Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #270693   Hookaz
 04 Bal 2011 22:28
SauliusM rašė:o siaip tas avidas 7'6'' iki 1 1/4 kur mod.fast man tai labai patiko. siaip jauciu ir slaideri 10 tas patemptu. bet as jo niekam nerekomenduoju jeigu ka. tegu zmones patys renkas. nes reik but neeiliniu psichu, kad toks kotas patiktu ir priliptu...
myleciau toki spiningini :oops: ../;nzv
 #270720   DainiusM
 05 Bal 2011 07:53
Hookaz rašė:
SauliusM rašė:o siaip tas avidas 7'6'' iki 1 1/4 kur mod.fast man tai labai patiko. siaip jauciu ir slaideri 10 tas patemptu. bet as jo niekam nerekomenduoju jeigu ka. tegu zmones patys renkas. nes reik but neeiliniu psichu, kad toks kotas patiktu ir priliptu...
Cia Sauliu tipo? :shock: :[anuol
 #270739   SauliusM
 05 Bal 2011 08:23
Hookaz rašė:
pasijami tik blanka fabuos ir susirodbuildini spiningini jei reik labai. bet ar reik?
yra toks gatavas standartinis ir dar dvidalis rusu rinkai gaminamas:
http://spinmedia.ru/articles/8/
 #270790   Vitolis
 05 Bal 2011 10:15
DainiusM rašė:Pas mus pigiau buvo... seip normali kaina sakyciau 700-750Lt. :roll:
p.s. o kam tau ana, tu gi viento pasijamei? :roll:
Galvoju dar nepradejes anos draskyt, pasikeist. Apie Viento nieko labai gero atsiliepimu nerandu, tai vat pagalvojau.... kruuutesnis atrodysiu :-D ir gal voblikus kokiu 6 gr. galesiu pametyt su ana :)
 #270812   Grazwis
 05 Bal 2011 10:55
Vitolis rašė:....rodysiu :-D ir gal voblikus kokiu 6 gr. galesiu pametyt su ana :)
Na, 6gramius metysi, bet be ypatingo komforto. Pradzioj meciau, bet paskui priejau isvada, kad tikslingiau
mesmalini komplektuka sone tureti tokiem svoriam iki ~8-9g.Tiesa, spiningas kiek maziau griestas butu, pasitaisytu
situacija...., bet nesuku del to kolkas galvos ;-)
 #270818   Vitolis
 05 Bal 2011 11:13
Grazwis rašė:
Vitolis rašė:....rodysiu :-D ir gal voblikus kokiu 6 gr. galesiu pametyt su ana :)
Na, 6gramius metysi, bet be ypatingo komforto. Pradzioj meciau, bet paskui priejau isvada, kad tikslingiau
mesmalini komplektuka sone tureti tokiem svoriam iki ~8-9g.Tiesa, spiningas kiek maziau griestas butu, pasitaisytu
situacija...., bet nesuku del to kolkas galvos ;-)
Pilnai sutinku. Valtyje shalia visada yr kitas irankelis smulkesniems masalams su ne tiek grieztu koteliu. Cia ash shiaip, nuo mados nenoriu atsilikt :) O tai kai kas gali muziku pavadint :-D Nepiktai :grin:
 #270848   DainiusM
 05 Bal 2011 12:32
Vitoli... turejau as ta viento, nieko labai blogo negaliu pasakyt. Tik siandien is kalbos su Omar isejo... jis sako man imk storesni pintala- masalu nenusausi. As sakau, kad pernai da ne vieno nenusoviau... o ans pasigyre, kad laiks nuo laiko megejas pasaudyt. Va tada as atsiminiau, kad turedamas viento irgi megdavau taip pasielgti. Vat ir nezinau kur cia tiesa. Seip sviezia tokia mintis... :/
 #270920   Vitolis
 05 Bal 2011 16:40
OMar rašė:Parduodu Viento :) LAbai gera.. Juokas aisku, ale susimastyti priverte.
Susvyniojau 0,2 PowerPro. Negi nushausiu koki 100Pointeri????ar MaxRapa 110??? tai galit paaishkin?? kalbat visokiom uzuominom ir viska lyg Vientui adresuojat. Ar cia shiaip ish dieduko pasijuokt bandot 'viarkt
Dainiau, sakai su Viento tai budavo. Bet paaishkink kame priezastis. Ar barzdas labai metydavo, ar shiaip del ko nors tu juos i dievo langus nusiusdavai :-D Davai aishkiai priezasti be ishvedziojimu. :-D
 #270944   DainiusM
 05 Bal 2011 18:10
Su Viento nusisaudavo kai noredavau iki dievo langu damest kartais. :) Bet tu Vitoli nestresuok, gera ta rite. Pats isbandysi ir pamatysi... Tiesiog siandien is kalbos isejo toks niuansas su Omaru ir tiek, as kai su Shimano prasidejau buvau aplamai pamirses apie tuos nusovimus. Gal tiesiog metyt ismokau ir tiek... :)
 #270946   Vitolis
 05 Bal 2011 18:22
DainiusM rašė:Su Viento nusisaudavo kai noredavau iki dievo langu damest kartais. :) Bet tu Vitoli nestresuok, gera ta rite. Pats isbandysi ir pamatysi... Tiesiog siandien is kalbos isejo toks niuansas su Omaru ir tiek, as kai su Shimano prasidejau buvau aplamai pamirses apie tuos nusovimus. Gal tiesiog metyt ismokau ir tiek... :)
Tai ko fizdavojates :cry: Nebut gera, nekainuotu daugiau nei chroniukas :) Paziurejau femoj, net ishsiziojau :roll: Vans ash ja gerai nupirkau :gutgut Raiks kuria diena(kai ledas nuo balu nueis) pabandyt pametyt kokius svorius prisikabinus. Gal pradziai yvairaus svorio ceburashkes. Vis ne voblos. Kol pramoksiu. :-D
 #270956   DainiusM
 05 Bal 2011 18:49
mhm... sausais guoliukais (spules) nemetyk. maniske gan greit uzdainavo, kai as per nezinojima padroziau nesutepes. O seip... paziurek kiek tas chroniukas placiam pasaulyje kainuoja, ant litvos ans pigus, matyt normarkas isiveze per didele partija. Bet ans savo pinigu vertas- kiekvieno lito... :) Bet vel, jeigu tu nori 128 pointerius tasyt tai per skystas manyciau anas tau butu, geriau tada i curada 201 ziureciau tokiu atveju. :) Na ir reziumuojant, turek ta viento ir dziaukis- gera rite. :) (kai viena ranka graibsta grabaliosi, o lydeka nuvynios valo gabala tai ir ta tvicin bara ivertinsi... )
 #271081   Grazwis
 06 Bal 2011 08:12
Man praeitas sezonas nebuvo dekingas. Kol ant chronarcho buvo 0,14ar 0,15 PP tai net 8 LC blin nusoviau,o jau kai nervai neatlaike ir uzsidejau 0.19 ...reikalai pasitaise. Isvados? Nereikia vaidinti asa ir plonintis. ;-)
 #271092   DainiusM
 06 Bal 2011 08:46
Grazwis rašė:Man praeitas sezonas nebuvo dekingas. Kol ant chronarcho buvo 0,14ar 0,15 PP tai net 8 LC blin nusoviau,o jau kai nervai neatlaike ir uzsidejau 0.19 ...reikalai pasitaise. Isvados? Nereikia vaidinti asa ir plonintis. ;-)
Arba dar viena isvada, kad metima reikia tobulinti. -liežvis
 #271110   Ovkas
 06 Bal 2011 09:47
Gamykliškai sausos būna ? Aš irgi tą vėjuka nusipirkau, pirmas mano multikas :donknow' žiūriu ir nieko nesuprantu :roll: :lol:

DainiusM rašė:mhm... sausais guoliukais (spules) nemetyk........ )
 #271112   DainiusM
 06 Bal 2011 09:50
Paprastai nebuna sausos. Nebent simta metu lentynoj isgulejo... Bet po viena lasiuka skysto ant guoliu bet kokiu atveju nepakenks, jeigu ir ne sausa... tik nepripilk daug.
 #271132   Grazwis
 06 Bal 2011 11:03
F
DainiusM rašė: Arba dar viena isvada, kad metima reikia tobulinti. -liežvis
Net neabejoju. Metimo tobulejimui ko gero lubu nera. O nusiploninti tikrai nereikia, sunkesnius masalus metant.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 195
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė