Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #262275   sonca
 04 Kov 2011 18:25
O paskutinius penkis žodžius slabo perskaityt. Juk neteigiau, kad 100% taip būna :) beje padangų meistras sako viena, nete randu info kur teigiama priešingai :roll:
 #263291   Antas
 08 Kov 2011 15:35
kuo tau mersas blogas, ka sunku issiasfaltuoti kelia iki kudros?
as tai noriu citroen XM su visais varomais ratais, va cia tai butu monstras, detu visus iskart :-D
 #263292   Antas
 08 Kov 2011 15:35
TITANIC rašė:O seip kokia manot yra tinkamiause zvejybai masina?
zapukas, tankas nieko nebijo, neluzta, pigi, jei ka ir palikt menesiui galima :-D
 #263310   Ignelis
 08 Kov 2011 16:28
Antas rašė:kuo tau mersas blogas, ka sunku issiasfaltuoti kelia iki kudros?
as tai noriu citroen XM su visais varomais ratais, va cia tai butu monstras, detu visus iskart :-D
nelips xm net net 4x4 ;-) :/nek is citroenu bx turi 4x4 :gutgut ir hidrauline pakaba tokia pat yra... zdziu savo fiata rytoj i kitra servisa tempsiu. nes lietuvoj su 30proc nuolaida man ta pompa 1000 +lt su siuntimu kashtavos... :roll: ir tai jie neduoda garantijos kad butent ta pompa kalta, o jei ja pakeitus taspats bus tj biski perdidelis nuostolis butu.. :-niak' zdziu radau netoliese kazkoki fiato atstova. tj ten vilksiu. jei ir toliau su "baravykais" ne mexanikais ten bendraut reikes, pradesiu ash su jais lietuvishkai/rusishkai kalbetis :-ug ir ieshkosiuos karuti pirkt :gutgut balandi vaziuosiu pro lietuva tj garantuoju kad lt man ji per pora dienu ;uolrait nes draugeliui i servisiuka suskambinau sake yra tox dalykas kaip uzgesinimo daviklis kazhkox ir ji dar butinai patikrint reikia :mėlynvarla priesh pora menesiu buvo parejes man alkuninio veleno kazhkox daviklis... :mėlynvarla na zodziu :/nek itariu desiu skelbima i interneta kad ir kaip jis man patinka, bet vaziuot norisi... :oops:
 #263314   Wytux
 08 Kov 2011 16:39
Tai jei tau tas fiatas taip patinka, tai pasistaty ji miegamajeme ir pries miega galesi ziureti . :shock: ..... o vazinejimui nusipirk normalia masina .... nu pvz golfa :ruko
 #263323   Ignelis
 08 Kov 2011 17:22
mhm..., i kokia dar masina galima ikishti valti motora, palapine, dvirati, draugeli, merga viena, alaus dezute, maisto, visas zhvejybines shmutkes, nu ir seip vietos kad dar but biski... :roll: plius kad atrodytu kaip lengva masina ir lb stirpriai 10k lt nevirsytu... :? :-niak' ogi tokia masian buvo tiktajs fiatas ir pokui kad baisus kaip velnias, pripratau :-D
 #263324   Wytux
 08 Kov 2011 17:32
na y mano golfa tilpo zmona, 3.8pvc valtis ( du maisai) ,variklis , akumas,eholotas, palatke, zvejybos pricindalai, miegmaisiai ir viska ... rinkos kaina tokios masinos ....hmm .. net 2.000 litu turbut nesiekia :-D
 #263325   Fiskius
 08 Kov 2011 17:37
Dar yr varijantc golfs universals, arbe pasac universals. Ir tilps daugiau ir vaziuosi nesukdamas galvos del kokiu tai pompikiu :-D
 #263338   Ignelis
 08 Kov 2011 18:11
wytux dvirati pamirsai dar.... :mėlynvarla nu joa..., origami sekas tau :ruko :gutgut ;uolrait o va apie pasata tj ir as galvoju :roll: arba kokia a6 universala... :roll: tik va klausimas benzina ar dyzeli..? pas dyzeli savi pliusai bet minusu irgi yra kas liecia eksploatavima, keisiu skridza sioj temoj su savo triperiais :-niak'
 #263403   Wytux
 08 Kov 2011 22:05
Jei rasi imk nesudrozta pasata ir nesuk sau galvos ar dyzelis ar benzas .... o savaitgaliams gali kokia nesamone nusipirkt mergom kabint :-D
 #263698   Ignelis
 09 Kov 2011 19:56
snd susiradau netoliese specializuota fiato servisa/autosalona, susitariau, dievagojasi kad tikrai ras gedima ir jiem galiu drasiai atvaryti..., nusprendziau uzmesti aki i naujus fiato modelius vitrinoje stovincius, na ka prieinu, zvilgt per langa..., ant paneles kokiu 3mm dulkiu sluoksnis, kitoj masinoj taspats :-D :-D arba jie tokie apsisike kad saloniniu masinu susitvarkyt nesugeba, nes so kostiumo bijociau i tokai sest ;-) ar cia fiatais susidomejimas tox didelis kad i juos visviena niekas nenores atsisesti :-D tj zodziu istorijos pradzia.....
nuvaziuoju i ta servisa kur tie homikai jau 6savaites nieko nepadaro ir net negarantuoja kad su kuro siurbliu problema. sakau duokit raktus tempiu masina lauk ish jusu i specializuota servisa. gerai sako tuojaus grazinsim, tik sako 5000nok (apie 2200lt) tex susimoket ir sypsosi..., na as pagalvojau kad juokauja irgi sypsausi juokauju su juo ;-) uzeinu i kabineta ziuriu, kad jis rimtai nori kad mokeciau jam. paklausiau uz ka? gavau atsakyma kad jie daug laiko sugaiso ir zarnele pakeite, nes mane kad pro ja pora gaudo ;-) nu tai ties tais zodziais pats nepajutau kaip rusiskai/lietuviskai pasakiau ka apie ta shudarankiu kontora galvoju ir kad daugiau dont fck my mind anymore. ir jis puikiai mane suprato, nes net savo kiaules snukio spalva pakeite. tj zodziu atsisakiau as jam moketi tuos tukstancius, nusitempiu prie masinos, prasau kad parodytu kuria slangute keite, nu tj rodo ale pakeista apie 60cm ilgio atkarpa kuri nuo purkstuku eina, bet ir to ji visa dyzeliuota ir net nepanashi i nauja. :mėlynvarla bet kai ash nezinau kas pas mane po kapotu buvo tj kaznau :roll: siulo man tas kiaulesnukis deretis, :-vimt sakau kiek uz ta slanga nori? jis sako ji man 1700nok (apie 700lt uz 60cm ilgio slangute) kainavo. na ir sako neskaiciuosiu sugaisto laiko, tik uz valanda darbo paimsiu 1000kr (420lt kazkur). tjp pasiutau ciut nepistelejau snukin... :-niak' nu bet pasakiau kad jeigu ubagas yra as jam vietoj 2700kr (uz nieka) galiu 3000kr duoti ;-) atsisake tas homikas arbatpinigiu. ir is 3000nok dar 300grazos primygtinai ikisho.
