Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #276615   Arnoldas
 21 Bal 2011 22:23
ka paporinsiu apie savo zvejyba... vakar moteriske isvijo zvejot nes sukausi kaip kox igeltas :grin: nulekiau iki lough derg ties drominer miesteliu... na ir apturejau zvejyba... eserius radau baigiau skaiciuoti ties 45 o dar ju buvo ..... maziauses ~200-300 g didziauses 1.1 kg :superšokas :superšokas gyvenime dar tokio neturejas... dirbo rapala vobleriuskas count down 5cm ir tik velkiaujant... metant nie krust... o tik uzmeti velkiai 10m paplauki sedi.... lydeku neieskojau nes eseriai suteike malonuma neapsakyta :ruko airiai bande upetakius gaudyt bet may fly nekilo tai tik kelis maciau kylancius link musiu ir kelis i ora issokusius... echolotas zuvies nerode nors ji kibo kaip pamushus... gal kazkas netaip su juo... varnenas buvai lough ree? ar dee?
 #276631   arvydka
 22 Bal 2011 01:19
Arnoldas, o kokiame mazdaug gylyje kibo tie eseriai? Tiksliau, koks mazdaug gylis buvo iki dugno, juk buvai su echolotu? Gal sakau metant vobleris nepanerdavo iki eseriu tik velkiaujant uznerdavo. Dabar radau info jog Countdown vobleriai savo eiga skesta mazdaug 30 cm per sekunde, taigi uzmetes gali pasiskaiciuoti i koki gyli tas vobleris nuskesta.
As siandien irgi su echolotu plaukiojau, tai 4-6 metru gyli viduri ezero rode nerealiai daug baltu tasku, supratau jog zuvis tik indomu kokia. :)
 #276765   mindaugyte
 22 Bal 2011 12:15
sveiki vakar buvau nulekes i jura pabandyti zvejojau kilmore quay bet nesekmingai nuo sesiu vakaro iki sutemos 6 krabai ir vienas rimtesnis kibimas bet nieko tuscia masalui nodota skumbre ir turejau dvi kuojas is namu paemes,ka dariau netaip gal patyre zvejai ka patartu kokio didumo porcijas daryti ar daugiau masalu kokiu naudoti ar vieta netinkama ten ar mano kaip pradedancio zvejo juroj patirtis maza:D
 #276767   varnenas
 22 Bal 2011 12:18
dalius1984 rašė:gal kas koki receptuka paprasta kaip upetaki paruost? ar wel tek http://www.gaspadine.lt ieskot :D
as tai nekepta vanoju, pasidarau file. uzdedu biski krapo, cesnoko, pasudau, ir uz keletos valandu , ant batono su sviestu plonais gabaleliais......
 #276768   varnenas
 22 Bal 2011 12:21
mindaugyte rašė:sveiki vakar buvau nulekes i jura pabandyti zvejojau kilmore quay bet nesekmingai nuo sesiu vakaro iki sutemos 6 krabai ir vienas rimtesnis kibimas bet nieko tuscia masalui nodota skumbre ir turejau dvi kuojas is namu paemes,ka dariau netaip gal patyre zvejai ka patartu kokio didumo porcijas daryti ar daugiau masalu kokiu naudoti ar vieta netinkama ten ar mano kaip pradedancio zvejo juroj patirtis maza:D
ten pas tave vietos tikrai zuvingos, gal paprasciausiai neta diena buvo.....o siaip asmeniskai as i prie juros be ragvormo net nevarau....
 #276781   mindaugyte
 22 Bal 2011 12:46
varnenas rašė:
mindaugyte rašė:sveiki vakar buvau nulekes i jura pabandyti zvejojau kilmore quay bet nesekmingai nuo sesiu vakaro iki sutemos 6 krabai ir vienas rimtesnis kibimas bet nieko tuscia masalui nodota skumbre ir turejau dvi kuojas is namu paemes,ka dariau netaip gal patyre zvejai ka patartu kokio didumo porcijas daryti ar daugiau masalu kokiu naudoti ar vieta netinkama ten ar mano kaip pradedancio zvejo juroj patirtis maza:D
ten pas tave vietos tikrai zuvingos, gal paprasciausiai neta diena buvo.....o siaip asmeniskai as i prie juros be ragvormo net nevarau....
aisku reiks pasikasti ar nusipirkt kai varysiu vel ,o kaip su sand eel ar imanoma kur ju gauti nes biski domejausi tai ir ant ju galima pagauti
 #276782   Arnoldas
 22 Bal 2011 12:49
arvydka rašė:Arnoldas, o kokiame mazdaug gylyje kibo tie eseriai? Tiksliau, koks mazdaug gylis buvo iki dugno, juk buvai su echolotu? Gal sakau metant vobleris nepanerdavo iki eseriu tik velkiaujant uznerdavo. Dabar radau info jog Countdown vobleriai savo eiga skesta mazdaug 30 cm per sekunde, taigi uzmetes gali pasiskaiciuoti i koki gyli tas vobleris nuskesta.
As siandien irgi su echolotu plaukiojau, tai 4-6 metru gyli viduri ezero rode nerealiai daug baltu tasku, supratau jog zuvis tik indomu kokia. :)
manau kibo 1.5-2m gylyje... nes ten gylis buvo 3-3.5 metro tai nemanau kad giliau paneredavo... nu max iki 2.5m zuvies nerode man gal blogai nusistatres buvau viska... gal dulkes apauge juk nenaudojau 2.5 metu jo... :idea: kalbejau su vietiniais sake pagauna jau lydeku ~20lbs... bet *PYP* kur ju ieskot :shock: per didelis ezeras su minn kota :superšokas va tik viena vieta nurode kur ieskot... gal zinot kas turi pigu iki 5hp varikly benzininy ar nori keistis ant minn kota su baterija ir pakroveju ::hai-bai
 #276784   oli
 22 Bal 2011 12:52
na vietos ten pas tave tai tikrai nera ko skustis,manau beda tavo masalai,skumbre turbut paskutinis masalas kuri dechiau ant kablio,shviezias lugworm ir razorfish man numeris 1,pabandyk shituos masalus...o shiaip jura paskutiniu metu rami,zuvis vangiai kimba...
 #276788   oli
 22 Bal 2011 12:57
mindaugyte rašė:
varnenas rašė:
aisku reiks pasikasti ar nusipirkt kai varysiu vel ,o kaip su sand eel ar imanoma kur ju gauti nes biski domejausi tai ir ant ju galima pagauti
nusipirkt gali zveju shope,shaldytu,vakaruose shaika ant ju seatraoutus gaudo,nu chia pas mus pietuose tai dogam ner geresnio masalo :lol: todel ir nenaudoju ju...
 #276826   oli
 22 Bal 2011 14:51
antimausas rašė:is as norejau paklausti kokias porcijas dedate, pvz razorfish, nes sende buvau juroj ir eilini karta tuscia '''bum
nu ziurint ka tu gaudai...
 #276836   oli
 22 Bal 2011 15:46
antimausas rašė:kur sende buvau tai kalbejau su airiais pagauna dogfish, pollach... kiek maciau jie naudojo mackrele
tai chia nuo uolu kokiu gal?
 #276884   oli
 22 Bal 2011 21:23
antimausas rašė:As buvau papludymy, o tie airiai uz kokio km ant uolu. OI kas geriau tinka dogfihsham ir pollack'am?
vieno kablio sistemele,slankiojanchiu shvinu virsh pavadelio su makreles porcija dugnu paleisk turetu imt..
 #276895   zekisLT
 22 Bal 2011 23:22
Siemet turetu manau ;-) :lol: :lol: jokauju, tik tersiu aplinka si karta :lol: kaip tau su lynais, minejai kad leksi?
 #276906   jmotejunas
 23 Bal 2011 05:12
as atvaziavau prie kanalo jau sutemus gal del to ir nemaciau kibimo sedejo lietuviai tai sake kibimas buvo tik temstant kol saule pilnai nenusileido ai nieko nebus yra dar pasaro dziku slieku lekiu dabar ismeginsiu kaip bus svintant ;)
 #276929   Devidas
 23 Bal 2011 11:02
meskute skaiciau kad pirmadieni ruosiesi i jura, gal i kompanija priimtum ir kur zadi lekti? :)
 #276931   oli
 23 Bal 2011 11:17
arvydka rašė:
antimausas rašė:O pagal ka reikia orentuotis atvykus i papludimi, kuria viata pasirinkti? Ir ar reikia keisti masala jei nekibma ir kas kiek laiko?
http://www.worldseafishing.com/shore/su ... ading.html cia detaliai ir su nuotraukom aprasyta kaip pasirinkti tinkama vieta.
jo shitas geras,bet kaip ir kiekvienas pliazas turi savo ipatumu...
 #276941   meskute
 23 Bal 2011 14:32
Deividai jei vaziuociau butinai paimciau,deja planai pasikeite...pasinersiu i prabangos liuna .Tai yra dirbsiu antradieni,o va jau savaitgali po velyku tikrai leksiu,tik va man labai keista su tuo vandens lygiu.Kita svaite potvyniai corke svyruos nuo 1 iki 3,5m.Nu cia grubiai ,o Courtown ar kiek auksciau beveik visiskai nebus potvyniu .tai yra vaduo tik nezymiai svyruos (apie 20cm)ar tokie potvyniu nebuvimai turi ytakos kibimam ar ne????
 #276950   mindaugyte
 23 Bal 2011 16:49
o kaip tuos potvynius nustatyti kaip zinoti kada jie bus gal yra kur internete kas galzinot
 #277016   blazer
 24 Bal 2011 11:21
Kas čia daros? Kas čia daros? Visi šaukia - kiaušų balius. Rieda kiaušius su kiaušiukais Ir juos vejasi viščiukas. Su Šv. Velykom! :)
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė