Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #273945   SauliusM
 14 Bal 2011 10:08
vk rašė:
ciapajavas rašė:kokios jusu mintys apie suffix produkcija?
Aš jos neperku. Kadaise buvau Suffix monovalo nusipirkęs - tai buvo neeilinis šūdas - labai silpnas pagal storumą. Iš kitų irgi girdžiu prastus atsiliepimus, tai ir neperku.
vo vk_ nors karta kaip vyras parase, tiesiai sviesiai be jokiu isvedziojimu :lol: :-D :/brazasista
 #273946   vk
 14 Bal 2011 10:10
Xrapas rašė: Kelsiu 16 kg svarmenį... :-D
Kur mūsų svarmenų kilnotojas dingo? Turbūt pakėlė svarmenį, tada valas trūko ir svarmuo ant kojos nukrito... :cry:
 #273948   SauliusM
 14 Bal 2011 10:11
Evaldas Z rašė:
giedriuzzz rašė: Stroft GTM 0.14 Tikiuosiu tiks eserieciams ir sapaliecams :roll:
Sis valas ir man patiko
o as tiek kartu ant strofto poddelku uzsiroves esu, kad net ziuret nebenoriu i ta puse.
Berods 2001 metais parodoj kazkokioj zukles reikmenu Rusijoj patys strofto atstovai stebejosi, kiek toj parodoj buvo pristatyta tiek strofto rusiu kuriu jie patys nei gamina nei mate yra :lol:
 #273950   SauliusM
 14 Bal 2011 10:17
vk rašė:...valas trūko ir svarmuo ant kojos nukrito... :cry:
dar gerai jei ant kojos o ne ant galvos... liktumem be moderatoriaus... '''bum
 #273951   Evaldas Z
 14 Bal 2011 10:18
As tik karta kazkokio donkei rudo buvau pirkes, tai tas buvo nelabai. o siaip visada pirkdavau ten pat ir ta pati GTM tai viskas budavo :gutgut sunaudojau turbut kokias 6 spules nuo 0.16 iki 0.22
 #273955   SauliusM
 14 Bal 2011 10:25
o siaip jei kalbet apie mono valus tai as is savo patirties rinkciaus tokia tvarka:
1. platil strong
2. platil match (sitas siaip skirtas pludinei, bet as ana ir spinui sekmingai naudojau).
3. DAM imperial.
4. shimano antares silk shock
5. gamakatsu kazkoks lengvai tokios fluo spalvos, dabar nepamenu tikslaus modelio
6. mikado gamina tokius visai papigiajevskus bet vienkartiniam naudojimui tinkamus, tik perkant reik zinot, kad jie smarkiai uzstorinti, tai jei realiai reik kokio 0,2 tai imi koki ale 0,17...
 #273958   vk
 14 Bal 2011 10:32
SauliusM rašė:o siaip jei kalbet apie mono valus tai as is savo patirties rinkciaus tokia tvarka:
O šiaip jei kalbėt apie mono valus tai aš iš savo patirties vistiek spiningavimui rinkčiaus... pintus valus. ;;yel
 #273959   SauliusM
 14 Bal 2011 10:36
vk rašė:
SauliusM rašė:o siaip jei kalbet apie mono valus tai as is savo patirties rinkciaus tokia tvarka:
O šiaip jei kalbėt apie mono valus tai aš iš savo patirties vistiek spiningavimui rinkčiaus... pintus valus. ;;yel
cia kaip kam... bet as kazkaip visokiem UL gaudant eserius, sapalus, upetakius naudoju mono, nes man atrodo kad mono yra maziau pastebimi vandeny ir zuvis maziau baidos.
aisku dabar galima pradet zyst, kad reik FC pavadukus rist, bet mane tas pavadziu raisiojimas lengvai uzknisa.
 #273981   vk
 14 Bal 2011 10:56
SauliusM rašė: aisku dabar galima pradet zyst, kad reik FC pavadukus rist, bet mane tas pavadziu raisiojimas lengvai uzknisa.
Aš ešeriukus mikrinu su metaliniu pavadėliu. Bandžiau su monovalu mikrint, bandžiau pintuku su mono pavadėliu, bandžiau vien pintuku, bet geriausia tai pintukas plius metalinis pavadėlis. ;;yel
 #273996   Xrapas
 14 Bal 2011 11:10
vk rašė:
Xrapas rašė: Kelsiu 16 kg svarmenį... :-D
Kur mūsų svarmenų kilnotojas dingo? Turbūt pakėlė svarmenį, tada valas trūko ir svarmuo ant kojos nukrito... :cry:
Norėtum...
Dar palinkėk, kad keliant pirštą nupjautų :shock:
Girė kaime, teks tamstai dar kiek pasikankit rezultatų belaukiant :/braj;
 #273997   SauliusM
 14 Bal 2011 11:15
Xrapas rašė:Dar palinkėk, kad keliant pirštą nupjautų :shock:
Xrapai, rimti vyrai svorius kilnoja sitaip:
Paveikslėlis
taip kad rizikuoji nusipjaut visai ne pirsta.
 #274000   vk
 14 Bal 2011 11:23
SauliusM rašė:tai tipo 2cm mikrika ant pusantro gramo galvutes irgi ant metalinio pavadzio segi? :roll:
Gal gali parodyti 2 cm mikriką :?: Pačiais mažiausiais mikrikais nežvejoju, žvejoju populiariausiu parduotuvėse dydžiu, o tai yra apie 5cm su ištiesta uodegyte. Gaudžiau ir 1.5 g galvutėm, bet labai jau lėtai jas vilkti reikia, tai vėliau pagrinde perėjau prie 2-3 g galvučių. Gaudau maždaug apylygiai laiko (apylygiai per sezoną, o atskirose žvejybose kartais žvejoju vien mikrikais ar vien sukrėm) guminiais mikrikais ir Jordzos mikrosukrėm. Nesibaido man ešeriokai pavadėlio. Kai kimba - tai ir su pavadėliu kas metimą kimba, o kai nekimba, tai nekimba ir plonu valu gaudant.
 #274001   SauliusM
 14 Bal 2011 11:26
vk rašė:Gal gali parodyti 2 cm mikriką :?:
mann's gamina tokius, netgi pirkt buna
vk rašė: kai nekimba, tai nekimba ir plonu valu gaudant.
tai vat kai kitakart nekibs tau su pintalu ir dar pavadziu metaliniu, pabandyk mono vala uzsidet plona ir mazesni mikriuka ;-)
 #274013   Xrapas
 14 Bal 2011 12:26
SauliusM rašė:...rimti vyrai svorius kilnoja sitaip...
Ne...nu vk_ dar suprantu, ans tik šiaip kiauksi :lol: ...
O tu, pasirodo, tikras sadistas :superšokas
 #274017   SauliusM
 14 Bal 2011 12:31
Xrapas rašė:
SauliusM rašė:...rimti vyrai svorius kilnoja sitaip...
Ne...nu vk_ dar suprantu, ans tik šiaip kiauksi :lol: ...
O tu, pasirodo, tikras sadistas :superšokas
ane? :klasta!: cia tau ne terpentinu pasitept... :liež-uvis
 #274020   Xrapas
 14 Bal 2011 12:33
SauliusM rašė:...cia tau ne terpentinu pasitept...
Bet tu ir sulyginai :? ...
Tiek to, baigiam ir čia ;uolrait
 #274024   SauliusM
 14 Bal 2011 12:42
baigiam tai baigiam, bet siaip tai cia bent jau vilniuj tai istorinis ir legendinis valu testavimo metodas. tu kaip vilnietis turetum but girdejes. cia viens veikejas is liubarto g. parduotuves zukles reikmenu buvo vienam klientui pasiules taip vala prasitestuot, kai anam abejoniu kilo, kad per mazai laiko valas...
 #274031   vk
 14 Bal 2011 13:02
SauliusM rašė: mann's gamina tokius, netgi pirkt buna
Turiu Mann's berods 1.5" mikrikų atsisiuntęs, tai guli nerasdami pritaikymo kaip per maži, visgi 2" dydis man ešeriams tinkamiausias.
tai vat kai kitakart nekibs tau su pintalu ir dar pavadziu metaliniu, pabandyk mono vala uzsidet plona ir mazesni mikriuka ;-)
Ne kartą bandžiau, daugiau tam nematau prasmės bent jau mano ežeriuke.
 #274033   SauliusM
 14 Bal 2011 13:03
vk rašė:Ne kartą bandžiau, daugiau tam nematau prasmės bent jau mano ežeriuke.
a nu jei tavo visa patirtis is vieno ezeriuko, tai tada gal.
 #274098   Xrapas
 14 Bal 2011 13:52
SauliusM rašė:... vilniuj tai istorinis ir legendinis valu testavimo metodas. tu kaip vilnietis turetum but girdejes...
Na man šito Alius nesiūlė- būčiau privertęs patį pratestuot :twisted: ...
 #274110   Xrapas
 14 Bal 2011 14:00
SauliusM rašė:...dar viens legendinis veikejes dirbo anksciau...
Matyt iš ko nors dasiprašė :-byta:
 #274112   SauliusM
 14 Bal 2011 14:02
Xrapas rašė:
SauliusM rašė:...dar viens legendinis veikejes dirbo anksciau...
Matyt iš ko nors dasiprašė :-byta:
istorija apie tai nutyli :lol:
 #274252   iusegun
 14 Bal 2011 19:47
pontoon extreer ygk pintukas. testo rezultatai: 0,148mm deklaruoja 4,5kg - iskeliau 3kg sauso svorio ir truko vos vos patimpciojus trukimas (ne per mazga). 4kg jau neiskelia. 0,205mm, 7,2kg - iskelta 5kg ir trukimas (ne per mazga). prie karabino risau palomaro mazgu, antras galas chirurgine kilpa. rezultatais patenkintas.
 #275038   Davydo
 17 Bal 2011 21:40
1. platil strong
2. platil match (sitas siaip skirtas pludinei, bet as ana ir spinui sekmingai naudojau).
3. DAM imperial.
4. shimano antares silk shock
5. gamakatsu kazkoks lengvai tokios fluo spalvos, dabar nepamenu tikslaus modelio
6. mikado gamina tokius visai papigiajevskus bet vienkartiniam naudojimui tinkamus, tik perkant reik zinot, kad jie smarkiai uzstorinti, tai jei realiai reik kokio 0,2 tai imi koki ale 0,17...
Pasiulyciau i pirmus numerius irasyti Toray super strong
 #275461   Sokratas
 19 Bal 2011 05:30
SauliusM rašė:suffixa stora imdavau menkem is barkaso gaudyt, nes kaina jo tam tinkama ir kai su kokiu 0,45 i dugna pilkeri isodini, tai jau barkasas pradeda letint dreifa. :lol: a kitokiu sufixu del manes tai gali ir nebut.
Vakar mačiau naują stendą Sufix pintukų. Pardavjas sakė, tik 40 tų stendų ant Lietuvos tekliuvo. Špūlės gražios, o kažin kas viduj , gal jau bandėt kas?
Pagal išvaizdą, atrodo, kad toks pat , kaip ir seniau tas valiux....
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 232
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė