gal kas karsiokais pasigirti jau gali, gal kas savaitgali kur planuojate ramiai pasedet? nors orai ne kokie berods, vejuota labai

minciu buvo tokiu, tik zinai cia su sautuvu daug problemu, turi eit i garda ir uzregistruot kaip saunama ginkala, ir taisykles tokios pacios, kaip saunamam,nu zodziu reikalu nemazai, o jeigi netycia rastu , nelegaliai, tai paskui reikalu turetum, kaip kiaule papjoves....lydis rašė:gal kas bandet po vandenine zvejyba pasaudyt?
flounderis tai tarkim toks zemesnes klases plaicas(pliakshne)dalius1984 rašė:o tas flounderis tai pleksne? ar otas? ar dar kox biesas?
maladiec cia pawaret! kaip matosi ne wisai nakti gaudet?
2.9 m zinok trumpoka atrodo daug bet ne... geriau imk nemaziau 3.3 nes zvejosi vistiek ne vienas... apribojimu cia praktiskai nera, tik del galios beroc daugiau nei 10 ar 15 ag turi tureti laivavedzio teisiasdalius1984 rašė:Larus HSD 290 wa tokia walti man siule, 2200lt. maz kokiu patarimu apie ja? visi cia pradejo apie waltis,tai sakau ir man reik kazko plaukiojimui...kokie cia varikliu apribojimai vidaus vandenyse?
as turiu jau metai larus valti, tai nusiskundimu jokiu pakolkas...dalius1984 rašė:Larus HSD 290 wa tokia walti man siule, 2200lt. maz kokiu patarimu apie ja? visi cia pradejo apie waltis,tai sakau ir man reik kazko plaukiojimui...kokie cia varikliu apribojimai vidaus vandenyse?
o koki modeli turi? kokio ilgio ir koki warikli pakabine??varnenas rašė:as turiu jau metai larus valti, tai nusiskundimu jokiu pakolkas...dalius1984 rašė:Larus HSD 290 wa tokia walti man siule, 2200lt. maz kokiu patarimu apie ja? visi cia pradejo apie waltis,tai sakau ir man reik kazko plaukiojimui...kokie cia varikliu apribojimai vidaus vandenyse?
Nesupras viena karta gal po to dar kelis kartus,bet ateis laikas kai numos ranka ir nebekreips demesiodalius1984 rašė:blin.... kad brangoka tokia didele...drauge gali nesuprast
turiu 3,20 metro. tai dviesepats tas, dar kartais ir lydeka nemaza telpa....dalius1984 rašė:o koki modeli turi? kokio ilgio ir koki warikli pakabine??varnenas rašė:as turiu jau metai larus valti, tai nusiskundimu jokiu pakolkas...dalius1984 rašė:Larus HSD 290 wa tokia walti man siule, 2200lt. maz kokiu patarimu apie ja? visi cia pradejo apie waltis,tai sakau ir man reik kazko plaukiojimui...kokie cia varikliu apribojimai vidaus vandenyse?
Aha,ziu kad su visa valtim neiswarytu,tada jau reik pirkt pripuciamu dugnu kad miegot minksciau butuAngler rašė:Nesupras viena karta gal po to dar kelis kartus,bet ateis laikas kai numos ranka ir nebekreips demesiodalius1984 rašė:blin.... kad brangoka tokia didele...drauge gali nesuprast
tai tu pirk kateri, ziuriu tokiu su vienu kambariu yra padoria kaina...dalius1984 rašė:Aha,ziu kad su visa valtim neiswarytu,tada jau reik pirkt pripuciamu dugnu kad miegot minksciau butuAngler rašė:Nesupras viena karta gal po to dar kelis kartus,bet ateis laikas kai numos ranka ir nebekreips demesiodalius1984 rašė:blin.... kad brangoka tokia didele...drauge gali nesuprast
pleksnius tik vienas, oli kitas pagavo, o basas tai gerai spardesi, gerai kad bugnas stiprei nebuvo prisuktas, o tai butu nuejas ir tai i kranta istraukus nutruko pavadelis, tai begau ciupti kol banga neuzejo ale ans man tris pirstus perpjove tai kraujavau visa vakara, bet nieko, adrenalino buvo tiek kad skausmo nejauciaumeskute rašė:miegas,gerai tu cia tas pleksnes kaip razorus ish smelio kasei.....o basas tai gerulis jauciu kaifas buvo traukti.....
viskas imanoma,juk taisykles visur vienodosjmotejunas rašė:cia klausimas korko zmonem ar butu imanoma pas jus i jura isimesti gumine valti 3m 5hp motaras?
jo ypach ryt-poryt,bangos apie 3mjmotejunas rašė:cia klausimas korko zmonem ar butu imanoma pas jus i jura isimesti gumine valti 3m 5hp motaras?