jau lynioka ikabinai?
Viskas gamtoje turi pradzia ir pabaiga. Visa kita - islikimas, kuris turi savo taisykles.
Na taiptidass rašė:jau lynioka ikabinai?
grants225 rašė:gegužės 1 d., Valinsko karosiniame 3 kg karosu per 3 valandas.
Tikrai smagu pakarosinti
karpius dazniausia gaudau tvenkiny, kur iskart prie namukoPavelasss rašė:grants225 rašė:gegužės 1 d., Valinsko karosiniame 3 kg karosu per 3 valandas.
Tikrai smagu pakarosinti
Na aš irgi buvau 1 dieną, bet pasakyti kad labai jau kibo negaliu, smulkučiai kabinosi. Beje gal kas žino kuriame tvenkinyje geriausiai karpiokus pasigauti?
Kai ašgaudžiau karosus karpiai šokinėjo už nugaros visą laiką. Žvejota kelios valandos o jie taip kas porą minučiu iš vandes šokinjo. Jei tiksliau tas prudas kur ties sargo namo kampu prasideda ir eina link 7 tvenkinio.vava rašė:karpius dazniausia gaudau tvenkiny, kur iskart prie namukoPavelasss rašė:grants225 rašė:gegužės 1 d., Valinsko karosiniame 3 kg karosu per 3 valandas.
Tikrai smagu pakarosinti
Na aš irgi buvau 1 dieną, bet pasakyti kad labai jau kibo negaliu, smulkučiai kabinosi. Beje gal kas žino kuriame tvenkinyje geriausiai karpiokus pasigauti?
savaitgali vaziuociau pas Valinska dar ir del to, kad vietos rast yra N kartu daugiau negu Arvyduose.Rapalas rašė:Nu tai jaučiu reiks ir bandyti varyti iki arvydu, gal ka iškrapštyti pavyks. Koki pinoki apgudrauti.