Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #278441   Arnoldas
 01 Geg 2011 14:47
kagi paporinsiu ir as... kadangi ventiliacija pastarosiomis dienomis :superšokas niekaip neisvazevau i didesnius vandenis... tad teko vakare nulekti su draugu i upeli... kadangi isirinkau vieta kur tik "fly fishing" pracekenau zveju nera... :ruko nuejau pametyt... mano nuomone kadangi as zuvies nevalgau nepadarau jokios zalos nei fly nei nefly fishing vietoms... kagi pirmu metimu draugas pagavo upetakiuka ~20 cm... kagi paskubomis susiruosiau meskere ir as i trasa... t :ruko k atejas prie upes pirmaisias metimais istraukiua viena 25cm, po 5 min kita 30 cm... veliau jauciu bum... sedi spiningelis shimano 2-8g uzmetimo islinko ir jauciu sedi kazkas geras... mintis vel lasisa... bet po keliu sekundziu suolis upetakis .... didziauses mano matytas... dar vienas suolis ir ate :superšokas :mėlynvarla nu ka mintyse iskarto vazdelis tokia zuvis tokia "vegele" :koliorava :shock: '''bum nieko usrukiau eiline cigarete ir itrasa dar pagavau kelis mazesnius... veliau atvazevo airis sako cia tik fly fishing sako man nesvarbu... "but they gona hunt you" pamasciau pasnekejau sakau " i dont want to be hunted" :grin: ir islekiau namo... vakaras praleistas pasakiskai ir nebuvau "sumedziotas"
 #278442   Arnoldas
 01 Geg 2011 14:47
kagi paporinsiu ir as... kadangi ventiliacija pastarosiomis dienomis :superšokas niekaip neisvazevau i didesnius vandenis... tad teko vakare nulekti su draugu i upeli... kadangi isirinkau vieta kur tik "fly fishing" pracekenau zveju nera... :ruko nuejau pametyt... mano nuomone kadangi as zuvies nevalgau nepadarau jokios zalos nei fly nei nefly fishing vietoms... kagi pirmu metimu draugas pagavo upetakiuka ~20 cm... kagi paskubomis susiruosiau meskere ir as i trasa... t :ruko k atejas prie upes pirmaisias metimais istraukiua viena 25cm, po 5 min kita 30 cm... veliau jauciu bum... sedi spiningelis shimano 2-8g uzmetimo islinko ir jauciu sedi kazkas geras... mintis vel lasisa... bet po keliu sekundziu suolis upetakis .... didziauses mano matytas... dar vienas suolis ir ate :superšokas :mėlynvarla nu ka mintyse iskarto vazdelis tokia zuvis tokia "vegele" :koliorava :shock: '''bum nieko usrukiau eiline cigarete ir itrasa dar pagavau kelis mazesnius... veliau atvazevo airis sako cia tik fly fishing sako man nesvarbu... "but they gona hunt you" pamasciau pasnekejau sakau " i dont want to be hunted" :grin: ir islekiau namo... vakaras praleistas pasakiskai ir nebuvau "sumedziotas"
 #278449   Devidas
 01 Geg 2011 15:38
sweiki!
noreciau suorganizuoti zwejiba is laivo juroje apie geguzes 21d. apie 10 zmoniu.kliovas butinas!dairomes i cork.gal padesite su pasiulimais?
 #278457   petriukas
 01 Geg 2011 16:11
sveiki senokai cia buvau uzsukes tai ziuriu vis dar gaudot normaliai... na o as kuri laika niekaip negalejau nieko pasigirti bet dabar atsigavau truputuka.... tai va praita savaite longh shelyn (nezinau ar tiksliai taip rasosi sitas pavadinimas) tai va ir jis gaila kad niekas negalejo manes nufotkinti tai niekaip i kadra neparejom dviese.... :e:e
http://img708.imageshack.us/slideshow/w ... o0279a.jpg
2.5 kg IS NICE ... ''plot ''plot ''plot ;-var-var. ;-var-var.
 #278459   petriukas
 01 Geg 2011 16:21
SORRY bet su tom nuotraukom niekaip neismokstu.....
na o siandien gi isvarem naujoviu meginti ir nutarem aplankyti barrow upe nes ten gi dabar twaite shad kimba .... isvarem velokai ir kelione gan tolima ir plius laiko zvejybai neperdaugiausiai turejom bet smalsumas noras pagaut kaska naujo nugalejo....
http://img847.imageshack.us/img847/7933/snc00137u.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/472/photo0289h.jpg
''plot ;-var-var. ir man pavyko ziaurei gerai praleistos kelios valandos ir tikrai nesigailiu nuvazeves virs 300 km...
ir nerealiai grazi upe.....
jei kas galvosit lekti kas nors butinai nusipirkit tasmanijos velne melynas su pilku nes ten visi aplinkiniai zvejai tik juos ir naudoja....
 #278468   Arnoldas
 01 Geg 2011 16:38
petriuk :)
kur cia buvor barrow cia jau netaip toli link manes ji... ant ko pagavai sita zuvinioka? be to upetakis musele pagautas ar spiningu? ar slieku :ruko grazi zuvis :gutgut :gutgut :gutgut
 #278470   dalius1984
 01 Geg 2011 16:48
tai cia tas twait shadas kaip suprantu? grazi zuwis... lmdc petriukas,kiyta kart man pranesk kai warysi :) nebloga poza ywaldes zuwies laikymo su tuo sahdu :D
Arnoldas o is kurio airijos galo tu esi jei barrow netoli?
 #278477   petriukas
 01 Geg 2011 17:08
Ha ha ha taip ir galvojau kad jum patiks... Taip zuvis vadinasi TWAITE SHAD pagauta ji buvo an tasmanijos velnio... tikrai smagi zvejyba tik si zuvis kiek suprantu reguoja i vandens pakilimus ir atoslugius nes si vieta kur zvejojau atitolus nuo didziuju vandenu apie 40 km bet puikei matosi vandens svyravimai, beje gaudem ties St. mullens (atrodo taip miestelis vadinasi) mazas jis bet cia juos dazniausiai gaudo ir zveju tikrai nemazai....
o upetakis irgi pagautas spinigaujant ant tasmanijos velnio geltonu su raudonais taskiukais.....
 #278569   antimausas
 01 Geg 2011 22:17
sende diena buvom nuleke prie vandens, bandem su dugnine ir plude tai nieko, uzkabinus skumbrines sistemeles va
Paveikslėlis
dar keleta mazu paleidom, ir dar uzkabine buvom kazkokiu ilgu ir kudu zuvelioku, foto idesiu kita diena
 #278580   jmotejunas
 01 Geg 2011 23:20
jei kas planuojate zvejyba is laivo prasau pranesti man pameginsiu surinkti keliu zmoniu grupe 2-4 zmogai :) plaukem uzvakar vejas bangos neleido ramei stoveti laive bet buvo smagu patraukem neperdaugiausiai parsiveziau 13.4kg zuvies bet laikas buvo praleistas puikiai!
 #278583   blazer
 02 Geg 2011 01:21
petriuk, koks mazdaug svoris gramais to velnio tasmanijos, nes tu ozu as nesuprantu?
 #278586   dalius1984
 02 Geg 2011 01:37
antimausas,nerodo man ytawo paweiklsiuko,kas ten per zuwis turetu but? ir kur gaudet?
 #278635   petriukas
 02 Geg 2011 11:58
to blazer... ten jie sveria apie 13g. o jei varysi ten shadu gaudyt tai dauguma zveju naudoja feeder tipo meskeres ir puikiai jiems ten viskas veikia....
 #278643   blazer
 02 Geg 2011 12:32
petriukas rašė:to blazer... ten jie sveria apie 13g. o jei varysi ten shadu gaudyt tai dauguma zveju naudoja feeder tipo meskeres ir puikiai jiems ten viskas veikia....
na as nebutinai ten. Aplamai kaip masalas man dar nematytas buvo, idomiai atrodo. megstu naujoves, todel butinai reikes nusipirkt isbandyt kaip dirba. turiu as visokiu nesamoniu is amerikos prisivezes, ten ant ju upetakiai kaip isproteje, bet airijoj jie neveikia :(
 #278848   miegas
 03 Geg 2011 14:14
vakar neissigandome blogo oro ir lietau ir nuvykome tikrinti plezo. oras storminis, bet tai musu nenubaide. po pirmu metimu pasirode zoles ir flounderiai, per vakara as ju pagavau 4, oli braliukas 2.
sinoptikai apsigavo, kad visa diena lis ir po valandos nuo atvykimo apstojo lyti ir pradejo basai sukiotis apie kranta, nes bangos buvo tikrai neblogos. pirmasis beldimas i meskeriu vos po pilno uzkilimo ir i kranta isviliojau 2.4kg grazuoli, kitas metimas ir vel beldimas, ir taip keliauja antras 2kg. Oli braliukas su pavydu kazkiek snairuoja nes zuvu istraukimo santykis 5-0. pradejus leistis vandeniuj ir braliukas seip ne taip isprase du basiokus ir kelis pleksnius. per vakara sunaudojom apie 50 razoru, nes stipri srove ir zoles dare savo. tai tiek apie bank holiday :ruko
 #278943   Arnoldas
 03 Geg 2011 18:17
blyn xebra gal kas galit papsakot apie basu gaudyma spiningu, ar siaip kitos zuvies gaudyma spiningu vandenyne nuo kranto? gal kas bandet pagavot ir t.t. kokiuus yrankius naudojat... as blyn dar niekada nesu zvejojes sureme vandenyje :shock: :e:e :e:e :e:e :e:e :e:e :e:e
 #279056   dalius1984
 04 Geg 2011 01:32
Arnoldas rašė:blyn xebra gal kas galit papsakot apie basu gaudyma spiningu, ar siaip kitos zuvies gaudyma spiningu vandenyne nuo kranto? gal kas bandet pagavot ir t.t. kokiuus yrankius naudojat... as blyn dar niekada nesu zvejojes sureme vandenyje :shock: :e:e :e:e :e:e :e:e :e:e :e:e
arnoldas warom i LT siuo metu puikiai vejazuwes jema suriam vandeny :) gera praktika ir laimikis garantuotas ;uolrait ;-var-var. o siaip youtubej paziurek jauciu kad tikrai rasi kaip kas ant ko
http://www.youtube.com/watch?v=Om_nMRbayac
http://www.youtube.com/watch?v=Kutn31JJm6M
 #279125   oli
 04 Geg 2011 09:41
dalius1984 rašė:
Arnoldas rašė:blyn xebra gal kas galit papsakot apie basu gaudyma spiningu, ar siaip kitos zuvies gaudyma spiningu vandenyne nuo kranto? gal kas bandet pagavot ir t.t. kokiuus yrankius naudojat... as blyn dar niekada nesu zvejojes sureme vandenyje :shock: :e:e :e:e :e:e :e:e :e:e :e:e
arnoldas warom i LT siuo metu puikiai vejazuwes jema suriam vandeny :) gera praktika ir laimikis garantuotas ;uolrait ;-var-var. o siaip youtubej paziurek jauciu kad tikrai rasi kaip kas ant ko
http://www.youtube.com/watch?v=Om_nMRbayac
http://www.youtube.com/watch?v=Kutn31JJm6M
vejazuves ir chia jau jama...
 #279130   mystical
 04 Geg 2011 09:50
Sveiki zvejai :) norejau pasiklaust gal kas zinot is droghedos plaukiant i airijos jura kapitonu mob numeriu?
 #279239   Angler
 04 Geg 2011 16:12
What's the Story laaaads :?: :-D,kaip laikotes,kas naujo saloje,buvau porai savaiciu atitrukes aplankiau gimtaja zeme :[anuol .Nelaikiau rankose meskeres jau beveik trys savaites net neprisimenu kaip kabliukas risasi,zvejot norisi net sapnuoju,paporinkite kas kur siuo metu jama,gal kas lydeku artimiausiu laiku buvot nes as dar siemet neatsidariau su juom :oops:
 #279249   oli
 04 Geg 2011 17:04
Angler rašė:buvau porai savaiciu atitrukes aplankiau gimtaja zeme :[anuol
uzjauchiu... :lol:
 #279250   mm29
 04 Geg 2011 17:25
Sveiki.gal kas zinot ar jau pasirode skumbres prie donegalo krantu?
 #279354   oli
 05 Geg 2011 10:40
vakar lietuj nustojus lyt ir kiek aprimus vejuj bratkus pareishke kad privalom trypt pliaze,nu tai taip ir nudarem:bratkus-3 bassai,2 codai,ash-1 bassas,3 pliakshniai,1 codas...

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89