Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #242040   opiumas
 20 Gru 2010 13:50
Rybokai, gal galite atskleisti paslapti, ar yra Trinyciuose dideliu eseriu? Ar imanoma ten rasti duobiu ar kalneliu? Kelis kartus siemet gaudziau nuo ledo, tai kimba eseriukai ir kuojytes, tik gaila, kad dydziai apgaletini.. :( Ir kiek susidariau ispudi, eketes greziodamas, kad Trinyciu dugnas kaip bliudas. Visiskai neidomus. Tai man ir neaisku kur tos zuvies ieskoti... Gal galit savo patirtim pasidalinti? :roll: Beje, as zvejojau toje dalyje, kur Trinyciai yra placiausi.
 #242095   Kuzmičius
 20 Gru 2010 16:44
balansyrsiku kaip i ne :roll: Yra tam karjeriuke lydekiuku ir gan nemenku ;uolrait[/quote]

Vairuodamas nuo Dovilų ant kelio stovėjo kraisleris,tai jie gaudė su vėlevėlėm ir..,važiuojant toliau turėjot pastebėti reno-espeis žalios spalvos,tai buvo balansyrininkai,daugiau pasidavę link švendrių.
P.S nematau reikalo sakyt netiesa. :neutral:
 #247277   Artūras-
 10 Sau 2011 22:13
Gal galit pasakyti kur galima zvejoti ant ledo klaipedoje (tik ne mariose) ? kokiu ezeru,tvenkiniu yra salia klaipedos, kad butu labai netoli, kad galima butu nuvaziuoti su autobusu, nes neturiu kitokio transporto ?
 #247847   Vaidis
 12 Sau 2011 18:26
Artis97 rašė:o koks dabar storis to ledo? ar galima lipt ? tevai labai bijo kad as ilusiu noriu irodyk kaip nors kad ledas yra tvirtas (pats to nezinau) .
Arti, kol nesi atsakingas pats už save(kaip suprantu, esi nepilnametis), tai be suaugusiųjų priežiūros, bei dalyvavimo kartu poledinėje žūklėje, aš asmeniškai Tau nerekomenduoju lipt ant ledo, juo labiau per lokį atlidį, kokį turime dabar ;-) Būk protingas ir kantrus, bus dar tų žvejybų ojojoj kiek ;-)
 #271370   cesius
 06 Bal 2011 19:34
Brakusas , ka veikt daba ant balu, jug visas veiksmas tiek baltos, tiek eseriu vyksta upese, nedryskit lyst nusidejeliai :grin:
 #271813   Klasikas
 08 Bal 2011 09:22
Sveiki Gerbiamieji,
nesenai aptikau si puiku foruma - shaunu, kad yra vieta, kur susirenka bendraminciai pasidalinti ispudziais, patirtimi. Pats esu klaipedietis ir mastau sestadieni ismeginti savo nauja pvc, klausimas - kur ? Masatu, tarp keliu variantu: ekete, ketvergiu kajeras, dovilu tv. Ka manot? Gal turit kokiu geresniu varintu? Planuoju spininga pasvaidyi lengvai...
Dekui uz ats.
 #271828   Vegys
 08 Bal 2011 09:40
Spiningu tik ešeriokus galima gaudyt šiuo metu .... Ar kimba ešeriai tokiu metu ežeruose ? Niekad nesu bandęs ....Sorry kad šiek tiek ne į temą ...
 #271855   martiz-zz
 08 Bal 2011 11:07
Klasikas rašė:Galim gaudyti ka nori, tik va reik paleisti, o ne namo tempti! :)
Labiausiai mane domia, ar ledas jau pilnai nutirpo..
jai yra draudimas, tai draudimas ir gaudyti o ne tik namo tempt!! paziureciau kaip tu jaustumeis vidury se.xo uzkabintas kabliu :-D
 #271858   Klasikas
 08 Bal 2011 11:25
O kaip zmones per lydeku bana gaudo slakius, eseriukus ar dar kokia zuvi, kuria su spiningu galima gaudyti ? Kas del tu kabliu, tai cia jau nera lb svarbu, sekso, ar ne sekso metu, bet asmeniskai as isvis nenoreciau buti uzkabintas kabliu :D
 #271888   Deividas
 08 Bal 2011 12:44
Klasikas rašė:Kolegos, nenukrypkim nuo temos. Mano tikslas ismeginti nauja iranga: valti,varikli,echolota. Klausimas - kaip su ledu ant ivardintu vandens telkiniu?
nuvaziuok ir pamatysi ::hai-bai
 #271905   diego
 08 Bal 2011 14:32
martizzz, seksa lydekos jau senai padare.. :-D o kolkas jos dar net i gimdymo namus neisveztos :) dar nenersia ir greitu laiku (neisnerst). Tai kad tikrai pritarciau siulymui pratest draudima iki 1d.
 #271910   Ignelis
 08 Bal 2011 14:56
nevisur vienodai tikrai... ;-) draugelis jau pries pora savaiciu mate sexuojancias vienos balos zholynuose... o ash esu ir balandzio menesi su ikrais rades, tad cia nesupaisysi... :roll: gal kai "poros" neranda kokia negrazhi/nesiprausus tai ir neishnershia... :-D
 #271941   martiz-zz
 08 Bal 2011 16:23
diegas rašė:martizzz, seksa lydekos jau senai padare.. :-D o kolkas jos dar net i gimdymo namus neisveztos :) dar nenersia ir greitu laiku (neisnerst). Tai kad tikrai pritarciau siulymui pratest draudima iki 1d.
MELUOJI :ruko tu tikrai MELUOJI :ruko arba nezinai -liežvis nes bent jau mazuose pruduksnuose jos siandien prasidejus lietui dare sau ''plot :koliorava buvau pie didesniu nei tai ten kitoks vaizdas, tylu ir ramu :cool: :cool:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė