kas idomiausiai jau labai jis kudas ir aplipes delem

A koks ten gylis būna ? Ar teisingai suprantu kad ten tokios ramumos susidarę būna, beveik stovintis vanduo ... ?Vegys rašė:Zafas rašė:kalbant apie bebrynus tai juose pagauti mano didziausi upetkiai. 2 kg ir 1 kg ,
cia tas pats upelis kur ir virsuj, tik dar koki 50 metru auskciau bebryno... ties ta vieta kur prasideda iskasimas 2 kg pagavau upetaki... tam kanale srove gan stipri, nera dumblo , smeliukas, zvyras... rudeni cia nersia slakiai ir lasisos... kartais buna ir uzsilieka viena kita...Vegys rašė:Pakrantės nerealios![]()
O dugnas ne dumblas ?
Nesugalvočiau upėtakius gaudyt tokioje vietoje kaip kad paskutinės 2 foto ...
na gal ir atrodo kaip melioracijos griovys... bet taip neraAdrean rašė:Saunuolis, kad atradai toki upeli!As tai psichologiskai negaliu saves priverst pamegint laime tokio plocio griovyse..
Bliamba, reik baikt diplominiDonis rašė:Romas,kada tu i margiu medziokle?
aha, vasara ten sunku net prie pacio upelio prieiti ne vien to griovio... nusiridenes nuo skardziu ten ne vieno esu i purvus :D bet kai labai nori per tas dilgeles praeini , verta...Icagel rašė:Oi megsta upetakiai tokias vietas, oi kaip megstaO kai vasara ateis tai ir uzmest negalesi. Uzaugs zoles, nusvirs link vandens ir saugos taskuocius. O taskuociai puotaus rinkdami žiogus ir visokius kitokius pievų gyvius kurių pilna žolėse. Tokie saltiniuoti grioviai daug upetakiu išsaugo.
Icagel rašė:Oi megsta upetakiai tokias vietas, oi kaip megstaO kai vasara ateis tai ir uzmest negalesi. Uzaugs zoles, nusvirs link vandens ir saugos taskuocius. O taskuociai puotaus rinkdami žiogus ir visokius kitokius pievų gyvius kurių pilna žolėse.
Na as pats neturiu sios knygos , bet manau ten labiau reklamuoja masalus negu kalba apie zvejybos ipatumus ce tik mano nuomone , o seip reketu internete paieskoti gal kas idejo jauromas26 rašė:toki maza klausimeli turiu... ar verta demesio knyga apie upetakius kuria reklamuoja P.K. ? ar skaitete kas? kokios nuomones?
Mano supračiu, tai ne upėtakiai mėgsta, o žvejai nemėgsta- todėl ir lieka ten geruliai. Bent jau man tokiose vietose tai mažų nepasitaiko- jeigu kimba, tai jau apie 40-tinyIcagel rašė:Oi megsta upetakiai tokias vietas, oi kaip megsta.
Na taip, kai ten vyrauja ramybė ir ne kiekvienas mėgsta ten žvejot, tada ir būna didesniųjų užsilikę ;)Taacis rašė:Mano supračiu, tai ne upėtakiai mėgsta, o žvejai nemėgsta- todėl ir lieka ten geruliai. Bent jau man tokiose vietose tai mažų nepasitaiko- jeigu kimba, tai jau apie 40-tinyIcagel rašė:Oi megsta upetakiai tokias vietas, oi kaip megsta.
Kai fotkini su mobilka ir skubi, tai.... reikia džiaugtis, kad nuotraukoje upėtakis ne žalias ar mėlynas.Zafas rašė: tas pirmas margis saulej atrodo kaip auksinis koks grazolisupetakiai dr smagiau uz tas lydekas.. puikia zvejyba juk turejai
tik keista kad vanduo nusekes ir skaidrus ir emei taip
Lietuvos upė.Zafas rašė:... kas cia per upe?