Man vistiek karkvabalis gražiausias. Kirminas aišku įspūdingas - bet ar kirminus žuvys valgo ? Aišku, paskutinis klausimas nevisai susijęs su masalo kibumu.
..tikras menininkas ? ...kas tai tikras , kas netikras - klausimas kabantis ore ... www.striborg.ee yra vaikinukas iš Nalčiko kuris dažo... tiesiog pirštu ...aš dažau tiesiog dažų balionėliais .Mr. Nobody rašė:Zilva,Vienas klausimas, su kuo dazai? Kaip tikras meninkas teptuku, ar kompresorium pasinaudodamas ivairiais trafaretais?
atvarykit kada abu su PRobe , būtų smagu paplaukiot , pavelkiaut ...savas rašė:Grazu ten pas Tave, Zilvinai.
Abipusiai. Man taip pat buvo malonu tave sutikti.ZILVA von jurasemia rašė:čia truputis lauko bandymų - šypt , beje sutikau PRobę , labai smagu sutikt pažystamą bičiulį ...
aš užZILVA von jurasemia rašė: atvarykit kada abu su PRobe , būtų smagu paplaukiot , pavelkiaut ...
savas kiek neria tiksliai nepasakysiu nu manau gal 1,5m.savas rašė:Kovine ketveriuke! Galima drasiai tik su tais keturiais vaziuot - visiems atvejams. Kiek mazdaug neria?
savas rašė:Jooo, PRobe...
P.s. Kaip ten ant paskutinio folgos priburei? Labai simpatiskai toks smulkus mirguliavimas ziurisi. Bene su sriegiu ilgai vazinejaisi, ar kas nors naujo?
Vienzo - pasaka.
O tos skylutės kenktų voblerio darbui ? Juk čia tik nelegali lydekaitė krimstelėjo.savas rašė:Tu vobleriuku darbui dar keli lako sluoksniai nepakenks, jie pakankamai agresyvus, o kadangi turi daug pludrumo atsargos, tai galesi remontuot iki begalybes.