Plauktumėt jau jūs greičiau žvejot...ir geriausia-dviese, o tai visai nusifantazuosit 

...kitam gale vobleris
Terpentinu pasitepk...SauliusM rašė:...kaip cia reiktu pavaryt amerikoniskai, ar kaip maiklui dzeksonui ar koki juodaodiska gangsta repa uzlauzt, kad tvicingas teisingesnis gautusi...
beprociu svajonesSauliusM rašė:ir dar grazios mergaites reikia, kuri padavinetu alaus bokala ar paguostu atitrukus zuviai.
ir jau tada plauki laimingas su daina tvicinguot.
Rekomenduoju: Kotas iki 160g užmetimo, apie 6-7 pėdų ilgio, pintukas 0,45-0,55 mm diametro (30-60 kg laikymo). Na ir atitinkamai masalai- 70-140 g svorio. Komplektas suderintas gaunasi.Liudovik rašė: tad nuo kokio svorio masalu pradet ir kokio storio pintuka pasirinkti?
Tai aš ir nerašau nieko apie masalo pravedimo būdąDainiusM rašė:Niekaip temos pavadinime Jerk zodzio neizvelgiu...![]()
Ta sakydamas, turejau omenyje, kokio svorio masalai "draugautu" su 0.23 pintuku, zinant jei nori pravesti maziau sverianti vobla reikia ploninti pintuka, kad nenuvangetu voblerio zaidimas, tai kaip su situo atveju?Liudovik rašė:...tik va ir iskilo klausimas pradet nuo kokio svorio sitame diapazone(sor kad is anksto neivardinau), galvojau maz PP 0.23 tada det.
tai kad jis nerase, kad jis tvicins, gal jis galvakablius uncijinius svaidys... bet... tikrai geriau apie blondines juroj...DainiusM rašė:prie ko cia prastas ar neprastas... kalba ne apie prastuma, o apie koto galia ir paskirti. o jei su minoskems (monou voblikais) nezaisi, tau but labai idomu suzinot ka tu tvicint susiruosei?
ane?Liudovik rašė:... o ketinu uzsiimti tvicingu, jau manau esu sukaupes pakankamai ziniu pradet castingisto karjera,tik va ir iskilo klausimas pradet nuo kokio svorio sitame diapazone(sor kad is anksto neivardinau), galvojau maz PP 0.23 tada det..
Kazkaip istrizai skaitant neuzmaciau sitos frazes. sorryDainiusM rašė:ane?Liudovik rašė:... o ketinu uzsiimti tvicingu, jau manau esu sukaupes pakankamai ziniu pradet castingisto karjera,tik va ir iskilo klausimas pradet nuo kokio svorio sitame diapazone(sor kad is anksto neivardinau), galvojau maz PP 0.23 tada det..
Taigi meciau visokius. Tai pabandziau ir taVaidis rašė:Nu Vitoli tu duodi, su 6g. ans prasimėtyt sumislyjo, aš tam reikalui vakar pasiėmiau IZUMI 145, 55g
Pilniausia rasta informacija matyt čiaLiudovik rašė:... bandziau ivairiais raktiniais zodziais...ieskoti sito dalyko pakeitimo, bet nieko nepavyksta rasti, tiesiog visi raso, jog tai BUTINA padaryti, o isamios apzvalgos nera, kad kas nors ja padarytu kruopsciai, aprasant kiekviena zingsni, su visom nuotraukom kur ka nuimti ir panasiai...