Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #283724   Tanius
 21 Geg 2011 21:50
Rukis rašė:Tas ale rusu kovotojas dabar durnyne sedi,parveze ji is svedijos lygtais su boksininko salmu,galvoju-kam cia ji taip,o pasirodo,kad jis su galva viska aplink dauzo,buvo netgi nuovadoje siena su galva isvertes :grin:
bet tai, kad vienam video, net Lietuvos vėliava iškėlė, vot tas tai man nelabai :grin:
 #283991   Agis
 23 Geg 2011 12:14
Kiekvienais metais kariškiai daro sąskrydį, taip buvo ir šiemet ir dauguma apie tai žinojo, nes buvo ir spaudoje ir užrašai perspėjantys buvo.Kai organizuojama kariškiams, tai nematau nieko blogo, kad amunicija atsivežama ar užstatoma norint rezervuoti vietą.Čia esmė pavyde, kad didelė masė mėsininkų negalėjo semti po draudimo pabaigos karšius ir turėjo tenkintis likusiomis nuo varžybų vietomis.Viską tas pavydas daro, a žurnalistam bi tik atrasti kažką blogo.
 #283999   Mike
 23 Geg 2011 12:41
Gal ne į temą, bet apie kariškius. Užvakar teisėjavom per "Baltic fishing challenge" varžybas Papėje. Kadangi varžybose yra du turai, ir po pirmo turo kiekvienas dalyvis turi pereiti iš, pvz. 23A sektoriaus į 23B sektorių, susidarė tokia situacija, kad vienam užsiregistravusiam dalyviui neatvykus į pirmą turą, liko laisvas sektorius. Būtent tas 23B. Ir atėjo į tą sektorių kažkokie du žmogai. Užsimetė meškeres ir pradėjo žvejoti. Mes beteisėjaudami nenorėjom kelti konflikto, tai tiesiog gretimų sektorių dalyvių paklausėm ar jie netrukdo, taip ir palikom pirmam ture. O va prieš antrą turą Saciokas su dar vienu kolega besverdami žuvį paprašė prieš antrą turą tą sektorių apleisti. Ir gavo atgal, kad niekas čia niekam neįdomu, kad jie iš Krašto apsaugos ir niekur jie iš čia neeis. Bėda. Juk į sektorių turi ateiti iš to 23A. Teko eiti pasikalbėti man. Tokio pasipūtimo nebuvau matęs. Pasakė, kad jie iš Krašto apsaugos (buvo su kareiviška apranga, ant kurios LT vėliavos antsiuvai, tik be jokių dalinių ir pan., be to ir veidai sakė, kad gal tikrai kariuomenės atstovai, be to, ne piemenys, žmonės gal į antrą amžiaus dalį perėję, ir blaivūs, todėl tikiu, kad gal tikrai kokie vidutinio lygio vadukai). Dar pasakė, kad vienu skambučiu tos mūsų varžybos visiems laikams bus nutrauktos. Išgirdę mano nuoširdų juoką vis tiek nepasimetė. Pradėjo kalbėti apie antpečius, pažymėjimus ir kitus "rimtus" reikalus. Kadangi atlikau tiesiog žvejų klubo atstovo pareigas, tai tų pažymėjimų ir antpečių parodyti neprašiau. Žodžiu išsiskirtėm. Jie liko sektoriuje. Dar prieš išeidamas pasakiau, kad jei kils problemų, ateis žurnalistas, pafotografuos ir nuotraukos pasirodys kažkur visuomenėje, o aš pirmadienį su pranešimu į KAM jas išsiųsiu. Vėliau, jau antro turo pradžioje, jie dar buvo sektoriuje, bet meškeres išsitraukė ir žvejoti dalyviui netrukdė. Turbūt nelabai tikėjo, kad kokį žurnaliūgą aplinkui turim. Tik va visa bėda, kad Makaulė į antrame ture per vieną sektorių gaudė, tai jo veidą pamatę, visgi susiprotėjo, kad gal aš apie tuos žurnalistus nemelavau. Ir išsinešdino. Gal ten ir ne kariuomenė, o gal... Kas žino? Bet jei kariuomenė, tai super :-vimt
 #284011   pensininkas
 23 Geg 2011 13:02
is principo - visi lygus. o bet taciau, nepilnavertiskumo komplekso kamuojami individai, pasipuosuse tam tikrom emblemom ar konkreciu metu uzimantys aukstesnes pareigas, isivaizduoja, esantys dievo tarnai, o visi kiti - siuksles. daznas atvejis - nuo sovietmecio laiku uzsilikusios personos. ir tokiu pvz yra n.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė