Nesikankinkit - 47cm buvo
Jaučiasi, kad mažai lydekų tėra pagavę - jauni
Gal tik privat tvenkiniuose nusišėrusias kaip norvegiškos lašišos 

viena per visa diena as pats maciau
Esu įsitikinęs, jog tiek, kiek aš pagavęs, tu jai nebepagausi(turiu omeny laisvas lydekas laisvuose vandenyse)viskontas1 rašė:nepergyvenk lydeku manau uz tave daugiau paugaunu nors gincitis nenoriu ir neprivaciuose , ir siaip neber prasmes cia gincitis ar ji legali ar ne mano nuomone buvo toke ir tiek !
rimtai tu ciaDZY7 rašė:nemalkit s, geriau sakykit kas kur kimba. Sapalu salaciu negaudot hebryte? jei gaudot tai kur?
Agis dekui as esu vaziaves bet noretusi susizinoti nuo kur pradeti labiau vaikscioti supranti? Nes jei as ten nuo lapiu iki raguviskiu kokiu ar iki kartenos stojinesiu tai as savaite visa taip vargsiu, todel truputeli norisi isgirsti konkreciau ar nuo Lapiu iki Utriu ar nuo Utriu iki Pikteikiu ar nuo Pikteikiu iki Baubliu ar nuo Baubliu iki Raguviskiu sias atkarpas imciau, jei galima is ju kazka patarkite ;)Agis rašė:Važiuoji keliu palei Miniją ir dairaisi, patikrindamas kiekvieną kilpą.Vietomis ji bus palei kelią, vietomis teks paėėti palikus mašiną pakelėj, bet jeigu tikrinsi kiekvieną perspektyvią vietą, tai to atstumo porai dienų pakaksŽinoma tai neliečia savaitgalio, nes teks susidurti ir su kepsnių mėgėjais ir su baidarininkais, kurie žymiai pakoreguos Tavo maršrutą.
Nei vieno nepasitaike su pieniais, visi agresyvus , nerupi morciusromas100 rašė:O kaip sapalai , isnerse jau. Vakar stabtelejau ir as prie minijos , tai istrauktas sapalas pieniais apsipyle.
Turbut per anksti nusiemiaiDZY7 rašė:Cesius kur buvai?Ikirtai ka gero? As vakar buvau nieko is sapalu
viena salaciuka vienalydekaite buvo visa vobleri prarijusi galvojau bus ragas bet nenukando ir pora eserioku, o sapalu smugiu nei vieno
Aaa vadinasi tas zmogas buvo cesius ,na cia as su dvirka buvau pristojes,tai labascesius rašė:Siandien MInojoj pries sutemas sapalai buvo nublude, smagiai atmusau ranka su muha
Labas, tai ko be kotu paupeis trinies, razvedke daraiRimasx rašė:Aaa vadinasi tas zmogas buvo cesius ,na cia as su dvirka buvau pristojes,tai labascesius rašė:Siandien MInojoj pries sutemas sapalai buvo nublude, smagiai atmusau ranka su muhada sik
Cesius galbut del to kad dar du zvejukai buvo saliacesius rašė:Turbut per anksti nusiemiaiDZY7 rašė:Cesius kur buvai?Ikirtai ka gero? As vakar buvau nieko is sapalu
viena salaciuka vienalydekaite buvo visa vobleri prarijusi galvojau bus ragas bet nenukando ir pora eserioku, o sapalu smugiu nei vieno
pritrukai kantrybes
Na man su muxacesius rašė:Labas, tai ko be kotu paupeis trinies, razvedke daraiRimasx rašė:Aaa vadinasi tas zmogas buvo cesius ,na cia as su dvirka buvau pristojes,tai labascesius rašė:Siandien MInojoj pries sutemas sapalai buvo nublude, smagiai atmusau ranka su muhada sik