...kaip čia pasakyt , jie tokie ...ant ribos , vos vos laikosi , sunkesnis pavadys ir jau ims lėtai grimzti .henyte rašė:originalu... Kaip visada vercia is koju svoris, plaukiantis 85mm=18-19gr, plutoniu prisotinai turbut
...
Atlaiko, yra pabraižimų, bet negilus tokie. Nors ir nebuvo giliai įriję nė karto, vis kabliai į lūpą įsisega.savas rašė:Jo, atejo laikas. Tik, PRobe, kaip atlaiko vobleriukai dantis marguju? Maniski siandien sumaitojo visiskai...
O ar nemožnėtų tavo šedevrų kaip nors isigyt bent pora. Viena didesni ir va šitokį mazgįPRobe rašė:Atlaiko, yra pabraižimų, bet negilus tokie. Nors ir nebuvo giliai įriję nė karto, vis kabliai į lūpą įsisega.savas rašė:Jo, atejo laikas. Tik, PRobe, kaip atlaiko vobleriukai dantis marguju? Maniski siandien sumaitojo visiskai...
Dar kelis mažylius pabaigiau iš drebulės 4,7 - 5,1cm. 5-6gr. plaukentys.
Nu jei jau matai kaip jį stveria, tai možnėtų.Vitolis rašė: O ar nemožnėtų tavo šedevrų kaip nors isigyt bent pora. Viena didesni ir va šitokį mazgįNet dabar matau, kaip jį stveria
Sauliau , o kodėl tau taip supartalino? ...gal nesilaiko lakas gerai ant aliejinių dažų ar kame esmė , man tiesiog įdomu ...aš va su vienu savo balzinių trepidatorių per porą žvejybų gal apie 12 žuvų ir tik įbrėžimai , galvojau reikės perlakuot , bet pasižiūrėjau , kad ne kiaurai ir nieko nebedariau ...., o kame pas tave bėda ? ...žiauriai rijo , gerklingos ....???savas rašė:Jo, atejo laikas. Tik, PRobe, kaip atlaiko vobleriukai dantis marguju? Maniski siandien sumaitojo visiskai... Bandysiu isdziovines tvarkyt.
Pats kaltasZILVA von jurasemia rašė: Sauliau , o kodėl tau taip supartalino?
Supratau , viskas aišku ...aš pirmus irgi kai dariau tai būdavo nustebdavau pačiame kūnelyje radęs įsmigusių ir matyt išsirovusių lydžiukų dantukų , na bent minimaliai vis tik reikia ,,užgirdyt" nes neaišku kas kada susigundys ....ir dar - l čia gink Dieve ne kritika , o tiesiog pasvarstymas dėl pusiau šedinio pusiau zetinio liežuvio - ar tu tikras , kad tokį pat efektą neduotų tiesiog šedinis liežuvėlis , ta stačioji zetinio liežuvėlio dalis tokia nežymi ,o pagal idėją ji skirta sukelt pasipriešinimą srautui , ar ji pas tave iš tiesų groja kokią muziką ?savas rašė:Nepadengta mediena epoksidke, tik atskiestu laku a lia "impregnuota".