nors ir nepazystu, bet pagarba zmogui tekinusiam ta spule. kai pagalvoji, kiek kantrybes reikia, kad padaryt realiai funkcionuojanti daikta, tai vajeeeeeeeezau...
o ir nagu neeiliniu reik... apie iranga atitinkama jau bala nemate...

Tuščias curado 201 E7 būgniukas sveria 14,12 gr., su "bekingu" (~ 90 metrų 0.28 mono) ir valu (100 m. YGK PE super)- 24,44 grblight rašė:...Neatkapstau kiek svertų orginali Curado špūlė su pilnu būgneliu valo + bekingo (be grafitinio paseklinimo)...
Man dar neteko, bet skaitydamas jau džiaugiuoslinkaz rašė:lengvaja spulyte jau testavau...
tai tipo tas grafitas sutaupo viso labo 1gr jei su eiliniu mono bekingu lygint?Xrapas rašė:Tuščias curado 201 E7 būgniukas sveria 14,12 gr., su "bekingu" (~ 90 metrų 0.28 mono) ir valu (100 m. YGK PE super)- 24,44 grblight rašė:...Neatkapstau kiek svertų orginali Curado špūlė su pilnu būgneliu valo + bekingo (be grafitinio paseklinimo)...
Pas mane grafitinė įvorė, ~ 30 m. "bekingo" iš pintuko ir 100 m 0.23 PE super- visas svoris 22,66 gr.blight rašė:...Palyginimui su orginalia, kuri paseklinta grafintinės įvorės pagalba...
Nu tas chaliera tai sunkesnis ir už pintukąSauliusM rašė:ir dar beje, Xrapai, ta dakrona kur buvau daves nebandei vyniot ir svert? gal netycia net lengviau uz grafita gaunasi?
grynaveislis muselininku dakroninis bekingasXrapas rašė:Nu tas chaliera tai sunkesnis ir už pintukąSauliusM rašė:ir dar beje, Xrapai, ta dakrona kur buvau daves nebandei vyniot ir svert? gal netycia net lengviau uz grafita gaunasi?
Pamėginau, bet kažkoks DRAGON 0,35 pintukas, kurį naudojau bekingui pasirodė beveik 3 gramais lengvesnisSauliusM rašė:...grynaveislis muselininku dakroninis bekingas....
Atsimink kad pas mane 150 jardų gryno pintalo, jei būtų 90m + bekingas svertų dar mažiau...SauliusM rašė:Xrapas rašė:tai tipo tas grafitas sutaupo viso labo 1gr jei su eiliniu mono bekingu lygint?
Xrapas rašė:...kažkoks DRAGON 0,35 pintukas, kurį naudojau bekingui pasirodė beveik 3 gramais lengvesnis
o jei metrais ar % pabandyt ta skirtuma ivertint? ar tas skirtumas labiau psichologiskai jauciasi vien del to, kad grafita isidejei...blight rašė:...lengvi masalai metasi geriau, na aišku ne tai, kad jau labai ženkliai, bet skirtumas šiek tiek juntamas...
Turbūt nelabai aiškiaiSauliusM rašė:![]()
![]()
![]()
nu 6,4 gr tai jau didelis skirtumas, kalba ejo apie 1gr skirtuma, kai ir pats bugnas ne is lengvuju buvo.piatras rašė:Mano grafitas parėjo 0.9g vietoj 6,4g Vision dakrono...sverkit patys...
DeCėškinis būgnas dėl magnetinio inkariuko visų sunkesnis. Sauliukai kai mėtysi 3 gramus tai ir suvoksi tą trijų gramų skirtumą
Ebajuje anos po pora $ buna.SauliusM rašė:beje, kur jus sitas narkodyleriu svarstykles perkat? ...
A chren znajet, grafitas pasiteisino visais atžvilgiais, tai šita linkme nebeeksperimentuosiuSauliusM rašė:...cia gal siaip koks pasunkintas ale skestantis?..
Iš čiurkųSauliusM rašė:beje, kur jus sitas narkodyleriu svarstykles perkat?
O koks tavosios grafitinės įvorės išorinis diametras? Nors turbūt dabar nežinosi... Tada kitaip - kiek kokio valo tilpo ant jos?piatras rašė:Mano grafitas parėjo 0.9g vietoj 6,4g Vision dakrono...![]()
Mūsų įvorės ir sveria 2.2- 2.5 gramoblight rašė:...jei eit ant svorio tai reiktų dar didesnio diametro nei turiu...
tai gal kaiptik pas jus is kokios akmens anglies o ne is grafito...blight rašė:Tai va, pas mus paprastos, o pas piatrą jau kažkas iš nanoXrapas rašė:Mūsų įvorės ir sveria 2.2- 2.5 gramo
atsiprasau labai, tu sita tema galvoj turejei?blight rašė:...apie moderatorius yra tam skirta tema![]()