Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Upėtakiniai vobleriai, kiti masalai, vietos
 #284427   p.arturas
 24 Geg 2011 21:35
vava rašė:
Vegys rašė:Dėl akinių mane tenkina pigūs (30-50 Lt), šviesūs, pageidautina geltonos spalvos. Brangių neperku, nes man jie ilgai nelaiko (pametu / paskandinu / sulaužau / etc).

Gal pasakysit kur akiniams virvutę nusipirkt ?
busi mano krastuos, uzsuk. uzfundysiu
dar prides muiliuka ir taburete :-D
 #284428   vava
 24 Geg 2011 21:40
ne nu, kam taip :) as apie dirzeli, kuris neina komplekte su muilu ir taburete....
 #284945   vital(vilnius)
 27 Geg 2011 16:37
arabas rašė:
giedriuzzz rašė:Arabas, gal kartais kur apie Turgelius kartais žvejoji?
Gal kartais, gal ir ne.... :roll:
pazistamas "rucijokas" :grin:
 #285982   pensininkas
 01 Bir 2011 18:02
blyn, siandien tikejaus perlipt legalumo riba, bet ... vel vaiku prisaudziau. vanduo skaidrus, ~50-60 cm, nors galvojau, kad po savaitgalio luciu bus drumstokas. palyginus su balandzio zukle, vandens maziau ~ 50 cm, zoles suzelusios, krantai uzele dilgelem iki pazastu. o kiek besikandziojanciu insektu - daugiau nei da**uja :lol: visa zuvis auga toliau!
 #286056   Ignelis
 02 Bir 2011 02:31
Sivakara sugalvojau visdelto papopint zuveliokus rimciau... ''plot atsidariau greitai, 10metimu neprireike :grin: ir gerai, nes tikejimas masalu atsirado, veliau kibimai gana reti buvo bet ispudingi. nesugebu apsakyt kox kaifas yra uzhpopint zhuvi, dar didesni ispudi paliko nei muse gaudant... :) :) nes muse tik bulpt ir nera, o shita kai ciumpa shoka ish vandens visu kunu, salto ir t.t.. ''plot :-D dar kai kala taip netiketai tai net krupteliu, zodziu uzhkabino :ruko kad ant iprastu masalu ir daugiau zhuvies pasigauni, bet ner ka lyginti ispudziu;-) kas knisa tai kad gana dazhnokai uzhsikabineja valas uzh pirmo kablio, ir noris kokia styga det arba pirma kabli imt lauk, visviena snd kiek ishtraukiau tj visi burnoj turejo apatini arba abudu :idea: Paveikslėlis sroveje dar neishbandytas masalas, ir pravesti graziai nevisada sekasi.., zdziu smagumelis, yra ka veikt su jais ishmokti gaudyt ;-var-var. shitas mazhutis ishviso ishgazdino kai pokshtelejo :mėlynvarla :superšokas Paveikslėlis zdziu einu ishsikratysiu kelnes nuo ispudziu ir lauksiu kada vel bus stiklinis ezero pavirsius..! :grin: :grin: Beje didelis dekui Taniui uzh masaliuka, nes pats buciau niekad nenusipirkes tokio :lol:
 #286170   Tanius
 02 Bir 2011 15:48
džiaukis, džiaukis, grąžint vistiek teks :twisted:
 #286176   Ignelis
 02 Bir 2011 16:21
galesiu... ;-) visviena nieko tu ant jo nepagausi.... :lol: :roll: nes sakau pas mane jau yra ka su juo veikt, kad zhuvelioka ishprashyti.... :/braj; graibo tik tada kai buna lb aktyvi ir tai daug daugiau iprastais masalais ishsiprasho ;-) o shito yo-zuri tjp ir nepavyxta atidaryti.... :mėlynvarla beje lbai jautrus, nedraugauja su storu valu, nedraugauja su didesniu karabinu ar kai menkiausias shudelis ant kabliuko pasikabina... ;-) gal upelej kai mutnas vanduo bus atsidarys... :roll: ;-) Paveikslėlis
 #286182   Tanius
 02 Bir 2011 16:51
ne visai šitas modeliukas ;-)
 #286186   Ignelis
 02 Bir 2011 17:45
tas panasiausias koki tik radau, Yo zuri-dino forma lb panashi bet liezhuvis ne tox... :roll:
 #286292   romas26
 02 Bir 2011 20:46
siandiena vakarop sugalvojau nulekt pabraidyt. ir pirma kart upetaki gaudziau vobleriu... nu ka galiu pasakyt- patiko :-D neilgai bridus beveik 30cm ''plot ir paskui dar viena sprindinukas. zinoma abus gyvena toliau...
Paveikslėlis
 #286337   Edebisi
 02 Bir 2011 21:52
Paveikslėlis

Turiu klausima o kodel jis toks baltas ??? :shock: :shock: :shock:
dar 1 teko pagauti su melynu pilvu, kaip, kas ir kodel - jei galima info
 #286342   Taacis
 02 Bir 2011 21:59
homeris99 rašė:Turiu klausima o kodel jis toks baltas ??? :shock: :shock: :shock:
Tai, kad kogero ne y ta tema busi parashes. Reiktu kogero y shlakiu tema rashyt.
 #286346   Edebisi
 02 Bir 2011 22:03
ka as zinau kas cia, taigi to ir klausiu, man jis upetakis bet baltas, tai jei cia slakiukas tai taip ir atsakyk
 #286350   f'eD
 02 Bir 2011 22:07
man tai klausimas, kodel toki mazgi (kas bebutu) ciupineji, kamuoji ir fotografuoji? :-kvankt
 #286353   Edebisi
 02 Bir 2011 22:12
ne mano cia foto daryta o pazystamo jis man parode sako va rusis kitokia, sakau nebesvaik tai imeciau cia pasidomet kas per velnes su juo dedas. o pats savaitgali buvau pagaves su melynu pilvu paziurejau pavarciau i paleidau nieko nesuprates :mėlynvarla
 #286413   f'eD
 03 Bir 2011 08:53
margojo upetakio varsos kinta priklausomai nuo to, kokiame vandenyje jis gyvena, svariam atviram upelyje kur zvyriukas ir akmenukai upetakis buna sviesesnis, tamsesniam, kur dumblynai, kelmynai ir pavesynai - tamsesnis. an dzukisko smelio stovintis upetakis buna gelsvas, su auksiniu atspalviu. kitur - melsvas, violetinis. ypac grazus suauges upetakis buna rugsejo pabaigoj - spalio men...
cia kaip ir mesa, vienur gyvenanciu upetakiu mesa yra balta, kitur - daugiau ar maziau rausva, kartais oranzine.
 #286448   Vegys
 03 Bir 2011 11:56
Grįžtant prie foto - tikrai čia šlakiukas, o ne koks nors lašišiukas ? Ar tiesiog po to jo uodega pasikeičia?
 #286477   arabas
 03 Bir 2011 13:47
pensininkas rašė: ... vel vaiku prisaudziau. vanduo skaidrus, ~50-60 cm, ......zoles suzelusios, krantai uzele dilgelem iki pazastu. o kiek besikandziojanciu insektu - daugiau nei da**uja :lol: visa zuvis auga toliau!
Reikia džiaugtis, kad per tokius karščius yra ūpo žvejoti, ir kad kažkas kimba.
O dilgelės dar pusę velnio. Štai kai jos bus aukščiau mano plikės...
Ir be repilianto dabar prie upės geriau nelįsti.

Užvakar po darbų (dirbau Dzūkijoje) dar liko truputis laiko nulėkti prie upės. Vanduo sėdęs, bet ne itin skaidrus. Žvejybą pradėjau devintą valandą vakaro. Suspėjau įkirsti vieną legalų upėtakį ir vieną ganėtinai solidų lydekioką, kuriam esu be galo dėkingas, kad nenukando voblerio.
Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us

Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us

Atsiprašau kad foto nelabai į temą, bet juk as gaudžiau upėtakius :oops:
 #286515   Zafas
 03 Bir 2011 18:10
Romas, a ko tavo upetakis atrodo kai suspardytas ir skelta lupa ?
 #286608   romas26
 04 Bir 2011 10:17
Zafas rašė:Romas, a ko tavo upetakis atrodo kai suspardytas ir skelta lupa ?
suspardytas? smelyje rupuziokas issivoliojes yra, gal todel taip ir atrodo... o lupa nuo kabliuko pakraujavo... taciau upetakiukas buvo nupraustas, atgaivintas ir -:saliut
 #289227   DZY7
 16 Bir 2011 23:52
uzvakar buvau pazvejuot :lol: tikslas upetakiai. Eidamas link upelio sutikau draugeli :D Pasisveikinau, uztikau bekramtanti kazkoki rabarbara :geras: Tas dalintis nenorejo ir panere :D
Paveikslėlis
By kuhokas at 2011-06-16
Priejes upeli pamaciau siurpu vaizda :shock:
Paveikslėlis
By kuhokas at 2011-06-16
Nu ir ka braidziau kai durnius neturedamas kas veikti :D Vistik pavyko isprasyti :)
Pirmasis is po akmenu iskrapstytas va
Paveikslėlis
By kuhokas at 2011-06-16
ir tuoj pat paleistas
Paveikslėlis
By kuhokas at 2011-06-16
paskui nuo kranto buvo idomus momentas uzmaciau nebloga vieta kur galetu sleptis papetakis tarp kelmo tokio vandeny tai pameciau maciau puole toks pats mazdaug kaip foto nedidelis bet neapziojo 3 nr sukres. Metu antra karta ziuriu dvigubai didesnis kai kale :D Kai spardes nepasidave greit jis man. Ir kaip bebutu gaila labai susizalojo per akmenis per sakas tad teko paimti :(
Paveikslėlis
By kuhokas at 2011-06-16
Dar eseriokas vienas bande uzsikabint pora kartu tas pats bet nepavyko uzkirsti. Tai va tokia zvejyba :)
 #289252   arabas
 17 Bir 2011 08:39
DZY7, upelis va toks :gutgut
Man tai patinka, kai vanduo super žemas - labai lengva surasti žuvį. ;uolrait
 #289315   DZY7
 17 Bir 2011 12:58
arabas rašė:DZY7, upelis va toks :gutgut
Man tai patinka, kai vanduo super žemas - labai lengva surasti žuvį. ;uolrait
Pritariu bet tai kiek nueiti reikia kad ja surasti 'viarkt . Kai gyliai didesni tai kazkaip daugiau ir zuvies tos matai koki akmeni islindusi pratrauki pro ji ir sulauki kibimo ;uolrait
 #289320   arabas
 17 Bir 2011 13:34
Taip, pasivaikščioti kartais tenka daug, ir nieko čia nepadarysi.
жизнь трудна, но, к счастью коротка ''plot
...bet būna ir išimčių.
Vienas žmogelis, kuriuo netikėti neturiu pagrindo, pasakojo kad jam pasisekė iš vienos metro gylio duobelės, esant analogiškai situacijai, t.y. super žemas vanduo ištraukti septynis legalius upėtakius. Tik reikia pridurti, kad tai buvo ganėtinai seniai, kai legalus upėtakis buvo 25cm. Pačiam teko iš vieno taško pagauti keturis ar penkis 20-25cm upėtakiokus.
 #289332   DZY7
 17 Bir 2011 14:01
tikiu ;-) nes kai rasiau puole pirma mazesnis paskui didesnis uztikrintai. Po kokiu 2 h gryzau atgal ir mestelejau vel i ta pacia duobute tai vel gavau stuktelejima. Bet kadangi 3 nr sukre tai neapzioja. o as mazesnem nei 2 nr sukrem nezvejoju :)
 #289493   Donis
 19 Bir 2011 07:50
Paivaiksciojimas prie upes su sausa musele :)
Paveikslėlis

Paveikslėlis

kaip prie jusu upiu,ar dar skrenda lasalai-vienadienes-mayflajai :grin: ,upiu pavadinimai tikrai nedomina,tik informacija apie skridima ;-)
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 303
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė