Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #259814   Absolutely
 25 Vas 2011 01:49
savas rašė:O pats nuo svarstykliu nulipai :-D ?
P.s. Nu nekalbam apie "Taifun" klases povandeninius laivus , turbut?
P.p.s. Tai tu "taifunu" kaip pavadinimu - N firmu prigamino.
kaip supratou klausimas buvo del pigesnio varianto :!:
o Taifun cia tas pats kaip Honwave,Romada,Kolibri -firma o jie gamina ivairiu valciu ir t.t.
is nauju Taifun, su tranzu, yra liktais tris tipai bet padaritos palei brezinius,patenta "Skate" skirtumas tik dugnu ir audinio storiu
taip pat Bush gamina Skate bet palei savo tehnologijos
 #259902   Antas
 25 Vas 2011 11:21
savas rašė:Nenublia... Negi sunku pagooglint ir susirast kas reikia, arba pasiskaitinet po viena kita foruma apie tokius dalykus. Kodel kazkas turi uz Tave ta darba atlikt. Nerastum kokio atsakymo i konkretu klausima, tada valiai - tikrai atsiras kas pades, jei imanoma... A dabar?
Nors ne piktai cia. Daugumai is pradziu priimtiniausias lengviausias kelias. O jei taip, tai ir atsakymas gali skambet: "Nepripust, neslapint, laikyt isskleista ir laikas nuo laiko dulkes sluostyt". Be isankstinio paaiskinimo turbut isizeistum? Ale suprask ir kitus, tie kas nori tik pamakaluot liezuviais - lankosi "blevyzgose". ::hai-bai
toliau savas tesiant, kam sis forumas isvis reikalingas, visi gincijasi, keisknojasi kas geriau, kaip priziureti, kuo skiriasi. Ka sunku visiems pasiskaitineti kitus forumus, kitu saliu forumus, o cia tik paliekam meetai ir blevyzgos :-D :-D
gi visi mokam ieskotis info.
p.s. cia nepiktybiskai :-D tam forumas ir kuriamas, kad grupe zmoniu rasytusi apie viska, o ne siuntineti i kitus forumus pasiskaityneti
 #260050   Kleckas1978
 25 Vas 2011 20:41
Man isvis kazkaip stebukligai atrodo :-D

turiu as suzumar valti bet plaukiojau ir su "Runos" ir su kaip ten vadinas " " " " " keleta rusiu - net pamirsau :-D ir visos plauke ir ne viena neunuskendo ir problemu nebuvo ir iki kranto parplukde ir atlaike savo AG variklius :cool:

O jus cia marazmais uzsiiminejat kuri s.... o kuri neeeeee...

kaip cia kazkas skelbes kad del stumdomu suolikiu reikia imti bush - galiu pasakyti suoliukai isvis nereikalingi nes tik trukdo stoveti valtyje :-D o sedeti puikiai iseina ir ant baliono :-D
 #264792   -=Tadelis=-
 15 Kov 2011 14:13
Pypkorius neatsako į privačią žinute tai rašau čia gal kas padės.
Ruošiuosi pirkti plastikine valtį Karpis http://valtys.puslapiai.lt/images/RC300_Karpis1_d.jpg kaip nuomonės apie tokią valtį gal kas turit ar bandėt.
Ir dar mačiau pypkorius turi pasidaręs neblogą sistemą valčiai užkelti ant stogo automobilio tai norėčiau konkrečiau kokio brežinuko ar geresnių foto kad būtų galima įsivaizduoti kaip padaryta.Ant automobilio ragai yra reikia tik skersinių ir kaip padaryti kad valtį stumiant ant stogo ji nenukrystų.
Ačiū visiems už info.
 #265227   Mindaugasm
 16 Kov 2011 22:12
Pasakykit man ar teisingai galvoju, mano antikvariniam benzininiui varykliui 4AG dvitakciui parasyta kad kuro misinys maisomas 50 :1 , tai 50 litru benzino ir 1 litras tepalo dvitakciui varykliui :ks> su dvitakciai gyvenime reikalu neturejau
 #265230   Absolutely
 16 Kov 2011 22:35
Mindaugasm rašė:Pasakykit man ar teisingai galvoju, mano antikvariniam benzininiui varykliui 4AG dvitakciui parasyta kad kuro misinys maisomas 50 :1 , tai 50 litru benzino ir 1 litras tepalo dvitakciui varykliui :ks> su dvitakciai gyvenime reikalu neturejau
TAIP 50L benzo/1L tepalu - ir tepaliukai turi but specialus 2-T varikliams kuris pilasi tik i benza o i pati varikli kitas :!: palei gamintojo reikalavimus
aiskus galima ipilt bet kuriu tepalu bet tarnavimo laikas sumazes greitoka :-D
 #265516   Mindaugasm
 17 Kov 2011 23:17
Absolutely rašė:
Mindaugasm rašė:Pasakykit man ar teisingai galvoju, mano antikvariniam benzininiui varykliui 4AG dvitakciui parasyta kad kuro misinys maisomas 50 :1 , tai 50 litru benzino ir 1 litras tepalo dvitakciui varykliui :ks> su dvitakciai gyvenime reikalu neturejau
TAIP 50L benzo/1L tepalu - ir tepaliukai turi but specialus 2-T varikliams kuris pilasi tik i benza o i pati varikli kitas :!: palei gamintojo reikalavimus
aiskus galima ipilt bet kuriu tepalu bet tarnavimo laikas sumazes greitoka :-D
Taip, tepalu nusipirkau UAB "Juta" Valvoline 2T ir Valvoline outboard gear oil , dar esu skaites kad toki benzino mixa reikia sunaudoti per 30 dienu , nes kitaip galimi neigiami nukypimai
 #265566   savas
 18 Kov 2011 09:49
Kazko proporcijos idomios. Su tiek tepalo variklis ciaudet turetu. Paprastai ant tepalo indo buna nurodyta kiek reikia ano i benza pilt. Minetam tepalui atrodo yra 100:1 parasyta. As i savo senuka pilu kazkur 80:1, paprasciau sakant i keturiu litru kanistriuka - 50 mililitru cerkike tepalo. Didesnio kiekio nemaisau. Tiek uztenka dviem zvejybom. Tepalas turi but specialus bedumis. Su paprastu greit apkeps stumokliai, cilindrai ir visi kiti pavirsiai, plius vaizdelis nekoks kai dumu sleifas is paskos driekiasi arba pacioj valty sedint akis grauzia.
 #265631   Kleckas1978
 18 Kov 2011 12:00
nu ir reiskia drozi savo varikli pilnu tempu
seniem varikliam butinai 50:1
naujesniem kuriem nurodyta gamintojo 100:1
bet ir tai pats gamintojas rekomenduoja jei variklis dirba pilnai apkrautas - pilnom apsukom ir sunkiai tempe valti (kateri) naudoti 2x daugiau tepalo.

Taip kad ten kur 1:100 jei drozi dugnais reikia naudoti 50:1
o ten kur 50:1 - galima pilti iki 25:1.

Beje pas ypac senu varikliu isvis buvo pilama 25:1 pagal gamintojo nurodymus.

O kad tepalo gamintojas raso ant bankes 1:100 - tai reiskia kad galima iki tokio santykio maisyti tepala nes tepalas kokybiskas ir t.t.

o jei raso 50:1 ant tepalo bankes o nera 100:1 - tai nera rekomenduotina toki tepala skiesti 100:1 santykiu - nes tepalo gamintojas to nera numates.

Beje pats turiu 2T Marineri 6AG (pagal gamintoja 1:100) ir tepala pilu ~1:75 santykiu ir viskas ciki :gutgut ir zvakes kaip naujos po sezono atrodo jokio uznesimo ir pan...

Beje reiktu tureti du atskirus bakus - velkiavimui 1:100 (jei variklis leidzia 1:100) o plaukiojimui pilnu gazu 1:50 - tada butu varikliui sveikiausia ir geriausiai.
 #268443   Vitolis
 29 Kov 2011 18:57
ku2002lt rašė:sveiki,
ieskau 5 ag varikliuko. skelbimuose radau nauja Tohatsu varikliuka http://www.skelbiu.lt/skelbimai/tohatsu ... 22158.html gal kas turit kazkokiu atsiliepimu, paporinkit kanors.
aciu :gutgut
Pats neturiu ir nenaudojau, taciau jei moki rusu kalba, pasiskaityk cia. Tikrai rasi atsiliepimu.
http://forum.motolodka.ru/list.php?f=1
 #268468   HIPIS
 29 Kov 2011 20:06
Kiek girdejau..Tohatsu yra problemu su atsarginem dalim..taip vienas ju meistras man yra paporines,. Kai paklausiau ko tiek varykliu kampe pridejei..Sako dauguma Tohatsu ir guli kaikurie jau greit metai..ner daliu.. :?
 #268818   ku2002lt
 30 Kov 2011 19:39
gal forume kokiu meistriuku randasi ar kas turit pazystamu? ka jie giria?
beje kaip del dvitakcio ir keturtakcio, ar labai didele blogybe butu dvitaktis bet beveik naujas?
 #268842   HIPIS
 30 Kov 2011 20:30
Imk ta varikli kuriam serviza geriausia gautum...
Bent as uzsukes i parde, to pirmiause paklausiau...tai buvo atsakyta, kiek kokiam varikliui reiktu laukt dalies jei karts kas sueitu saibom, sezono įkarsti....
To isklauses paemiau Mercuri..su 5 metu garantija.. jau pora metu, ranku net nekisau ..Nuvezu i vieta..pusvalandziui palieku, gryztu...tepalai filtrai pakeisti, kas reik pavarzyta..kraunu i masina ir namo..
Man toks servizas patinka.. :cool:
 #269539   ku2002lt
 01 Bal 2011 12:20
TITANIC rašė:Dabar galvoju keno kokybe geresne Rusu ar Kinieciu. O ka jus manot keno geresne kokybe?
dauguma atveju Kiniecio kokybe geresne negu Ruso (be izeidinejimu) o Japonai nuo seno garseja savo kokybe :gutgut
 #269610   Vitolis
 01 Bal 2011 14:28
HIPIS rašė:Imk ta varikli kuriam serviza geriausia gautum...
Bent as uzsukes i parde, to pirmiause paklausiau...tai buvo atsakyta, kiek kokiam varikliui reiktu laukt dalies jei karts kas sueitu saibom, sezono įkarsti....
To isklauses paemiau Mercuri..su 5 metu garantija.. jau pora metu, ranku net nekisau ..Nuvezu i vieta..pusvalandziui palieku, gryztu...tepalai filtrai pakeisti, kas reik pavarzyta..kraunu i masina ir namo..
Man toks servizas patinka.. :cool:
Pirma technini aptarnavima mano Jamaxai dare pardavejas (Laivynas) po to pats. O kiek dabar profilaktinis aptarnavimas kainuoja firmoje? Gal kas atsakys?
 #270159   HIPIS
 02 Bal 2011 22:53
Bent man, garantiniu laikotarpiu nieko nekainuoja..
Tik tepala savo turek..arba pasiimi pas juos.. O ten visi ardimai, prieziura sureguliavimai isvalymai jau ju reikalas.. O ir halturint negali..kas suges reiks naujei keist o tai kainuos daugiau..
Kiek maciau pro ,,kampa,, knisas saziningai..jokiu bajeriu..
 #270197   Vitolis
 03 Bal 2011 10:10
rimosius rašė:
HIPIS rašė:jokiu bajeriu..
Galiu uzgarantuot, kad rusiskos technikos, visi bajeriai yra mano rupestis 'viarkt , bet kol kas plaukioju :grin:
Tu cia tipo "Veterokai" ir kt. ruska tachnika? Ash ja tik i muzieju deciau. :-D
 #270605   TITANIC
 04 Bal 2011 20:39
ku2002lt rašė:
TITANIC rašė:Dabar galvoju keno kokybe geresne Rusu ar Kinieciu. O ka jus manot keno geresne kokybe?
dauguma atveju Kiniecio kokybe geresne negu Ruso (be izeidinejimu) o Japonai nuo seno garseja savo kokybe :gutgut
Na Rusai taipat garseja istvermigumu ir ilgamiskumu.
 #274979   Lobiss
 17 Bal 2011 19:29
Sveiki meskeres broliai, parkes man :)
320 aliuminis zalia ar 360 medis balta - kaina identiska. As linkciau prie baltos, nes vasara itariu bus mieliau ant to baliono sedeti ar siaip prisiliesti, zalia musiau bus kaip radiatorius.
kitas aspektas - pakuotes dydis, nors pardavejas suokia kad nesiskiria, beveik, bet kazkaip bijau ar nebus taip kad 360 omegoje, sedane, uzims visa bagaznyka ir ten nei uodo straubliukui neliks vietos :)
Tai va, nuraminkit, arba dar labiau suparinkit.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 248
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė