na ash tiek neprakaituoju, kad begtu nuo manes, taciau upeliais pabraidzioju ir pakrantem pasitasau sociai, taciau visad sausas.
Paveikslėlis
Neparasiau, kad striuke Vision Flywater. Mokejau kazkur truputi virsh 300Lt. Tuo metu gavau nuolaida :)
 #261640   OMar
 02 Kov 2011 23:25
Vaidis rašė:
OMar rašė:Canyon 0 dziaugiausi atsikrates, per siules slapias likdavau nes neperklijuotos
Turiu Canyon'a, pernai pavasarį pramirkau apie dvi valandas per konkrečią liūtį vėjažuves begaudydamas - permirko rankovės per alkūnes, o daugiau jokių pralaidų nepastebėjau :donknow'
Taigi pats pasakei kad permirkai, o kas gali buti blogiau kai perki striuke nuo lietaus ir per lietu lieki slapias :)
 #261641   OMar
 02 Kov 2011 23:27
Vitolis rašė:O ko jums shita, bloga? Jau kelinta sezona deviu ir dziaugiuosi. Nei perpucia, nei perlyja ir kvepuoja uztektinai. Na ash tiek neprakaituoju, kad begtu nuo manes, taciau upeliais pabraidzioju ir pakrantem pasitasau sociai, taciau visad sausas.
Paveikslėlis
Neparasiau, kad striuke Vision Flywater. Mokejau kazkur truputi virsh 300Lt. Tuo metu gavau nuolaida :)
Flywater gera striuke pagal savo pinigus o jei dar nuolaida gauni tai visai OK, ir apie ja nekalbeta, tik apie Classic, o ten jau ne to.
 #261651   Vaidis
 03 Kov 2011 00:07
OMar rašė:Taigi pats pasakei kad permirkai, o kas gali buti blogiau kai perki striuke nuo lietaus ir per lietu lieki slapias :)
Sakau, kad mirkau vandeny per liūtį ir pramirko tik alkūnės, o visa kita sausa :)
 #261680   SauliusM
 03 Kov 2011 08:49
Vitolis rašė:O ko jums shita, bloga? ...striuke Vision Flywater...
to kad pardavime nei L nei XL dydziu nebelike... like tik maziukai arba labai didziuliai...

aisku dar yra kazkokios vision flywater long. ale bet ten bijau, kad bus ne striuke o ploscius iki keliu...
 #261752   OMar
 03 Kov 2011 13:10
O Tu pasiziurek idemiau ta LONG, ba cia jauciu bus klaida, nes LONG niekada ir nebuvo atvesta, o pajamuota buvo kaip LONG. As turejau sita striuke ir ant jos pirkimo dokumento buvo parasyta long, o atvaziavo tikrai ne long o normali striuke.
 #261757   SauliusM
 03 Kov 2011 13:22
nu tos long aprasyme raso:
Flywater Long striukė yra truputį ilgesnė , kad tiktų prie Flywater kelnių. Forma kaip ir Flywater striukės, tačiau kadangi yra ilgesnė ir juosmens srityje palaidesnė , buvo pridėtos dvi didelės kišenės.

Striukė kurta atsižvelgiant, kad bus nešiojama kartu su puskombinezoniu-kelnėmis Vision Flywater, todėl rekomenduojame įsigijus šią striukę, įsigyti ir Vision Flywater kelnes.
tai kam man tos kisenes daba. kad braidydamas vandens i jas prisemtum ir nesiotumeis paskui po puslitri kisenej. su mano dabartine campus kurtke butent ta problema ir yra. net masciau gal kokias skyles ikalt tose kisenese, kad tas vanduo isteketu...

vo abi vienoj fotke yra sulyginimui:

http://www.fishingmegastore.com/vision- ... ~5709.html
 #261766   SauliusM
 03 Kov 2011 13:36
ai nu betkokiu atveju, dabar paziurejau, tai longai irgi jau isparduoti... nors vakar dar buvo...
man sekasi ;-var-var.
 #261779   OMar
 03 Kov 2011 13:51
Tai maziau skaityk daugiau veik :)
 #261786   vk
 03 Kov 2011 14:08
Sauliau, taigi lygtai neseniai pirkai Patagonia striukę, ar čia ieškai kitokio tipo striukės?
 #261787   SauliusM
 03 Kov 2011 14:09
a tai nematai, kad po savaites parasiau, kad patagonijos uztrauktukas shaibom parejo 5 kart uzsegus? vis dar laukiu, bo yra vilciu, kad Kotas pakeis... tai ir neskubu su kitos pirkimu.
 #261798   vk
 03 Kov 2011 14:14
Na, užtrauktuką gali persiūti bet kurioj taisykloj, svarbu, kad striukė gera būtų.
 #261802   SauliusM
 03 Kov 2011 14:16
jo jo. pasakei ir prisnigo, uzsylinta, vandeniui nelaidu, patagonijos uztrauktuka jam siuvykloj persius... tu bent jau matei, kaip anas atrodo kada?
 #261808   vk
 03 Kov 2011 14:23
Nemačiau.
Problemų yra, bet jos turėtų būti įveikiamos (imi hermetišką užtrauktuką, dažnai užtrauktukai būna ne atviri, o uždengti striukės medžiaga, gali prisiuvę užlyditi juosteles).
Nors, kita vertus, suprantu tavo poziciją - tau naują striukę nusipirkt paprasčiau. :-D
 #261811   SauliusM
 03 Kov 2011 14:30
mano pozicija ne tokia. striuke kuri 5 kart uzsegus sugenda pardavejas turetu pakeist arba grazint pinigus. o su pakeitimu problema ten. tokio dydzio neranda. bet vis dar iesko, tai procesas uzsitese mazuma.
 #261825   OMar
 03 Kov 2011 15:22
Su Cabelas dydziais irgi atsargiai. Jau ir as prasoviau ne karta :)
 #261829   f'eD
 03 Kov 2011 15:36
Salati, be reikalo pirkai Kote plonyte Patagonia, kai visur ant svieto dabar ta Deep Wading ispardavineja po 149$.
siulau is kart susigrazint pinigus ;-)
ir jei tikrai nori geros ir patikimos striukes, kad 100% laikytu vandeni ir vedintusi, teks nepagailet lituku ;-) maziausiai 260 Eur :/braj;
beje, kas liecia net ir nauju modeliu Vision membrana, tai ten tikrai nieko ypatingo nera :grin:
Paskutinį kartą redagavo 1 f'eD. Iš viso redaguota 3 kartus.
 #261832   f'eD
 03 Kov 2011 15:44
SauliusM rašė:mano pozicija ne tokia. striuke kuri 5 kart uzsegus sugenda pardavejas turetu pakeist arba grazint pinigus. o su pakeitimu problema ten. tokio dydzio neranda. bet vis dar iesko, tai procesas uzsitese mazuma.
keista, kad leidies dar i kalbas :-D
bet dar keisciau, kaip tu sugebejai sudraskyt raifa. su Tironu juokemes cia kada, kad vienas bicas sugebejo Mora grazta supirdolint nepataisomai, graztas liko panasiai kaip po Chuk Noris'o :-D plesta per jega ir be proto is paziuros, matyt girtas uzmigo ir isalde po ledu :lol:
greiciausiai ir tu nemazai alaus sriubtelejai, kad ant vargseles plonytes striukytes savo arkliska jega demonstravai :lol:
 #261833   SauliusM
 03 Kov 2011 15:44
f'eD rašė:...be reikalo pirkai Kote plonyte Patagonia...
as i Kalifornija sausio men vaziavau, o ten orai biski kitokie nei Lietuvoj, tai man tokios reikejo...
 #261834   f'eD
 03 Kov 2011 15:46
keistas tu zmogus, vaziuoji i US ir Lietuvoj metu metus uzsigulejusia striukyte perki :-D
 #261835   SauliusM
 03 Kov 2011 15:48
f'eD rašė:keista, kad leidies dar i kalbas :-D
as nesileidziu, matai, ten dabar nelabai net ir yra su kuom kalbet, kol sefas po uzsieni vazinejas. tai laukiu kol sugrys anas... o del visu kitu bla bla bla, nu tai ten konkret gamyklinis defektas uztrauktuko.
 #261836   SauliusM
 03 Kov 2011 15:50
f'eD rašė:keistas tu zmogus, vaziuoji i US ir Lietuvoj metu metus uzsigulejusia striukyte perki :-D
nu tai kad nuolaida gera pasiule ir kaina geriau nei amerikoj gavos tai ir paemiau. juolab kad nezinojau, ar laiko po parduotuves baladotis ten turesiu. bet aisku paskui atradau laiko. tai the north face kai uzsipirkau per ispardavima, tai vos ciumodanan tilpo susipakuot gryztant... aisku dar levis dzinsu po 35$ keleta vienetu....
 #261837   f'eD
 03 Kov 2011 15:54
:gutgut saunuolis
uzeik pas Sauliu i Triturus vakare, paplepesim placiau ;-) :lol:
 #261839   SauliusM
 03 Kov 2011 15:57
netingesiu gal uzeisiu, man nuo namu visus 200 metru topint reikia iki ten :lol:
 #261962   Vitolis
 03 Kov 2011 21:25
SauliusM rašė:nu tos long aprasyme raso:
Flywater Long striukė yra truputį ilgesnė , kad tiktų prie Flywater kelnių. Forma kaip ir Flywater striukės, tačiau kadangi yra ilgesnė ir juosmens srityje palaidesnė , buvo pridėtos dvi didelės kišenės.

Striukė kurta atsižvelgiant, kad bus nešiojama kartu su puskombinezoniu-kelnėmis Vision Flywater, todėl rekomenduojame įsigijus šią striukę, įsigyti ir Vision Flywater kelnes.
tai kam man tos kisenes daba. kad braidydamas vandens i jas prisemtum ir nesiotumeis paskui po puslitri kisenej. su mano dabartine campus kurtke butent ta problema ir yra. net masciau gal kokias skyles ikalt tose kisenese, kad tas vanduo isteketu...

vo abi vienoj fotke yra sulyginimui:

http://www.fishingmegastore.com/vision- ... ~5709.html
Gal kas matet kur LT shitu kelniu yr (puskombinezoniu-kelniu Vision Flywater)L dydzio??? M vistiek bus siauras liemuo, o L bus ilgos, tai nuzarinsiu puse kleshnes ir bus :gutgut
O Kampuso striukes kisheni nereik Sauliau ir prabadyt. Jos man visos pirmam sezone ishplysho. Jau tokios shudinos, kad jei ne pamushalas, tai mashinos raktus jau keleta kart buciau pametes :superšokas
 #261973   SauliusM
 03 Kov 2011 21:45
Vitolis rašė:O Kampuso striukes kisheni nereik Sauliau ir prabadyt. Jos man visos pirmam sezone ishplysho. Jau tokios shudinos, kad jei ne pamushalas, tai mashinos raktus jau keleta kart buciau pametes :superšokas
nu pas mane jau 5 metai kaip laiko. pirkau su nuolaida rovanoj tada uz 350 kazkas tautisku. ir plyst nesiruosia. o jau kiek mate tas kurtakas. visa altaju isvaiksciojau su anuom. o jau juroj tai isvis belekiek kartu maudes. va tik rankogaliai neopreniniai atbrizgo jau. ir tos vandens prisemiamos(ir neisledziancios) kisenes uzknisa. a vandens tai suvis nepraleidzia. gali kad ir po dushu stovet valanda. kiek kart juroj bangom per galvos virsu piltas. dzin anai...
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė