Nesuprantu, o tai kur pleksne Juodkrantei? Tris vakarus sedejau - rezultatas 1 pleksne. Kiekviena vakara vietas keiciau, masalas krevete ir porcija ir uzmest normaliai uzmesdavau uz antro sekliaus. O pleksnes nerasta 

keistaLaurius rašė:Nesuprantu, o tai kur pleksne Juodkrantei? Tris vakarus sedejau - rezultatas 1 pleksne. Kiekviena vakara vietas keiciau, masalas krevete ir porcija ir uzmest normaliai uzmesdavau uz antro sekliaus. O pleksnes nerasta
buvo ir man kelis kart tokie bajeriai, as tai tureciau itarima, kad gal mazu uotas koks kanalizacijos sulinio dangcio dydzio tokius bajerius padaro. nes nu karaliskosios kad stotu kaip ibetonuotos vienoj vietoj tai neteko man girdet. dazniau eina ir nueina kaip povandenini laiva uzkabinus...Skumbrotas rašė:Vakar dar buvo užkibęs kažkas įdomaus - pats kibimas buvo toks, kad vos koto nuo stovo nenurovė, paskui tempiant link kranto arba visai be pasipriešinimo, arba stiprus smūgis ir sustojimas lyg įbetonuota, atrodo lyg mirtinam zacepe, sukant stabdžiai prasisukaPo trečio tokio sustojimo atsikabino, taip ir nepamačiau kas ten buvo, įtarimas tik kad gal kokia nemenka karališkoji
...
Apie juos rašoma čiaSkumbrotas rašė:velniai žino kas, uotas irgi biški kitaip priešinasi
Ne, čia kita rūšisVaidis rašė:Apie juos rašoma čiahttp://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... f=1&t=1437
Skumbrotas gal galite, pradedančiam žvejui jūroje nuo kranto, pasakyti. Kokiu maždaug atstumu šiuo metu žvejojate nuo kranto Melnragėje?Skumbrotas rašė:Kimba dabar visoj pakrantėj, nereik net duobių ieškot. Kiekvienais metais šiokiu laiku yra toks kibimo periodas 2-3 savaitės, paskui iki maždaug birželio vidurio jau reiks tolėliau užmetinėt kad stambesnių pagaut.
Dabar vakarais nupėdinu Melnragėj prie savo namų 2-3 valandom ir prisigaudau pakankamai. Vakar pvz nuo 21 iki 24 puskibiris plekšnių, krūva byčiokų ir viena stintaStinta įrijo konkrečiai arklinę porciją strimelės su nemenku kabliu, nors pati tik vidutinio dydžio
![]()
Jau nebesinori žiūrėt į plekšnieną, reiks pereit ant byčiokų- skanesni, aršūs kovotojai kai užkimba
Bandysiu balykos visokiais paruošimo būdais pasidaryt, paskui pasidalinsiu rezultatais kas gausis.
Nuodėgulinis grundalasmiegas rašė:kas per zuvys tie biciokai? foto maciau, bet koks tikrasis pavadinimas?
iki siandien mano nuomone buvo lygiai tokia pati...3batai rašė:Beje del bycioku. Mano nuomone tai ne nuodegulinis grundalas, o grundalas rubuilis.
Skiriasi jie isvaizda:
Nuodegulinis grundalas ( Perccottus glenii )
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 009_G1.jpg
Dar jis vadinamas Rotanu, ir pagaunamas jis zemynineje Lietuvoje
Grundalas rubuilis ( Neogobius melanostomus )
http://biofreshblog.files.wordpress.com ... =300&h=228
Ji mes gaudome Baltijos juroje ir Kursiu mariose.
butum bandes grundalus rubuilius gaudyt mazu butum ka ir pagavesSkumbrotas rašė:...aš ir galvoju, kodėl man vakar nekibo byčiokai nuodėguliniai grundalai - ogi todėl kad jų ten nebūna![]()
Nu duodat liaudis...Zilvinas rašė: Plekšnikių pagavom normaliųbačiokai irgi kabinėjosi, bet paleidom atgal