p.s. nežinau kiek Lt kainuoj

Gariūnuose ėmiau po 26 Lt, bet dar užpraeitą žiemą. "Laikas Žvejoti" rudenį buvo ar ne po 33 Lt (akcija - 30%), bet labai greit baigėsi.Vaidis rašė:... nežinau kiek Lt kainuoj ...
Xrapas rašė:Gariūnuose ėmiau po 26 Lt
Gariūnuos senas atsargas žiemą dar po 15 Lt "dalino"SauliusM rašė:... L-minnow ir tas kazkas 25...
aha, ir šviesos greičiu nebelikoXrapas rašė:Pas mus SKELBIMUOSE ir po 15 Lt buvo
Jerkbait yra ir floating, ir suspending (turiu abu). Svorių skirtumas- 1,5 gr.Ovkas rašė:Pas Sashimius taip, jeigu Minnow tai floating, jeigu Jerkbait tai suspending...
pas mane jerkbait plaukiantis jeigu ka...Ovkas rašė:Pas Sashimius taip, jeigu Minnow tai floating, jeigu Jerkbait tai suspending.
Kaune pas Gytį bazėj yra visos spalvos. Lentynos kaina 42 lt. Po 3x lt atidavė.![]()
Pajamiau 1 vnt. ir aš pabandymui![]()
Dar galvoju 1 vnt. pasiimti LC pointerį, bet nežinau kokią spalva, gal patars kas
Nu va...o pas mane ant jo- nei vieno kibimo, tik žvynukai pradėjo luptisVitolis rašė:...pvz. amerikan chad megsta bet kokiu oru ir bet kokiam vandeny...
Bais greit tie žvynukai ir man nueinaXrapas rašė:Nu va...o pas mane ant jo- nei vieno kibimo, tik žvynukai pradėjo luptisVitolis rašė:...pvz. amerikan chad megsta bet kokiu oru ir bet kokiam vandeny......
Kolkas visas pagavau ant Ghost Sunfish
Dugną ruošies artMenke rašė:ghost minnow, geras![]()
is pirmo zvilgnio atrodo nekaip, bet kai įkiši į vandeny, tada jis atsigauna, atsiranda spava it t.t.
As pasiemiau LC Staysee 90
Xrapas rašė:Jerkbait yra ir floating, ir suspending (turiu abu). Svorių skirtumas- 1,5 gr.Ovkas rašė:Pas Sashimius taip, jeigu Minnow tai floating, jeigu Jerkbait tai suspending...
http://www.duel.co.jp/english/products/ ... index.html
Taigi joki buvaMenke rašė:Vitolis, jauciasi kad su kastingu dar nesusidraugaves ;)
Staysee turi eit apie 3m gyly, užmeti, darai du ilgus patraukimus, kad pasiektu darbinį gylį ir tada tvičini kotu į apačia kol stuktelėjo dugną, tada keli kota į virsų ir vėl truputį tvičini į viršų, tada kartoji vėl į apačią. Taip išlaikai voblerį darbiniame gylyje be dugno arimo ;)
Menke rašė:Matai man ta pati problema buvo, kai aš su mėsmale ir Pointer DD 100 vis dugną ardavau, nes į šoną tvičinau, kai įsigijau kastinginį komplektą ir su kitamkrante forumiečio pamokymais šita problema pasibaigė ;)
aš sadomazohizmu neužsiiminėju, pabandyk pats su mesmale į viršų/ į apačią patvičint pusdienį, tada suprasi dėl ko žmonės kastinginius kotus ir multikus naudoja vobleriams.vandenis rašė:Menke rašė:Matai man ta pati problema buvo, kai aš su mėsmale ir Pointer DD 100 vis dugną ardavau, nes į šoną tvičinau, kai įsigijau kastinginį komplektą ir su kitamkrante forumiečio pamokymais šita problema pasibaigė ;)
nu ne mesmale gi kalta, kad i sona tvicinai ...
sadomazochizmas yra be perstojo drozti pusdieni...Menke rašė:aš sadomazohizmu neužsiiminėju, pabandyk pats su mesmale į viršų/ į apačią patvičint pusdienį, tada suprasi dėl ko žmonės kastinginius kotus ir multikus naudoja vobleriams.vandenis rašė:Menke rašė:Matai man ta pati problema buvo, kai aš su mėsmale ir Pointer DD 100 vis dugną ardavau, nes į šoną tvičinau, kai įsigijau kastinginį komplektą ir su kitamkrante forumiečio pamokymais šita problema pasibaigė ;)
+1vandenis rašė:nu ne mesmale gi kalta, kad i sona tvicinai ...
su nemesmale tampyt nebandes...Menke rašė:aš sadomazohizmu neužsiiminėju, pabandyk pats su mesmale į viršų/ į apačią patvičint pusdienį, tada suprasi dėl ko žmonės kastinginius kotus ir multikus naudoja vobleriams.vandenis rašė:Menke rašė:Matai man ta pati problema buvo, kai aš su mėsmale ir Pointer DD 100 vis dugną ardavau, nes į šoną tvičinau, kai įsigijau kastinginį komplektą ir su kitamkrante forumiečio pamokymais šita problema pasibaigė ;)