neskleisk ereziju chia,nebijo jusu tie bassai visaimeskute rašė:gerai sudavet jei nori nieko nepagauti pasikviesk mane su daniel is dublino tai basa tik tesco ant prekystalio pamatysi

I Fish Becouse The Voices In My Head Tell Me To.
neskleisk ereziju chia,nebijo jusu tie bassai visaimeskute rašė:gerai sudavet jei nori nieko nepagauti pasikviesk mane su daniel is dublino tai basa tik tesco ant prekystalio pamatysi
Kas tas yr ? Google žiūrėjau, kas per daigtas nesupratau ... Čia masalas ? Kokioms žuvims ?miegas rašė:nu ka, sendien buvom rinkti razor fish'u
jo puikus masalas jurinej zvejyboj...Vegys rašė:Kas tas yr ? Google žiūrėjau, kas per daigtas nesupratau ... Čia masalas ? Kokioms žuvims ?miegas rašė:nu ka, sendien buvom rinkti razor fish'u
tai moliuskas pailgame kiaute, ant jo kimba visos zuvys, na bent jau dauguma, ziemos metu bent jau musu pagrindinis masalas, nes lug worms pakankamai gilei ir kai salta net nesinori kapstytis pries zvejyba.Vegys rašė:Kas tas yr ? Google žiūrėjau, kas per daigtas nesupratau ... Čia masalas ? Kokioms žuvims ?miegas rašė:nu ka, sendien buvom rinkti razor fish'u
Taip as toksjmotejunas rašė: angler musu sventuolis :D pagauta laimiki dar paseria ir paleidzia :D
Iki bano dar cieli du menesiai,meskute dar turi laiko pasireikstmiegas rašė: uzmirsau pridurt, kad bass'ai pilni ikru ir nuo geguzes 15 iki birzelio 15 ju imti NEGALIMA
davedalius1984 rašė:as rytoj lekiu kur nors spina paswaistyt.duok die....
lukstenti geriausiai saldyta, jai gyvas tai teks su peiliu darbuotis nes kitaip gali pirstus susipjaustyti, tada gauta turini mauni ant virbalo ir vinioji su elastiniu siulu arba galima maut ant kablio ir tada viniot su elastiniu siulu, bet tada daugiau zaidimo. mes pasiruosiam namie, susiviniojam ant virbalo, o jau zvejybos vietoj atsikerpi kiek tau reik.marciusko rašė:O kaip ta razor fisha ant kablio uzdet? islukstent ji? sudomino ir mane jie, kaiptik radau kur pas mane ju yra
Cia kaip sakant netik dave,bet dar drebtelejo is virsausdalius1984 rašė: dave![]()
Uploaded with ImageShack.us nezinau ar gawos fotke nes pirma kart bandau kitaip kelt
Angler rašė:Cia kaip sakant netik dave,bet dar drebtelejo is virsausdalius1984 rašė: dave![]()
Uploaded with ImageShack.us nezinau ar gawos fotke nes pirma kart bandau kitaip kelt
zekisLT, o nezinai arciau taves ju nera? man skeris salia, bet labiau pajuris patinka i droghedos puse. balbrigane bandziau ieskoti, neradau. viena skyle radau, kazkas is jos burbuliavo, tai pyliau plyliau tos druskos, laukiau, vel pyliau. nieks neslindo :D daugiau nei puse butelkos supyliau :D kazka smelyje uzsudziau gerai :DzekisLT rašė:mes taip vakar po skeries pleza davemes
blazer rašė: ... daugiau nei puse butelkos supyliau :D kazka smelyje uzsudziau gerai :D
Is to buteliuko kur mes naudojome taip pat patogumiegas rašė::
to meskute ir angler kita karta naudokit buteliukus su sport cap, bus patogiau
Tu turbut uzpylei tiek druskos,kad razoras nepajege iskilti i pavirsiublazer rašė: viena skyle radau, kazkas is jos burbuliavo, tai pyliau plyliau tos druskos, laukiau, vel pyliau. nieks neslindo :D daugiau nei puse butelkos supyliau
ne, as pries tai jau buvau paziurejes youtubej kaip juos ispraso lauk. is pradziu biski papyliau, pasivaiksciojau, dar skyliu paieskojau, nerades gryzau dar papyliau, palaukiau. po to uzdrebiau ir dar su pirstu pagrudau supykes :DAngler rašė: Tu turbut uzpylei tiek druskos,kad razoras nepajege iskilti i pavirsiu