Sveiki. Turiu klausimą. Ar galima naudoti tel. nokia c-5 pasižymėt taškam kaip gps. dėkui.
Galima, ne tik kaip gps, bet pats c5 turi gps moduli, todel gali daryt su juo ka ir su automobiliniu (ar dar kokie ten yra) irenginiu. Ir turi c5 dideli privaluma pries brendinius automobilinius ir kt., kad be nokios zemelapiu gali isikelt ir kitu firmu programine iranga...Alvydas2 rašė:Sveiki. Turiu klausimą. Ar galima naudoti tel. nokia c-5 pasižymėt taškam kaip gps. dėkui.
Bet ar gales shios Nokijos savininkas neprisijunges prie interneto, naudotis GPSu, pasizymet tashkus, marshruta ir pan.? Va ko zinau norejo Alvydas.henyte rašė:Galima, ne tik kaip gps, bet pats c5 turi gps moduli, todel gali daryt su juo ka ir su automobiliniu (ar dar kokie ten yra) irenginiu. Ir turi c5 dideli privaluma pries brendinius automobilinius ir kt., kad be nokios zemelapiu gali isikelt ir kitu firmu programine iranga...Alvydas2 rašė:Sveiki. Turiu klausimą. Ar galima naudoti tel. nokia c-5 pasižymėt taškam kaip gps. dėkui.
Gales. Ir visai neblogai tas nokia ovi veikia,kaip uz tokia kainaVitolis rašė: Bet ar gales shios Nokijos savininkas neprisijunges prie interneto, naudotis GPSu, pasizymet tashkus, marshruta ir pan.? Va ko zinau norejo Alvydas.
Kad nemokamas tai 100% - pats naudojuosi,nereikia per gsm jugtiszzzubarruu rašė:jei a-gps tai mokamas
O jei is patirties,ma kad paciam neeksperimentuoti - kuri is minetu apps naudingiausia? Jei su NOKIA naudoti? Google Maps man kazko nenorejo eit,vis prisijungt prie tinklo taikesihenyte rašė:Gales ne tik ovi zemelapiais naudotis, bet ir truputi galvele pasukes garmina, sygic, tomtoma ir kruva kitokiu su savim nesiotis, o paskui ir atsirinkt kas tikrai naudinga...
Dekui,bandysiu garmin,tik dar nezinau kur jo ieskothenyte rašė:Nokijoj naudociau tik garmina, kiek esu isbandes ji man mieliausia, labai daznai zemelapiai atnaujinami (paciu lietuviu vartotoju), batimetriniai kursmariu zemelapiai![]()
http://www.symbianity.com/forumas/index ... emelapiai/senelis rašė:Dekui,bandysiu garmin,tik dar nezinau kur jo ieskothenyte rašė:Nokijoj naudociau tik garmina, kiek esu isbandes ji man mieliausia, labai daznai zemelapiai atnaujinami (paciu lietuviu vartotoju), batimetriniai kursmariu zemelapiai![]()
Bet jei geri batimetriniai zemelapiai,tai,manau,verta pazaist
hdnyte tu gal pagelbet galesi...? turiu blackberry 8110pearl, yra jam tas gps berods, bet kazhko truxta trbut, nes naudojuosi tik google maps, o normalus gps nepasileidzia... ka man reik parsisiust ar dar velniai zino ka kad jis veiktu..?henyte rašė:Prasom, o visos infos ieskot reiktu lietuviskam gps forume...Google viskam galva...
Tai henyte jau mane seni apsviete ta tema,dekujvytska rašė:http://www.symbianity.com/forumas/index ... emelapiai/senelis rašė:Dekui,bandysiu garmin,tik dar nezinau kur jo ieskothenyte rašė:Nokijoj naudociau tik garmina, kiek esu isbandes ji man mieliausia, labai daznai zemelapiai atnaujinami (paciu lietuviu vartotoju), batimetriniai kursmariu zemelapiai![]()
Nepatingek pasiskaityt, nes nepaskaite prisidariau is pradziu jovala, bet paskui radau kaip galus susivest visus :D
Skaiciau,dariau viska stepas po stepo.... bet kai priejau prie visu unlock ir patch,tai supratau,kad pats neturesiu kantrybes pabaigt su tuo GARMIN... nors programele tai simpatiska... Gaila...vytska rašė:http://www.symbianity.com/forumas/index ... emelapiai/senelis rašė:Dekui,bandysiu garmin,tik dar nezinau kur jo ieskothenyte rašė:Nokijoj naudociau tik garmina, kiek esu isbandes ji man mieliausia, labai daznai zemelapiai atnaujinami (paciu lietuviu vartotoju), batimetriniai kursmariu zemelapiai![]()
Nepatingek pasiskaityt, nes nepaskaite prisidariau is pradziu jovala, bet paskui radau kaip galus susivest visus :D
Delfinaiarvydka rašė:Siandien pirma kart supratau kaip maniskis exolotas rodo zuvi.Kol plaukiojau tai zuvies kaip ir nesimate, o kai sustojau ant inkaro tai pradejo "monstrai" plaukioti ?)
Idomu pasidare, kas ten praplauke? Apacioje tai gal koks karsis, o 3.5 metro gylyje?
Reikia i delfi nusiust, pasirodytu mazdaug toks straipsnis su antraste "Neses pabaisa Ukrainos stepese?"Vitolis rašė:Delfinaiarvydka rašė:Siandien pirma kart supratau kaip maniskis exolotas rodo zuvi.Kol plaukiojau tai zuvies kaip ir nesimate, o kai sustojau ant inkaro tai pradejo "monstrai" plaukioti ?)
Idomu pasidare, kas ten praplauke? Apacioje tai gal koks karsis, o 3.5 metro gylyje?O gal tu Lochneso ezere plaukiojai
Tada Nesė ir ne kitaip
Pats toki keleri metai ju turiu, tai kolkas nepavede. Del zuvies atpazinimo tai manau kad echolotai prasideda nuo 1000 lt rimtesni,o sitas dugno reljefa braizo greitai ir aiskiai. tiek benzininio, tiek elektrinio motoro trigdzius nusidusina sekmingai. Ir ziema jis man ant ledo veikia gerai.Karolukas999 rašė:ka manote apie humbird pirmah 160 ??
Kokiame ežere jau 16 laipsnių?arvydka rašė:Siandien pirma kart supratau kaip maniskis exolotas rodo zuvi.Kol plaukiojau tai zuvies kaip ir nesimate, o kai sustojau ant inkaro tai pradejo "monstrai" plaukioti ?)
Idomu pasidare, kas ten praplauke? Apacioje tai gal koks karsis, o 3.5 metro gylyje?