Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #286175   henyte
 02 Bir 2011 16:20
Jurginas rašė:Turiu mitchell mag pro laitą, tas 199 gramus sveria. Ale kažkaip tokia bezbožna mintis kilo dar labiau nuslengvint...
:shock: turbut suklydai, gal 99 ?
 #286181   Xrapas
 02 Bir 2011 16:38
henyte rašė:...turbut suklydai, gal 99 ?
Turbūt apie ritę kalba... ;-)
 #286191   slav21
 02 Bir 2011 18:37
Apis rašė:O sita AFW tooth proof ant lietuvos kur gaut galima?
AFW produkcija priekiauja "Kotas", Vilniuje.
 #286524   henyte
 03 Bir 2011 19:02
Xrapas rašė:Turbūt apie ritę kalba... ;-)
Turbut... Nesu priprates, kad rite "tas" vadintu :) ...
 #286649   Jurginas
 04 Bir 2011 14:50
OMar rašė:Nereikia NUOVO. Va ant Corto jau noretusi lengvesnes.
Nu nežinau, šiandien jau pašte atsiemiau spiningioką ir prie vandens truputį mėginau, tai su 200 gr rite taip sau, lyg tai noris kad lengvesnė būtų. Bet čia gal iš įpročio ar kaip. Va į šitą http://www.tacklewarehouse.com/Shimano_ ... SSCMG.html pažiūrėjau, sakau tiktų prie spiningo spalvų :grin:
O pati finezza... Nu patiko, patiko, net nėra ką pasakot, reikia pačiam išmėgint. Karoče ledas :gutgut
 #286653   makaulė
 04 Bir 2011 15:56
Atradom berniukai STEBUKLA!!!!!finezza,kotas,kuris ukrainieciu ir ruskiu sportininku jau 3 metus pripazintas geriausiu ul kotu varzybose.Tai aciu dievui,kad atsirado toksai Omar,kuris juos atitempe i Lietuva ir uzvede diskusijas,dave nusipirkt,papurtyt ir t.t.Tada jo prireike net Sauliui visaziniui.(ir man aisku).Taigi kokie esam tormazai,beviltishkai atsilike,ir nepasitikintys.Taip ir trypchiojam po savo kakuly ir nuomone,kai normali europa(nu ne ruskei ir xoxolai),varo pirmyn,nekalbant apie japashkes ir amerikosus.Taip ir mirsim ziauriai protingi sau.O kad koki ofsetnika,gumini slieka,karolina atrastumem-ner shansu,viska uz mus sugalvoja,o mes beviltishkai atsiliekam,besigirdami,kad kruva peraugusiu neigaliu su 56 kojos ishmiera ta oranzini kamuoly dar i kazkoky krepshy sugeba ymest.
 #286667   Jurginas
 04 Bir 2011 17:24
makaulė rašė:Atradom berniukai STEBUKLA!!!!!finezza,kotas,kuris ukrainieciu ir ruskiu sportininku jau 3 metus pripazintas geriausiu ul kotu varzybose.Tai aciu dievui,kad atsirado toksai Omar,kuris juos atitempe i Lietuva ir uzvede diskusijas,dave nusipirkt,papurtyt ir t.t.Tada jo prireike net Sauliui visaziniui.(ir man aisku).Taigi kokie esam tormazai,beviltishkai atsilike,ir nepasitikintys.Taip ir trypchiojam po savo kakuly ir nuomone,kai normali europa(nu ne ruskei ir xoxolai),varo pirmyn,nekalbant apie japashkes ir amerikosus.Taip ir mirsim ziauriai protingi sau.O kad koki ofsetnika,gumini slieka,karolina atrastumem-ner shansu,viska uz mus sugalvoja,o mes beviltishkai atsiliekam,besigirdami,kad kruva peraugusiu neigaliu su 56 kojos ishmiera ta oranzini kamuoly dar i kazkoky krepshy sugeba ymest.
Ant kašio tai jau prašau nevaryt, koks tai Lietuvos futbolo gerbėjų kompleksas čia yr ar kas :shock: Futbolininkų dvimetrinių irgi dachrena yr.
 #286706   Kleckas1978
 04 Bir 2011 23:04
pasikarsciavai makaule biski ;-)
tarmozinam todel kad dauguma gyvena LT ant skurdo ribos - ir tik pamacius naujove nera galimybes isigyti koto, ir sutaupytus pinigus neleidzia isleisti antros puses - naujam atsiradusiam kotui (ale fineza), jau nekalbant apie visokius bass boat'us ir pan.
Gautumem kaip normalioj europoj ar amerikoj atlyginimus tai zmonos net nesuzinotu ir nepastebetu kad isigijai eiline finezza o dabar yra kaip yra toj LT.

Tu geriau paklausk kiek noretu isigyti bet deja negali ????? ir pagalvok apie tai kad jei gautumem atlyginimus po 10 klt - kiek galvotu ir kiek jau turetu tuos kotus ;-)
 #286724   OMar
 05 Bir 2011 08:47
Ismokink antra puse zvejot. Jau ne vienam ta sakau ir pasiteisina ;)
Pamatysi kaip nesudetingai pirksi ka noresi tik po du komplektus ;)
 #286848   vital(vilnius)
 05 Bir 2011 22:13
makaulė rašė:Atradom berniukai STEBUKLA!!!!!finezza,kotas,kuris ukrainieciu ir ruskiu sportininku jau 3 metus pripazintas geriausiu ul kotu varzybose.Tai aciu dievui,kad atsirado toksai Omar,kuris juos atitempe i Lietuva ir uzvede diskusijas,dave nusipirkt,papurtyt ir t.t.Tada jo prireike net Sauliui visaziniui.(ir man aisku).Taigi kokie esam tormazai,beviltishkai atsilike,ir nepasitikintys.Taip ir trypchiojam po savo kakuly ir nuomone,kai normali europa(nu ne ruskei ir xoxolai),varo pirmyn,nekalbant apie japashkes ir amerikosus.Taip ir mirsim ziauriai protingi sau.O kad koki ofsetnika,gumini slieka,karolina atrastumem-ner shansu,viska uz mus sugalvoja,o mes beviltishkai atsiliekam,besigirdami,kad kruva peraugusiu neigaliu su 56 kojos ishmiera ta oranzini kamuoly dar i kazkoky krepshy sugeba ymest.
turejau as irgi ta finneza jau pres 3 metus(kaip greit laikas bega :-D ) :gutgut man patiko,pirkau tada is JP,man ji su senais zedeleis(fuji titanas ant vienos kojeles) geriau patiko,negu dabartines su "k" ziedais :roll: ,je ten kaip "ant karves...." :mėlynvarla :/nek o seip geri kotai :gutgut
 #286887   SauliusM
 06 Bir 2011 09:00
neskaitant to, kad ant manes biski batono patrupint bandei (gal kokia nuoskauda jauti, bet cia jau tavo, o ne mano bedos) tai zinok nieko nesupratau, ka cia pasakyt taip mandriai su sita zinute norejei...
 #286889   SauliusM
 06 Bir 2011 09:07
Jurginas rašė:
SauliusM rašė:..............
rituke daiwa exceler TSH 2000. nu tanauja daiwa didlio perdavimo 6,2:1. jau buvau apie ja rases, bet si savaitgali isbandziau su pintu valu pirma syk. su 0.128 pintuku tvicinau, dziginau ir dar beleka dariau visa savaitgali. nei vienos kilpos nenumete.............
O tai kaip tau balansas Finezzos su šitu exceleriu? Aš kažkaip net pagalvojau, ar nereikės kokio luviaso prikombinuot prie GONFS-732UL-T, o tu su 8,6 oz rite gaudai :shock:
normalus balansas. nu taip taip ant ribos aisku, bet visks normaliai. ant trumpesnes finezos ar vos sunkesne rituke tai jau gal ir nekazkas butu.
beje, buvau ant nuovo finezos abu revo nano rituke uzmetes.
va tokia:
http://www.purefishing.jp/products_2011 ... _neos.html
tai toks vaizdas, kad specialiai tam kotui sukurta rite, net spalvos ideliai tarpusavy suderintos
:-D
siaip kol finezos neturejau, tai man ta rite nei siokia nei tokia atrode. galvojau nu nafig reik tokios dideles ir taip islengvintos rites. kur ana det. nu nesamone kazkokia.
o kai ant finezos uzdejau, tai klausimai pasibaige.

o del visokiu mazu ir lengvu 1000 dydzio ar dar mazesniu ritukiu tai as anom alergiskas biskiuka, nes jau net su 2000 dydzio mazesnio perdavimo ir tai, kai reik srovej didesnej ka pasroviui patempt, tai kaip zuikis ta rankeniuka makaluot kosminiu greiciu labai uzsiknisi.
 #286917   Vitolis
 06 Bir 2011 11:04
O abuškėm kas ant LT prekiauja. Kotas berods. O daugiau? O taviškė sauliau 2000 ar 2500?
 #286918   SauliusM
 06 Bir 2011 11:09
Vitolis rašė:O abuškėm kas ant LT prekiauja. Kotas berods. O daugiau? O taviškė sauliau 2000 ar 2500?
jo, abuskes Kotas i LT veza.
aisku yra dar kas jas is Koto didmenos paeme perpardavineja.
va pvz:
http://parduotuve.spiningavimas.lt/abu- ... -neos.html
arba va:
http://www.zvejokpigiau.lt/product_info ... ts_id/1739

a del dydzio tai zinok sorry. nu niekaip neatsimenu dabar. :oops:
ne mano ten ta rituke buvo, tik siaip trumpam pabandes buvau ant to koto uzdet.
tai nekalbant apie idealu koto ir rites spalvines gamos sutapima, tai vat ant nuovo finezos 7'6'' su tais K ziedais ir ju isdestymu, tai ta rituke buvo nu kaip cia buvus.
 #286919   SauliusM
 06 Bir 2011 11:13
vital(vilnius) rašė:...man ji su senais zedeleis(fuji titanas ant vienos kojeles) geriau patiko,negu dabartines su "k" ziedais :roll: ,je ten kaip "ant karves...."
mano nuomone is pradziu lygiai tokia pati buvo del tu K ziedu, bet paskui pazvejojau ir galiu pasakyt, kad viskas ten normaliai su tais K ziedais.
 #286922   Menke
 06 Bir 2011 11:21
Tai žinoma, kad stebūklas, nes mūsų žvejų laidos nerodo to kas gerai, o daro Topshop laideles. Tai kur gauti žmogui tikrą informacija apie esamus įrankius. O dabar tai toks vaizdas, kad vobleriai tik egzistuoja Rapala, valas 832, o kur Tironas pasirodo ten dar Saeguaras. Kiti vėl "Kotą" proteguoja, taip kad čia teisybės nėra.....
 #286936   vital(vilnius)
 06 Bir 2011 12:24
SauliusM rašė:
vital(vilnius) rašė:...man ji su senais zedeleis(fuji titanas ant vienos kojeles) geriau patiko,negu dabartines su "k" ziedais :roll: ,je ten kaip "ant karves...."
mano nuomone is pradziu lygiai tokia pati buvo del tu K ziedu, bet paskui pazvejojau ir galiu pasakyt, kad viskas ten normaliai su tais K ziedais.
pabanditum su senais zedeleis kitaip sakitum :cool: visa pirma te "k" zedelei sunki negu buvo pres tai ant vienos kojeles '''bum o tokiam kotui mano manimu tie "k" ziedai "konskogo razmera" :/nek :-D
 #286937   SauliusM
 06 Bir 2011 12:31
kad K yra sunkesni, tai taip. bet kad nuovo finezai jie butu per sunkus, nu tai nepasakyciau. blankas tikrai nera perkrautas ziedu svoriu.
man asmeniskai jie gyvent nemaiso. nu atrodo gal tik neseksovai jie, bet na skorost tai ne vlyjajet mano supratimu.
 #286968   Vitolis
 06 Bir 2011 13:58
SauliusM rašė:kad K yra sunkesni, tai taip. bet kad nuovo finezai jie butu per sunkus, nu tai nepasakyciau. blankas tikrai nera perkrautas ziedu svoriu.
man asmeniskai jie gyvent nemaiso. nu atrodo gal tik neseksovai jie, bet na skorost tai ne vlyjajet mano supratimu.
Kažkokiam filmuke mačiau, kad metant, valas karts nuo karto gali apsisukt ant pirmo žiedo kojelės. Todėl japoškės ir prigalvojo tokias "K" kojeles. Ir dabar ta problema išspręsta.
 #286978   SauliusM
 06 Bir 2011 14:12
Vitolis rašė:
SauliusM rašė:kad K yra sunkesni, tai taip. bet kad nuovo finezai jie butu per sunkus, nu tai nepasakyciau. blankas tikrai nera perkrautas ziedu svoriu.
Kažkokiam filmuke mačiau, kad metant, valas karts nuo karto gali apsisukt ant pirmo žiedo kojelės. Todėl japoškės ir prigalvojo tokias "K" kojeles. Ir dabar ta problema išspręsta.
cia yra teorija, o kiek kartu praktikoj esat uz didziuju ziedu vala mesdami uzpainioje? :-D
nors... jei abi rankos kairios ir viena akis faniera uzkalta, tai visko gali pasitaikyt...
 #287015   HIPIS
 06 Bir 2011 16:32
Fineza Corto versijoi, tebestovi senieji, vienakojai..Praktiskai ir del to jamiau ana..
 #287019   SauliusM
 06 Bir 2011 16:41
tai kaip suprantu, OMar jau rimtai uzveze nauja bacila, ir dabar vyksta visos Lietuvos UL'ininku uzsifinezinimas
 #287023   Vitolis
 06 Bir 2011 17:10
SauliusM rašė:tai kaip suprantu, OMar jau rimtai uzveze nauja bacila, ir dabar vyksta visos Lietuvos UL'ininku uzsifinezinimas
Jei būt Finezos ne vien UL, tai ir ash gal jau būč užsitavorinęs. Dabar da tik knieti :koliorava Arba raiks visus keturis turimus UL kotelius išleist ir paimt vieną :-D
 #287031   HIPIS
 06 Bir 2011 17:38
SauliusM rašė:tai kaip suprantu, OMar jau rimtai uzveze nauja bacila, ir dabar vyksta visos Lietuvos UL'ininku uzsifinezinimas
Tai kad mes per ziema jau viska susipirkom.. :-D
Dabar tik testavimo stadija..
Beje, kai kas jau ir volgos deltoi jom pracekino..Lupo jomajo kokes zuvytes :shock: ..is principo tikrino jos galimybiu ribas..
Viskas v azure :gutgut ...vizgi, kaip nekaip, kotas skirtas jurinei zuklei. Ir jam reikalavimai biski su atsarga uzprojektuoti..

..ps.. artimiausios ziemos tikslas.. :-D
http://www.graphiteleader.com.ua/finezzapro_f.html
arba...
http://www.graphiteleader.com.ua/bellezzapro_t_s.html

Priklauso kiek jau turimos finezos atsibos.. :lol:
 #287034   Vitolis
 06 Bir 2011 17:46
Aciu. Jau ir ash radau. Va modeliuks. Atrodo nieko Graphiteleader Tiro GOTS-792ML Tik tas sujungims prie rankenos neiprastas :)
 #287044   Jonvabalis
 06 Bir 2011 18:36
Atsargiai Vitoli, nekalti pazioplinejimai po gamintoju puslapius gali patustinti greitu laiku pinigine ;-) , zinok, Omar'as sukalbamas :)
 #287048   Menke
 06 Bir 2011 18:57
Vitolis rašė:Aciu. Jau ir ash radau. Va modeliuks. Atrodo nieko Graphiteleader Tiro GOTS-792ML Tik tas sujungims prie rankenos neiprastas :)
Tiro kračiau, super kotukas :gutgut tik jis ne iš pigesniu. Aš laukiu Nouvo Bosca pasirodymo :/brazasista Beje visi kalba apie finezas, bet Omar buvo Calzančių atvežęs kurias išgraipstė akimirksiu. Kaip atsiliepimai apie jas? Aš suprantu kad "made in China" bet "under control"
 #287065   SauliusM
 06 Bir 2011 20:00
Vitolis rašė:
Jei būt Finezos ne vien UL, tai ir ash gal jau būč užsitavorinęs. Dabar da tik knieti :koliorava Arba raiks visus keturis turimus UL kotelius išleist ir paimt vieną :-D
zinant kokie tie tavo kotai,tai as nesuprantu, ko tu dar lauki :-D
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 172
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė