parasyk viskontui pm jis tau pasakys didmenine kaina... o pt jau derybu reikalas 

Skridzai siulyciau pabandyt subalansuot per nauja jas, gali padet ir drebejimo neliks. kitas klausimas ar ziemines sumontuotos ant tu paciu ratlankiu kur buvo vasarines, jai ne, tai gal ratlankiai jau kiausinio forma igave ir musa del to.Skridžas rašė:Senos dar berods 5mm like mėsos bet kad jau virš 130 labai vairas drebėt pradeda,ko dabar su naujom žieminėm nėra
Jei būgniniai stabdžiai tada jo cilindriukai. Aš kažkaip apie diskinius pagalvojauIgnelis rašė:nu tj trbut, bet kazkodel cilindrukais juos vadino...tie tokie sudukai kur pedala paspaudus pleciasi ir kalades prie bugno spaudzia...
Kazkaip galvojau, kad Agis savo kluona pardaveAgis rašė:Nu pasižiūrėjau, iš esančiu dviejų stūmokliukų vienas nevaikšto, pabadžiau paprievartauti pirmyn atgal, susikonstravęs įrankį, daviau truputį chemijų ale matyt teks keisti stūmokliuką.Kaži kiaip ten avensiusligi šiol bendravau tik su audzinėmis
gintarux rašė:Skridzai siulyciau pabandyt subalansuot per nauja jas, gali padet ir drebejimo neliks. kitas klausimas ar ziemines sumontuotos ant tu paciu ratlankiu kur buvo vasarines, jai ne, tai gal ratlankiai jau kiausinio forma igave ir musa del to.
cia ne padangos o suvedimas kaltassonca rašė:Beje skridžai asimetrinės padangos greitai dyla didesniu greičiu važiuojant, tiksliau viena pusė sudyla greičiau nei kita
bendradarbio švogeris iš Pyterio į Kauną atlėkė spausdamas 150km/h ir padangų neliko, t.y. vienos pusės nelikogal nevisom taip bet būna.
Dabar neturi nebrangiu ?Skridžas rašė:..reikės žiūrėti kokiu atsiras nebrangiu ,dabar klausiau dar neturi
Čia ne mano, čia žmonos ale irgi kluoną (karavaną) įsiūliauWytux rašė:Tai gal visos masinos pas ji kluonai ....
marazmas ir bobuciu pasakos. pats turejau, viskas su jom normalei. tipo visi padangu gamintojai loxai, nezino ka gamina, tik tavo bendradarbis zino baisia paslaptisonca rašė:Paklausiau bendradarbio dėl tų asimetrinių padangų dar kartą, tai situacija yra tokia: važinėjant užmiestyje didesniais greičiais jos dyla nevienodai (protektorius tai skirtingas), mieste maltis problemų nėra. Taip sakė padangų montuotojas.
NU ten dar viskokių pričindalų buvau jam įmetęs kad pasikeistų, nes aš jau tingėjau su ana vozotis, tipo gumos po galinėm spyruoklėm, stabdžių kaladės, suportas, tarpinė po variklio dangteliu, durų lango pakėlėjo troselis....sonca rašė:A tai, kad nuplaut ir išvalyt mašiną reikia būt prie technikos
Smalsu pasidarė,kokiu tikslu vasarą važinėjate aukštesnėmis padangomis,nei žiemą?Vegys rašė:Jei žiemines (195/65/15) taikau į kainą 200-250 lt, tai vasarai (205/65/15) manau ir 150-200 lt gana.
Vienodas aukštis %. Bet jei skaičiuosim cm, tai vasarinės bus auktesnės, nes 65 % nuo 205 daugiau nei kad 65 % nuo 195 ....vava rašė:a kur tu perskaitei, kad jis aukstesnem vaziuoja? vienodas juk aukstis
sonca rašė:Beje skridžai asimetrinės padangos greitai dyla didesniu greičiu važiuojant, tiksliau viena pusė sudyla greičiau nei kita
bendradarbio švogeris iš Pyterio į Kauną atlėkė spausdamas 150km/h ir padangų neliko, t.y. vienos pusės neliko gal nevisom taip bet būna.
sonca rašė:Nebesvaik ir atidžiau skaityk. Aš tik sakau kokius atsiliepimus esu girdėjęs ir neteigiu, kad būtent taip yra. Gal papuolė kokios pasenusios padangos ir tiek. O internete pasiknisęs radau visiškai priešingą info:
Asimetrinis yra palyginus nesenai atsiradęs padangų protektoriaus tipas. Pastarojo vienas iš privalumų yra minimalus keliamas triukšmas. Šis protektoriaus tipas sukonstruotas taip, kad padanga į kelio dangą visuomet remtųsi pilna plokštuma. Tai įtakoja tolygų nusidėvėjimą ir stabilumą posūkiuose. Iš trūkumų reikėtų paminėti, jog asimetrinės padangos yra silpnesnės ant šlapios kelio dangos.
http://www.autos.lt/index.php?subj=readtopic&id=10Vegys rašė:205/65/15 - gamintojo numatyti padangų išmatavimai.
195/65/15 - siauresnės žiemai.Vienodas aukštis %. Bet jei skaičiuosim cm, tai vasarinės bus auktesnės, nes 65 % nuo 205 daugiau nei kad 65 % nuo 195 ....vava rašė:a kur tu perskaitei, kad jis aukstesnem vaziuoja? vienodas juk aukstis