Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #271919   Skumbrotas
 08 Bal 2011 15:28
kamstis rašė:.....Lauksim fyderastu kritikos :roll:
Kokia dar kritika, pagal mane šitas modelis šviežiai pasirodęs. Tu geriau parašyk kai pažvejosit kaip tas feederiukas dirba, bo dairaus dar vieno kotuko ir vienas iš kandidatų yra būten šitas Kamštuko nusipirktas :neutral:
 #271924   kamstis
 08 Bal 2011 15:37
Skumbrotas rašė:
Tu geriau parašyk kai pažvejosit kaip tas feederiukas dirba,[/quote]
Ytariu ,negreit ka nors suzinosi :lol: Oras toks ,kad nebent sekanti savaitgali testuosim in live :lol:
 #271968   kamstis
 08 Bal 2011 17:55
vyrgaz rašė:Nieko sau "ekonominis" :superšokas ..Mano meškerė su rite kainavo tiek pat kiek šito komplektėlio viena ritelė..Na aišku čia pagal kiekvieno kišenę.. :mėlynvarla
Tikri seni fyerastai,tokia produkcija zvejoja ;-)
http://www.summerlands-tackle.co.uk/sec ... eston-rods
Todel ir sakau ,kad ekonominis 'viarkt
 #271978   Antas
 08 Bal 2011 18:40
tai ko jau browing fiderio neemet :-D turiu fideriuka jaunesniji broli nei sis parodytas, mach1, tai tik galiu gerai atsiliepti.
 #271979   Antas
 08 Bal 2011 18:44
Skridžas rašė:
Guru rašė:jei kotas iki 50 gr. o ilgis 3,90.
Nebuba tokiu kotu :grin: pas mane 3,30 ir 3,6 kotai ir aš dedu 4000,nes 3000 man mažoka,tiesiog ilgau bovytis reikia kol pasišeri kol ka...

3000 ant pikeriuko tiktu daugau :)
yra rites skirtos pludinems su perdavimu 7,1:1, tai jos 4000 apdedu pagal valo suvyniojimo greiti. ant pikerio ar ne per didelis 3000, geriau jau 2000 - 2500 det pagal mane. as isvis galvoju su pikeriu pludines detis, nes vis tiek max uzmetimo nuotolis apie 30 metru.
 #271992   Skridžas
 08 Bal 2011 19:17
Antas rašė:yra rites skirtos pludinems su perdavimu 7,1:1, tai jos 4000 apdedu pagal valo suvyniojimo greiti. ant pikerio ar ne per didelis 3000, geriau jau 2000 - 2500 det pagal mane. as isvis galvoju su pikeriu pludines detis, nes vis tiek max uzmetimo nuotolis apie 30 metru.

Tava rytės su 7,1:1 pirmautu labai trumpai paskui sustotu amžiams ;-) Dėkis ką tu nori,aš tiesiog sakau iš savo varpinės ir iš labai trumpos patirties,gal po šytiekos patarties kaip tavao kitaip galvosiu :roll:
 #272038   senelis
 08 Bal 2011 21:05
kamstis rašė:Siandien,Kamstukas,susikomplektavo ekonomini komplekteli.
Na as kaip kamstuko metu buvau,tai ekonomika kitaip supratau :roll: Bet jis gi is savo kruvinai uzdirbtu susikomplektavo :lol: Nezinau,kaip ta rite,bet fyderiokas tai labai smagus,kiek teko ciupineti :gutgut Tik,jei neklystu,shakespeare mach 2 visos virsuneles anglines? Nors jei ir taip,tai nedidele beda - yra tu stikliniu,nesunku prisitaikyt,reikalui esant. Na tai dabar Deivydas ne tik duos kruopu visiems,bet ir darys tai su dideliu malonumu :lol: Sekmes jam ;-)
 #272103   Antas
 09 Bal 2011 09:08
keista, kad pas mach1 visos anglines, o cia viena stikline.
nors man tai anglines virsunes nepatiko, labai greit luzo, tik tvirciausia dar yra likusi, nes maziausiai naudota, o luzta per spalvinimo vyduri, atskyla kur yra uzspalvinta i 2 lygias dalis.
 #272104   Antas
 09 Bal 2011 09:11
Skridžas rašė:
Antas rašė:yra rites skirtos pludinems su perdavimu 7,1:1, tai jos 4000 apdedu pagal valo suvyniojimo greiti. ant pikerio ar ne per didelis 3000, geriau jau 2000 - 2500 det pagal mane. as isvis galvoju su pikeriu pludines detis, nes vis tiek max uzmetimo nuotolis apie 30 metru.

Tava rytės su 7,1:1 pirmautu labai trumpai paskui sustotu amžiams ;-) Dėkis ką tu nori,aš tiesiog sakau iš savo varpinės ir iš labai trumpos patirties,gal po šytiekos patarties kaip tavao kitaip galvosiu :roll:
nu tu pats sau priestarauji, rasai, kad 3000 per ilgai bovytis, tai ir pasiuliau ryte kur yra 7,1:1 surinksi vala labai greit, o kiek ji laikys, cia kitas klausimas.

pasidalinkit patirtimi kas kokias rites naudojat prie atitinkamu fideriu, pikeriu
 #272125   EDVD
 09 Bal 2011 10:16
as isgi vat suku galva kokia cia padoria rite uzdeti ant fiderio Browning Ambition 3,9m, 90% zvejojama ezeruose ir stengemasi naudoti lengvesnius svorius, retai kad uzdedu sunkesne serykla negu 20g +pasaras. karta metuose bunu juodkranteje tai ir ten pazvejoju, siemet dar planai dazniau neryje pazvejoti....pinigo noreciau skirti ~150-200Lt geriau maziau :) bet uz gera daikta negaila ir daugiau sumoketi. O tokiam kainu lygyje gyvas galas tu riciu.... dar pageidavimas gal seklesnis bugnelis ir dydis manau ~3000, didesnes kazkaip ne prie dusios.... Siaip norisi paciulineti Ryobi, o kas daugiau nzn.....
 #272146   vyrgaz
 09 Bal 2011 11:50
Taigi va, šian pasirįžau paišlaidauti- savo 3,9 iki 90 gr. feederiukui į žmonas parvedžiau Spro Passion 741M Match..Parduotuvėj kainavo 1 litu mažiau nei kad internete nurodyta..
http://www.zuklys.lt/katalogas/index.php?productID=1350
Vienintelis akivaizdus minusas tas, kad komplekte prie jos nėra antro būgnelio, dargi tas rankenėlės užlenkimas kažkoks kavarnas..
 #272451   Tironas
 10 Bal 2011 16:08
jau vien tai kad KUREHA isrado fluorokarbona kai ka pasako. maza to tai jie pastoviai kuria ir tobulina ivairius dervu misinius is kuriu gamina vala . nezinau kiek tiesios, bet anot gamintoju KUREHA gamina fluorokarbona tik SEAGUAR valams (po tuo paciu dar eina ir RIVERGIE brandas). ir jokiai kitai firmai jie negamina, plius valus gaminasi tik is savu zaliavu. o visi iti perka zaliavas is skirtingu gamintoju.
Naujasias KUREHA gaminys yra GRAND MAX SOFT PLIUS is grand max valu serijos. SItas valas pasizymi neparastu stiprumu ir neitiketinu mazgu laikymu. kiek teke isbandyt tai kazkas nerealaus. panasiai laiko tik kai kurie japoniski monofilamentiniai valai ir tik pirma pusmeti naudojimo. Tuo tarpu as ta pacia spule PLIUSO naudoju jau daugiau kaip 2 metai ir jo savybes nesikeicia.

Greitai lietuvoje bus ir ABRZx soft valas pavadeliams po 50m, kuris bus dvigubai pigesnis negu grand max soft plius, bet anot gamintojo, jo stiprumas nusileidzia pastarajam.
Kad butu i fyderio tema, tai GRAND MAX SOFT PLIUS yra idealus pavadeliams ir 50m spule naudosit tikrai ilgai. storiai nuo 0,165 iki 0,37
 #272960   Wytux
 11 Bal 2011 21:15
Tironas rašė:j
Greitai lietuvoje bus ir ABRZx soft valas pavadeliams po 50m, kuris bus dvigubai pigesnis negu grand max soft plius, bet anot gamintojo, jo stiprumas nusileidzia pastarajam.
Kad butu i fyderio tema, tai GRAND MAX SOFT PLIUS yra idealus pavadeliams ir 50m spule naudosit tikrai ilgai. storiai nuo 0,165 iki 0,37
Tas naujas ABRZx Softas irgi bus iki 20 litu uz 50m? ir kaip greitai yra tas greitai ? kokia mazmenine to Grando kaina plius/minus ?
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė