Vegys rašė:Ignelis rašė:o gaudau dideles zhuvis liaunesniais irankiais nes man taip patinka
Bet ar tie įrankiai optimaliausi pagal žuvies dydį ? Ko gero ne ...
sunku pasakyti, netiketumo faktorius visada yra, aishku galeciau visada imt rimta "krana" su 0.3mm pintuku, ir galingiausia gerve, na ir kankintis ish valties tikintis didziuuuulio rekordinio oto kuris gali ir uzhkibt, bet tikimybe nedidele(nes kolkas tik vienas tox buvo kaip valtis dydzio ir baigesi pintukas, beto tegu buna ir dar vienas tox, del tos vienos rimtos zhuvies per metus ash savo visu zhukliu taip tikrai nenoriu apsunkint

). na ir kamuotis visus metus su tuo gremezdishku irankiu , del tos rekordines zhuvies, kuri galbut uzhkibs, galbut ir ne, visishkai nematau reikalo. o mazhesnes sugebiu ir liaunesniu irankiu ishsitraukt

tai cia liecia tik otu zhukle ish valties. o kas liecia metyma nuo kranto tai jau nieko nepadarysi, uzhsistorint negali, nes reikia atstuma pasiekti, o zhuvys dideles tad nuo to stabdzio zviegimo niekur nedingsi. tad shitam reikalui yra pats optimaliausias irankis 3m spinas iki 60gr ir daug, daug valo..... tj kad saulus tu ta savo tarpine tarp pusrutuliu pasitikrink, nes nei buves, nei mates, nei sapnaves, o tau atrodo kad viska zhinai

nors nefaina net klausyt tokiu paistalu.
P.S supratau kodel gavau keletos forumieciu atsakymus su patarimais tiesiogiai i p.m, todel kad saulens vel nepradetu teoriju ishvedinet. fsio man informacijos uzhteko shitoj tershiamoj temoj. nebutina mano texta cituot daugiau.