Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Upėtakiniai vobleriai, kiti masalai, vietos
 #267206   MINDULE
 25 Kov 2011 06:25
Ignelis rašė:beto pas sita marge ikriuku radau, tiesa ikriukai nedideli... :roll: na blm nko nebesuprantu tada :roll: buna jie kad neisnersia? tj kur tuos ikrus padeda?
Bandysiu speti, bet bent jau pas mus yra lashishu rushis kuri nershia birzhelio menesi... Pilnai imanoma jei upetakiai narshinami veisyklose, kad pastarasi nersh vasara. Pats nei karo negaudzhiau per vasaros suplaukima i upes, bet jei pavyks gal shiemet nuvazhiuosiu pasizhiureti kas ir kaip...
 #267213   Mykolas
 25 Kov 2011 08:21
sniego nera dauk, bet saule pakaitino tai viskas pradejo plaukt y upes, dar lietus po piet vakar palijo, tai sendien net nevazuoju
 #267312   vital(vilnius)
 25 Kov 2011 15:03
Senden buvau pozvejoti.Prejes pre upes i pamates vanduo....... :no: :roll: pagalvojau kad bus 100% OP :roll: ,bet ne,klidau ;)uz 4 val zvejibos is po kelmu paviko isprasiti ant savo "buratinku" pora papietakiu;35 ir 41 cm
:yes: ;)
sorry foto is mobilkos
Paveikslėlis
Paveikslėlis
 #267375   Sokratas
 25 Kov 2011 18:22
Šauniai. Nebereik nei į parduotuvę eit: spinigą pasidaro pats, voblerius irgi... ko bereik daugiau
 #267427   Edga
 25 Kov 2011 22:21
To vital(vilnius) grazus margiai sveikinu,ziuriu tu pas mus asas gaudant didelius upetakius,kaip manai ar verta anksti pavasary naudot mazus voblerius ar geriau 5 cm. ir didesnius? Mano manymu ir patirties kiek teko pastebet kad anksti pavasary kai vanduo dar saltas jie orentuojasi i didesni grobi. O tai kad vanduo kakava nemanau kad jie nesimaitina tiesiog jiems masala prie nosies reik pateik,kaip manai? Db turesiu atostogas pagaliau vaziuosiu patikrint megstamu upeliu kaip sekes parasysiu :-)
 #267444   vital(vilnius)
 26 Kov 2011 06:57
Pas mane taip
pavasari 4,5cm.-7cm
vasara 3,5 cm-7cm
ant labai mazu, negaudau papietakiu ,buvo kaskada kada pradejau duometis UL, bandziau ir ant 2,5-3 cm voblu,bet greit tos bandimus baigiau :roll: ,bo gaila buvo mazu papietakiu :? , o "pedofilizmu" as neuzsiimu :)
 #267447   Edga
 26 Kov 2011 07:12
Tas tiesa mazus vobleriukus mazi dauzo,as taip pat perejau ant didesniu pavasari 5 cm. 7 cm. Vasara 3cm. 5 cm
 #268710   DainiusM
 30 Kov 2011 13:57
Tau GPS koordinates sumest ar tiesiog pakaks smulkiai nupasakot? :roll:
 #268740   jigas
 30 Kov 2011 14:54
DainiusM rašė:Tau GPS koordinates sumest ar tiesiog pakaks smulkiai nupasakot? :roll:
;-var-var. ''plot ;-var-var. :v-ar :-D ;-var-var.
 #268808   Donis
 30 Kov 2011 19:04
DainiusM rašė:Tau GPS koordinates sumest ar tiesiog pakaks smulkiai nupasakot? :roll:

Gaila,ane? :evil:
 #268813   DainiusM
 30 Kov 2011 19:28
Donis rašė:

Gaila,ane? :evil:
Taigine... pasiteiravau tik kaip patogiau, jau baigiu surasyt viska, tuoJ patalpinsiu... ;uolrait
 #268851   vava
 30 Kov 2011 20:47
vienas Dainius normalus zmogus, kiti zhmotai sedi uzsispaude, informacija nesidalina... :)
 #268954   DainiusM
 31 Kov 2011 10:17
... dirbu dirbu... neskŪbinkit manes... :ks>
 #268956   arabas
 31 Kov 2011 10:20
Žmotai jūs visi ir zažymai! :evil:

Klausimas:
Dariovas rašė:Kasnors kaune gaudot upetakius?
Atsakymas:
Gaudo.

Klausimas:
Dariovas rašė: ar kurnors prie nevezio/neries/nemuno yra kokiu upetakynu?
Atsakymas:
Yra.
 #269226   tadzius
 31 Kov 2011 21:00
jei zinai kur ir kaip upetakis gyvena, kuo ir kada maitinasi, + truputis zvejo sekmes= upetakis tavo:)
 #269315   Taacis
 01 Bal 2011 06:12
tadzius rašė:jei zinai kur ir kaip upetakis gyvena, kuo ir kada maitinasi, + truputis zvejo sekmes= upetakis tavo:)
...jeigu upėtakis yra- jis tavo. Durniausia ir lengviausiai pagaunama žuvis. Užtat man juos ir patinka gaudyt- nieko daug mastyt nereikia: minimumas masalų, minimumas atsargumo, neperilgas spiningas ir valo labai nesusukanti ritė- daugiau nieko nereikia.
 #269349   iusegun
 01 Bal 2011 08:08
Taacis rašė:
tadzius rašė:jei zinai kur ir kaip upetakis gyvena, kuo ir kada maitinasi, + truputis zvejo sekmes= upetakis tavo:)
...jeigu upėtakis yra- jis tavo. Durniausia ir lengviausiai pagaunama žuvis. Užtat man juos ir patinka gaudyt- nieko daug mastyt nereikia: minimumas masalų, minimumas atsargumo, neperilgas spiningas ir valo labai nesusukanti ritė- daugiau nieko nereikia.
del atsargumo tai nesutikciau, cia tas nebent galioja kai eini pries srove, tada gali ir po kojomis kibti. einant pasroviui viskas keiciasi - reikia is toliau pravedineti arba atitinkamai maskuotis - pritupti, sleptis uz medzio ar krumo ir pan. kitaip sunkiai ji paimsi. siaip plesri ir agresyvi zuvis, jei taves nemato kibs ar bent bandys ta daryti :gutgut
 #269377   arabas
 01 Bal 2011 08:48
Buvau ryte nulėkęs prie Vilnelės, Sereikiškių parke. Pasisekė pagauti štai tokį:
Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us

Gaila, kad tokie monstrai kimba tik vieną dieną metuose. :lol:
 #269407   Vegys
 01 Bal 2011 09:12
Taacis rašė:...jeigu upėtakis yra- jis tavo.
Ar manai, kad per eidamas paupiu sugauni visus upėtakius kurie ten gyvena ? Aišku ne. Reiškias upėtakiai būna, bet ne visiems masalą įsiūlai :)
Taacis rašė:Durniausia ir lengviausiai pagaunama žuvis.
Jei vietoj upėtakio toje vietoje gyventų ešerys - negi jis būtų sunkiau sugaunamas ? O gal čia vis tik balandžio 1 dienos proga tokios mintys ? :)
 #269429   Taacis
 01 Bal 2011 09:49
Vegys rašė:
Taacis rašė:...jeigu upėtakis yra- jis tavo.
Ar manai, kad per eidamas paupiu sugauni visus upėtakius kurie ten gyvena ? Aišku ne. Reiškias upėtakiai būna, bet ne visiems masalą įsiūlai :)
Taacis rašė:Durniausia ir lengviausiai pagaunama žuvis.
Jei vietoj upėtakio toje vietoje gyventų ešerys - negi jis būtų sunkiau sugaunamas ? O gal čia vis tik balandžio 1 dienos proga tokios mintys ? :)
Nepagaunu, bo ir negaudau aš jų visų- aišku pirmu metimu nevisada griebia, o ilgai drožti kokia duobė man nusibosta. Apskritai, tai dažniau nepagaunu, negu pagaunu, bet ir nežvejoju aš ilgai- 2-4 val ir psio...
O su ešeriais yra taip, kad jie užkimba tik vienas kitas, o kiek ju buna kaikuriose upese, tai ohoho.
Visas šias mintis surašiau ne balandžio pirmosios proga, o todėl, kad perskaičiau, kad upėtakiui pagaut reikia žinoti "kada, kur, kuo, matinasi ir atitaikyt masala ir užsimaskuot"... Nesutinku su tuo, manau, kad kartais užtenka bent vienos iš šių sąlygų, o kartais ir visos jos neduoda rezultato...
 #269531   kablys
 01 Bal 2011 12:15
arabas rašė:Buvau ryte nulėkęs prie Vilnelės, Sereikiškių parke. Pasisekė pagauti štai tokį:
Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us

Gaila, kad tokie monstrai kimba tik vieną dieną metuose. :lol:
Ir ta diena buna balandzio 1 :-D
As tai katik toj pacioj Vilnelej ties dailioschke ersketa ant yozuriaus istraukiau. Gaila fotiko neturiu,tai neiamzinau-is akies kokie 7-8 kg. O skanus blecha :eek: Kaip smagu,kad Vilnele taip atsigavus-miesto vidury tokia zuvinga upe ''plot Reiks dazniau zuvi valgyt,sako labai sveika ::liux
 #269540   vava
 01 Bal 2011 12:22
jo, fosforo daug turi . tai paskui labai graziai sviecia.....
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 303
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė