Blin bučiau pirkes jeigu buč žinojes kaaina
A tu vis krikščoniška krikščoniška,aš *PYP* gaalvojau tusktančiai 6 o čia *PYP* šymtai 

Tai dabar dar pigiau toki varianta gali rast jei jau taip noriSkridžas rašė:Blin bučiau pirkes jeigu buč žinojes kaainaA tu vis krikščoniška krikščoniška,aš *PYP* gaalvojau tusktančiai 6 o čia *PYP* šymtai
Čia už kitą, kurią pardaviau dar tau negimus. O tą kur siūliau tai tūkstančius kainavo, pardaviau brangiau nei tau siūliau, taip kad nesigraužk labai....Skridžas rašė:Blin bučiau pirkes jeigu buč žinojes kaainaA tu vis krikščoniška krikščoniška,aš *PYP* gaalvojau tusktančiai 6 o čia *PYP* šymtai
visagalis google http://www.vwklubas.lt/forum/viewthread ... d_id=12821Ignelis rašė:kaipm nuimt 3golfuj ta rankenele kur langai atsidaro..? varzto jokio ner, traukt nepasiduoda...
cia ne dzipas, cia tik maverisvyrgaz rašė:Tokioj vietoj timberis be vikšrų nevažiuotų, a čia su "džipu"..
teoriskai taip bekeleje yra su visais 4x4, bet... pas viena klirensas zemas, jis ilgiau is balos gervinasi, pas kita ratai 38", tiltai unimogo ir eina jis kaip vejas kuri kiti ant pilvo gervinaisi.. tas pat is su gofu.. jei atlaikys po gervinimosi kebulo konstrukija ir pritvirtinta prie lonzeronu gerve, tai kodel gi ne.... bet galu gale atsibos sliauzt visa laika ant pilvo ir pradedesi dairytis didesnio ir 4x4 .. o po to jau begalybe ir pinigines turinys ...vyrgaz rašė:Tai taip išeina kad tas maveris tik "krepšys" katra, žmogas sėdi, o viską gervė padaro..Reiškiasis pritaisius tą gervę prie golfuko ans neblogiau už maverį "važuotų"..
o kokia misko paklote randasi kvartalinej linijojsonca rašė:Bet tai ar ne gaila taip gamtą niokot. Juk miško paklotė suardoma visiškai. Offroad'u galima bet kur užsiiminėt ar tam yra spec trasos įrengtos