Mesk salin ta aerografa, juk puikus originalus zvynai tau gaunasi is rankos, kam tie tinkliniai rombukai bereikalingi, juk kazka tapydamas trafaretu nenaudoji, tai ir is zuvelioku padaryk kurini, bet be pramoniniu prieskoniu...

Tie gal ir ne, bet uztat tokiems kaip as seiles tekessavas rašė:Manai lydekiokai ivertins?
Buna dienu,kai be "macialkos" negaunei nei stuktelejimo. Tik uzsidedi ir "pajechalo"henyte rašė:ant "traukinuko" turetu but mazai tusciu kibimu... As kaizkaip ant porolono ir nepradejau zvejot, buvau prisikarpes kazkada, pabandziau, kibimu tikrai ne daugiau nei ant gumu, o istrauktas is vandens porolonas mano esteto
akims primine kazka slykstaus, tai ir nebenaudojau jo...
Neseniai filmuka maciau, kai ruseliai tokiuos panashius i mano kur ydejau (tiksliau mano panashus i ju gamintussavas rašė:Jo, ir pamenu, kad "karstuoju stampavimo budu" stampuotas gamyklines isbrokyjo. Kazkaip ne taip sugeria vandeni ir dar kazkas negerai, kai apsilydo virsutinis sluoksnis. Vienareiksmiskai buvo nuspresta - geriausia drozt su britva ir zirklem.
Dabar su temperaturai atspariais metalui skirtais dazaisvygis13 rašė:Savas o su kuom gruntuoji? Gal paprastais dazais?
Priklauso nuo voblerio dydzio ir kokiai zuviai skirtas. Siaip tai gerai iklijuotos kilpos laiko normalu svori. Karkasas sustiprina pati vobleri, jei anas labai gleznas. Pvz.: tokiems karkasas reikalingasRafal rašė:Sveiki, kaip manote i savadarbius voblerius geriau deti karkasa ar sukti kilputes?
Ir butinas karkasas jei darysi is tokio medzio kaip balza...Rafal rašė:Sveiki, kaip manote i savadarbius voblerius geriau deti karkasa ar sukti kilputes?
Taipvygis13 rašė:Ta prasme, kad kilpa liežuvėlyje tai jo judesiai staigesni ir virpa mažesne amplitude?