Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #275839   Skridžas
 19 Bal 2011 20:46
Manau viskas pasakyta už kiek tu ji pirkai,manau remontuoti toki neapsimoka nes jis lužo ten kur neturėjo lūžti,tai parodo daikto kokybe.Tad arba pirk kita už tokia pat kaina ir džiaukis kad atlaikys sezona,arba truputėli pasitaupyk ir įsigika ką nors brangesnio,bent šokie tokie šansai kad bus padarytas normaliai ir antlaikis ne viena sezona :)

p.s Tiesa gali buti kad fideris nekaltas,gal; toje vietoje buvo mechaninis pažeidimas? :roll:
 #275844   vyrgaz
 19 Bal 2011 20:50
Skridžas rašė: p.s Tiesa gali buti kad fideris nekaltas,gal; toje vietoje buvo mechaninis pažeidimas? :roll:
Kad aš jį dėkle vežiojau, nemėčiau, nedaužiau..Musėt lenkiška kokybė..anas Mistrall'as buvo..
 #275868   makaulė
 19 Bal 2011 21:32
senelis rašė:
grazvis rašė:Fyderis - meskere su keiciamomis virsunelemis................................................................................................
Su instruktazu susipazinau.
2011.0417
senelis
parashas
Ty aperator ili kto?Wykypedia kakoi to.Vuasia
 #275888   Antas
 19 Bal 2011 22:43
vyrgaz rašė:
Skridžas rašė: p.s Tiesa gali buti kad fideris nekaltas,gal; toje vietoje buvo mechaninis pažeidimas? :roll:
Kad aš jį dėkle vežiojau, nemėčiau, nedaužiau..Musėt lenkiška kokybė..anas Mistrall'as buvo..
koks luzimas? tiegios tiesus ar issiskaides?
 #275955   vyrgaz
 20 Bal 2011 08:48
Antas rašė: koks luzimas? tiegios tiesus ar issiskaides?
Maždaug iki vidurio skersmens trūko statmenai, o kita pusė suplyšinėjo- liko kabot ant laskutų..Kėdainiuos palikau fotiko laidą, negaliu foto nukelt..Kitą savaitę įdėsiu..
 #276099   Sokratas
 20 Bal 2011 15:45
Gražvis rašo:

,,Fyderines sitemos
Paternosteris - Stovintis vanduo
Asimetrine kilma - Sroveja stovintis vanduo maziau painiojasi nei simetrine
Simetrine kilma - Sroveja stovintis vanduo
Kampinis siaudelis - Srove ir stovintis vanduo ypach gerai kur daug dreisenu. Sroveja geriau laiko serykla ant dugno."

O aš nesuprantu, ką reiškia: sovėja stovintis vanduo....
 #276105   grazvis
 20 Bal 2011 16:15
vyrgaz rašė:
Puikei suprantu kolega sitos firmos as irgi atsikandau nusipirkau 2 fyderius diplomat vadinasi :D Sunkios klases 150g uzmetima leidzia ir 3 rybalkoi luzo kotas viduje rankenos uzmetant 15g karmuske. garantinis nekeite nuo to laiko sakaiu ate tai firmai ant meskeriu :) o vienas jau tarnauja 3 sezona.
 #276106   grazvis
 20 Bal 2011 16:20
bobis rašė:Gražvis rašo:

,,Fyderines sitemos
Paternosteris - Stovintis vanduo
Asimetrine kilma - Sroveja stovintis vanduo maziau painiojasi nei simetrine
Simetrine kilma - Sroveja stovintis vanduo
Kampinis siaudelis - Srove ir stovintis vanduo ypach gerai kur daug dreisenu. Sroveja geriau laiko serykla ant dugno."

O aš nesuprantu, ką reiškia: sovėja stovintis vanduo....
Kaliega tu jau nepyk ant manes berascio. Sistemos skirots sroveja, stovinciam vandeniui.
 #276107   grazvis
 20 Bal 2011 16:34
makaulė rašė:
senelis rašė:
grazvis rašė:Fyderis - meskere su keiciamomis virsunelemis................................................................................................
Su instruktazu susipazinau.
2011.0417
senelis
parashas
Ty aperator ili kto?Wykypedia kakoi to.Vuasia
Jai cia mano keverzonei buvo skirtas komentaras tai pataisymai cia
 #276274   Sokratas
 21 Bal 2011 06:31
vistiek įdomiai čia gaunasi: ,,Sistemos skirots sroveja, stovinciam vandeniui"
Išeitų, kad srovėje būna stovintis vanduo....
O gal reikėtų taip parašyti: sistemos skirtos ir srovei, ir stovinčiam vandeniui?
 #276275   Sokratas
 21 Bal 2011 06:37
Agis rašė:Čia tipo mums pradžiamokslį numetei :-D
Na bet, Agi, juk forumą skaito ne tik tokie patyrę žvejybos, dugnine meškere, vilkai, kaip tu ar Senelis....
 #276315   grazvis
 21 Bal 2011 08:56
Saugirdas
Pranešimo tema: Re: Žvejyba fyderiu.Pirmieji įspūdžiai.
Parašytas: 19 Rgs 2010 10:59

KAip ta nesimetrinė atrodo??? :oops:
Nesu nei matęs, nei naudojas, gal kas galit paaiškint, ar pademonstruot nuotraukomis??? :roll:
Netersk formo tais pasisvaiciojimais. Ir kaip Bobis paminejo ne visi specai cia lankosi tarp ju ir as. Tai mano zvilgsnis y dugnine meskere (fydery).
 #276323   Agis
 21 Bal 2011 09:04
Nei aš vilkas, nei ant kitų drebiu, tik sakau savo nuomonę, o kad tokio pobūdžio straipsniukų pilnas internetas manau ir aiškinti nereikia.Maloniau skaityti mintis iš žvejybos su atsiradusiais pastebėjimais, o ne amžinai tuos "pradžiamokslius"
O gal aš negaliu pasakyti savo nuomonės, gal reikia viską tik aklai girti.Mano manymu kritika tai pastūmėjimas tobulėti toliau tiek žvejojant tiek perteikiant savo žinias ir mažiau reikia bijoti kitokių nuomonių ;-)
O nežinantiems pradžiamokslio galiu pasiūlyti tik pasiskaitinėti feederio temose pateiktą medžiagą arba nuorodas į ją, o ne kas pusmetis klausinėti to pačio per tą patį.
 #276330   EDVD
 21 Bal 2011 09:10
aš irgi išsakiau savo nuomonė ir į nieką konkrečiai nesikreipiau, nenaudojau jokių sarkazmų ar juokelių, aiškiai ir raiškiai išdėsčiau savo pastebėjimus. O skaityti daug maloniau aiškiai ir paprastai parašytą tekstą, kad ir apie jau seniai žinomus dalykus
 #276348   grazvis
 21 Bal 2011 09:37
Agis kaip adminas ir moderatorius pasiziurek kaip prasideda formai kokie pirmi pranesimai jai butu is kart pradedama nuo pradziamokslio manau viskas butu gerai ir nekiltu nesusipratimu, siuntinejimu pasiskaityti ten ar sen.
PS: Pasiulymai kuriant temas. Pirma puslapy padaryti redaguojama adminams, kad anie galetu det naujienas pildyti pradziamoksly nuo ko pradeti, o formas pletos gilesne minty, atsakymus y klausimus. Reik gerbt kitus ir taupyti laika o ne pradet skaityti forma nuo pradziu :/braj;
 #276375   Agis
 21 Bal 2011 10:18
Gražvi, manau reiktų suprasti, kad forumas tai "gyva" bendravimo vieta, kur ten besilankantys žmonės dalinasi aktualiausia informacija su nuorodomis į ją.Todėl čia nėra ir niekados nebus perkeltų, perspauzdintų ar savaip pataisytų straipsnių iš teminių puslapių.Čia gali atrasti tik kelius į tuos straipsnius arba nuomones apie juos.Tokia yra visų forumų tiesioginė paskirtis, ką beje ir pats supratai, numesdamas tik nuorodą apie savo mintis, o ne perspauzdindamas jas čia.Nori įvairių, gerų, pakankamai tikslių straipsnių apie žvejybą vienoje vietoje, kur Viki (mūsų atveju gal fishing ar žvejo) pediją ir ten turėsi kažką tokio apie ką mastai, kitaip teks tenkintis teminiais ,atspindinčiais rėmėjo, gamintojo nuomonę ,žvejybiniais puslapiais arba forumais, kuriuose tarp visos belebirdos sugebėk susirasti sau naudingą informaciją.Tokia yra tiesa ir nereikia gyventi iliuzijomis apie vienur ar kitur geresnį informacijos kiekį.Viskas verda viename katile, tik virėjai kiti :-D
 #276944   RamaZ
 23 Bal 2011 15:30
Na ir aš paklausiu - kur žvejosi? Nes man, kaip negaudančiam didelėse upėse ir nemėgstančiam sėdėt ežeruose, kur reikalingas iki 100m metimas ar panašiai, tai visai pakanka 3,30-3,60m ilgio. Būna, kad naudoju ir 3.00m.
Per didelis ilgis - sunkesnis "tikslus" pakirtimas. Nors jei reikia didelio metimo nuotolio... tai tada gal ir gerai ;-), bet "nusiilgit" per daug neverta
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė