Jo cia normaliai- vaziuojam i zukle tam , kad laukus tresti
ne ner daugiau ka ir pasakyti. Kur pagarba zuviai, negi daugiau nieko ner svarbiau , kaip tie keli pamidorai.
Siutas jama 

T0ma5 rašė:Nesuprantu as jusu, jum zuvies gaila, tai nueikite i maxima arba turgaus zuvies skyriu ir pradekite 3.14sti prota del zuvies, o ne forume dydvyrius vaidinkite. Suprantu kai zmogus augina zuvi privaciame tvenkinyje rupinasi ja, tai gali sukauti apie zala gamtai. Patys turbut varinejate po vandeni su viduas degimo variklais ir vazinejate senais kibirais ir dar drystate kalbeti apie padaryta zala gamtai. Visu pirma pradekite nuo saves, o tik paskui kitus smerkite. As bent patrezdamas zeme zuvimi neprisidedu prie gamtos niokojimo, negu tie kurie tresia chemija ir tt Kaip sakant ka pasiimu is gamtos, ta i ja ir grazinu tik kitokiame pavidale nedarydamas zalos. Geda man del tokiu jus paistalu, klaviaturos kaubojai
T0ma5 rašė:Vakar ir uzvakar buvau ty su seima pramogavome, bet is tos puses kur baras. Tai kimba neleistinos zuvytes, bet labai jau smulkios max 400gr. Dvi rimtesnes nutruko, nes pavadelis tik 0.12 Visos zuvys gyvena toliau, nes antzmogiui reiktu buti kad tokia smulkme imti. Beje del kibimo, geriausiai kibo treciadieni, vakar jau vangiau, tai siandien ar ant savaigalio gali buti stilis Gryztant uzsukome i Sakuciu rukykla, tai super karsiai i patelne netelpa uz vieneta po 12lt palikom ir priedo dar dave nemokamai kazkokia tai zuvi pabandyti, neatsimenu pavadinimo, nes is kursiu mariu istraukta ir jos retai ten uzsuka
Viskam yra ribos, bet mustis ir 3.14isti prota del zuvies prisidengiant gamtos myletoju, daugiau negu amoralu.Agis rašė:Aš tai nesuprantu kuris TOmas5 yra tikrasis :
ar sodininkas, ar normalus žvejys, o gal prie šeimos tik normalus![]()
o virtualioje erdvėje jau kaip sakoma Jerelis![]()
T0ma5 rašė:Vakar ir uzvakar buvau ty su seima pramogavome, bet is tos puses kur baras. Tai kimba neleistinos zuvytes, bet labai jau smulkios max 400gr. Dvi rimtesnes nutruko, nes pavadelis tik 0.12 Visos zuvys gyvena toliau, nes antzmogiui reiktu buti kad tokia smulkme imti. Beje del kibimo, geriausiai kibo treciadieni, vakar jau vangiau, tai siandien ar ant savaigalio gali buti stilis Gryztant uzsukome i Sakuciu rukykla, tai super karsiai i patelne netelpa uz vieneta po 12lt palikom ir priedo dar dave nemokamai kazkokia tai zuvi pabandyti, neatsimenu pavadinimo, nes is kursiu mariu istraukta ir jos retai ten uzsuka
zvejysmegejas rašė:Ar pavyktų kur norsnuo kranto pasigauti ešerių ant mikrikų?