zodziu o kas labiausiai nervina toi pusdurniu valstybej, tai kad jie patys buki kaip cebatai budami galvoja kad jie protingesni uz mus yra ;-) :lol: ir dar po minutes atejes jis man pasakoja kad masina yra nevaziuojanti ir ash su ja niekur is kiemo nenuvaizuosiu, nes ji neuzhsikuria. :-D :-D nu tai ka jus mano vietoj jam butumet atsake..? as tj rusiskai atsakiau ;-) vistiek nesuprato..., nes nesugalvojau ka jam protingo butu galima pasakyti i toki durna komentara... :mėlynvarla :mėlynvarla tai tiek..., buciau as jiem kad ir 10.000nok sumokejes ir be jokio pykcio isvaziaves su ta masina, jeigu jie butu sutvarke... :roll: nu bet kai dabar lupa litus uz tai kad patys savo darbo neishamno tai atsiprashau... diagnoze kad masina nevaziuoja, man yra nediagnoze. nko ateis diena kai pagaliau mokesiu ta pauksciu kalba protingai pakalbeti ir sugebesiu istatyma ju skaityti, pastatysiu ash tada visas ten tas kontoras ant blakstienu i kurias tik ieisiu ir kurnors kasnors netaip bus kaip privalo.... :-niak' :-niak' :-niak'
 #263699   Airis
 09 Kov 2011 20:01
man svedijoje audi centre buvo bajeris. nutempem mano audi 100 , 2.5tdi , dar 1990 metu, "ileistaranke",bet jau tdi. buvo dirzas persokes ir ziauriai dumijo. tai "meistras" ilgai ziurejo,maste,atsinese knyga ir pradejo bedos ieskoti. atemiau irankius ir pats perstaciau dirza, bet vistiek gavau susimoketi uz darba
 #263700   Wytux
 09 Kov 2011 20:08
Nu ka as galiu pasakyt ... uz 5000 nokiju jau golfa imtum 'Avanta" , o ne norvegiska slangute 60 cm ilgio..... nu bet tu remontuok remontuok a fiata ... nuimsi 'para ' nuo vieno tokio burmeristo :-D
 #263701   Edosius
 09 Kov 2011 20:09
Nu bliamba taip smagiai pasijuokiau iš Ignelio istorijos :-D o dar Airis dadėjo ;-var-var.
 #263717   Ignelis
 09 Kov 2011 21:17
Wytux rašė:Nu ka as galiu pasakyt ... uz 5000 nokiju jau golfa imtum 'Avanta" , o ne norvegiska slangute 60 cm ilgio..... nu bet tu remontuok remontuok a fiata ... nuimsi 'para ' nuo vieno tokio burmeristo :-D
neimtum golfuko.... :neutral: tvarkingos masinos su tex apziura brangios yra beproto...., glfukas 93m dyzeliukas su tex apziura jeigu rida normali gali ir 20.000nok kainuoti. masinos kaina cia labai priklauso nuo stovio ir pravaziuotu kilometru. padralinta baisuokli su tex apziura 83m uz koki 12/14nok nupirkti galima... pvz bmw 1999m kur pas mus apie 10k litu kainuoja cia nuo 22tuks litu..., ir tai su didele rida jau bus... o seip vidutinishkai apie 70k noku...., tjp kad masinytes cia ziauriai brangios.
 #263724   Ignelis
 09 Kov 2011 21:27
Airis rašė:man svedijoje audi centre buvo bajeris. nutempem mano audi 100 , 2.5tdi , dar 1990 metu, "ileistaranke",bet jau tdi. buvo dirzas persokes ir ziauriai dumijo. tai "meistras" ilgai ziurejo,maste,atsinese knyga ir pradejo bedos ieskoti. atemiau irankius ir pats perstaciau dirza, bet vistiek gavau susimoketi uz darba
sweedai tai dar dar... :gutgut bet jei ten audi centre su knygute atejo..., nu tj nafik, neduok dieve vel tam fiate shudarankiai sedes..., nusiskusiu plikai ir ateisiu su lazda :gutgut tokiu lietuviu tai jie dar paklauso, nes prisibijo.... bent pinigu uz nieka nesugalvos paprasyt.
 #263729   Wytux
 09 Kov 2011 21:38
Ignelis rašė:
Wytux rašė:Nu ka as galiu pasakyt ... uz 5000 nokiju jau golfa imtum 'Avanta" , o ne norvegiska slangute 60 cm ilgio..... nu bet tu remontuok remontuok a fiata ... nuimsi 'para ' nuo vieno tokio burmeristo :-D
neimtum golfuko....
Tai as apie Lietuva kalbejau ::hai-bai o tu ka- jau tipo ten emigravai suvisam?
 #263733   Ignelis
 09 Kov 2011 21:47
Skridžas rašė:
Vegys rašė:Įdomumui - o kaip naujų kainos lyginant su LT ?

Jau bizno plana suki :lol:

su masinom nieko ten nesusuxi..., nes nauju masinu kainos irgi kosmines.... bet buna buna spragu tokiu, pvz kaimynas is svedijos varesi uzpernai sau nauja honda crv, tai sumokejes muitus sutaupe sake apie 100.000nok. bet cia atskiros formules yra kuriomis skaiciuojasi automobilio muitas. laimeti galima butu nebent tokiu atveju vezant tuninguota automobili. kuomet ishpimpinta ishlengvinta ir ishspausta viskas maximaliai... :gutgut nu zodziu tos auto prie kuriu gerai padirbeta. draugelis lt pardavineja savo 3000gt uz 12tukst eu. bet ten beveik iki 600hp ishspausta is jo, o norgei nieko panasaus neradau, bet siektiek padoriau padarytas bet toli grazu iki galo 300.000nok nori ir dar atseit super pigiai/skubiai skaitosi pardavineja. tik va vel klausimas kaip su eu control/TA cia tokios masinos praeitu. vienintelis dalykas ant kurio cia biski galima laimet tai pvc valtys... :gutgut uz savo kaimana metus plaukiota cia skubiai gauciau apie 10.000nok. uz 12.000imanoma butu parduot ;uolrait

o cia va prasom, padoresnis golfukas, su gera rida priziuretas..., http://www.finn.no/finn/car/used/viewim ... e=27240484 ir kainike 32.000 ;-) as sakau jie tikrai nesveiki yra. nes ta garantuotai ir parduos uz kokius 28k
 #263736   Edosius
 09 Kov 2011 21:53
Bet tai kai mulkinimas :superšokas 1992m net 130000km prachodo neturi :-D
 #263737   savas
 09 Kov 2011 21:59
Nebutinai mulkinimas. Maniske, kai pirkau 9 metu senumo, buvo pravaziavus 129.000 km, kai tokios pacios jau po 180.000 ir daugiau turejo ir tai skaites norma. Tiesa su maniske vokytka du savo dvynukus i darzeli ir mokykla teveziojo...
 #263738   Ignelis
 09 Kov 2011 22:04
Wytux rašė:
Ignelis rašė:
neimtum golfuko....
Tai as apie Lietuva kalbejau ::hai-bai o tu ka- jau tipo ten emigravai suvisam?
kol as ju paciu cia skriausti nepradesiu tol nkur nevaziuosiu is cionanas... ;-) reik atsikershyt... :-ug su ilgalaikiais planais isvaziavau, ne tik kad palenkt nugara kelis menesius ir i lietuva pagert grizus ;-) gavus pastovu darba, t.y.. su darbdaviu sudarius neterminuota sutarti. tu negali vazineti su lietuvishakis numeriais, nes tada gausi ir bauda nesveika, ir muitus susimoketi. plius is masinos islaipintas busi ten kur sustabde tave. tad jeigu tjp staigiai gavosi, kad jau esi su lt masina no ir turi neterminuota sutarti + neturi kur auto det, tj darbdavys turi rasyt kazkur prasyma kad tau negali suteikti galimybes grizti i lt ir tu neturi galimybes parvaryti masina i lietuva, tada gali ishkovoti tau iki metu laiko leidima kad galetum norvegijoj naudotis automobiliu lietuviskais numeriais. na zodziu cia ilga politika ir daug rasyti kaip ten kas yra... jei kas paklaus paaiskinti galesiu :mėlynvarla
 #263739   Ignelis
 09 Kov 2011 22:07
Edošius rašė:Bet tai kai mulkinimas :superšokas 1992m net 130000km prachodo neturi :-D
nemulkinimas edi... ;-) gali rasti ir 73m su 80k kilometru... sakau kad kainoje visi kilometrai matosi, o automobiliai tikrai idealus vazineja visi iki vieno. nes detaliu niex netaiso keicia visa mazga, remontas brangus. TA nenusipirxi, o ji laabai scyra...., guolio uzesius ir tuos nustato :roll:
 #263778   pensininkas
 10 Kov 2011 09:44
Edošius rašė:Bet tai kai mulkinimas :superšokas 1992m net 130000km prachodo neturi :-D
paemus tokia masina su realia rida ir su atsukta rida iki 130 000 km, nereikia ir buti afigenu specu, kad pamatytum, kur mulkinimas, kur ne. elementarus nusidevejimai, nusitrinimai salone ties vairu ar pavaru svirtim, slenksciai, jau nesnekant apie technini stovi ir t.t. aisku, tokia masina gauti prilygsta mazam stebuklui, bet kas iesko ir netingi ieskot - tikrai ras :)
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė