Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #290311   Angler
 22 Bir 2011 15:18
dalius1984 rašė:kiek zinau shanono regione wpse leidimu nereikia niekur-nebent koks priwatus ezeriokas,ar kokiam klubui prikalusantis.
Tai,kad atvirksciai daliau,Shannono regionuoi reikia leidimo http://www.shannon-fishery-board.ie/sho ... online.htm ,ko neteko girdeti apie kitas vietas :ks>
 #290312   Angler
 22 Bir 2011 15:20
zekisLT rašė:Sveiki, gal kas zinot kokiu vieteliu grazesniu kur panakvoti su palapkemis eitu prie ezero, kelias zinau, bet prieimas pruie vandens ne geriausias, o norisi kad ir pazvejoti iseitu dar :) zinoma arciau droghedos butu patogiau ;-)
Arciausiai Droghedos butu Muckno ezeriukas,ten xebra megsta pasedet per nakty karsiuku pakapot !-kliovas-!
 #290313   Angler
 22 Bir 2011 15:22
polakas rašė:rytoj ruosiuos i dokus visai dienai,ziuresim kaip ten bus.
Parasyk po to kaip sekesi ;uolrait
 #290314   dalius1984
 22 Bir 2011 15:27
skumbre wicklowe pagawau,bet zinau kad ir howte jema.siandien newariau nes oras labai nekoks. zweju pardoj buwau uzsukes tai sake kazkokie aieiukai walti pasieme netoli is uosto paplauke tai dwiese 3dezes pagawo skumbres-wadinas netoli ji kazkur sukinejas tik arciau kranto nedaeina kolkas.na nieko kita sawaite jauciu jau bus laimikiu. o del leidimo kazkaip susimaisiau tada :)
 #290328   sigaiva
 22 Bir 2011 16:06
zekisLT rašė:Sveiki, gal kas zinot kokiu vieteliu grazesniu kur panakvoti su palapkemis eitu prie ezero, kelias zinau, bet prieimas pruie vandens ne geriausias, o norisi kad ir pazvejoti iseitu dar :) zinoma arciau droghedos butu patogiau ;-)

sveikas norejau paklaust ar kas parase tau kur galima butu su palapinem paturistaut. nes man ir tokia mintis sukas galvoj kur butu galima praleist koki savaidgali.
 #290337   Angler
 22 Bir 2011 16:45
Kiek teko paciam zvejoti skumbres aplink Dublina geriausias variantas nuomuotis valti is Bullock harbour,visai salia Dun Laoghaire.Kaina 20e valandai+variklis ir benzas,kadangi valtys ten dideles laisvai telpa 4 zmones,keturiu valandu pilnai uztenka,kad prisilupti skumbriu,kad po to ilgam nesinores ju zvejot :grin: (aisku kai jos eina),vienintelis minusas ten reiks taikytis prie potvinio,kadangi valtys stovi ilankoje ir kai vanduo nueina jos gulasi ant dugno ir tenka laukti kito potvinio.Senokai toje vietoje zvejojau,jeigu nepasikeite tel nr butu sis: 012800915 Chris :/braj;
 #290338   Angler
 22 Bir 2011 16:48
Cia dar kas jieskot kur pabuti su palatkem,mano biciuliai daznokai vazineja prie Shannono ant nakties,sako gamta laukine ir pazuvauti galima normaliai,niekas nevaiko.
 #290347   oli
 22 Bir 2011 17:42
a mes vakar,tiksliau jau shiandien buvom bassu pamegint pavaikyt,nu neperdaug gavos prigainiot nu bet po viena ikelem,bratkus kokiu 2kg,mano 3kg,nu ir dar ten smulkmes visokios buvo,pliakshniu,coaliu,bratkus dar codlinga pagavo...

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
 #290355   polakas
 22 Bir 2011 18:28
as pats is dublino.geri bassokai,o kur vaiket vyrai
 #290423   oli
 22 Bir 2011 21:27
polakas rašė:as pats is dublino.geri bassokai,o kur vaiket vyrai
co.Cork,East...
 #290432   zekisLT
 22 Bir 2011 22:06
sigaiva rašė:

sveikas norejau paklaust ar kas parase tau kur galima butu su palapinem paturistaut. nes man ir tokia mintis sukas galvoj kur butu galima praleist koki savaidgali.
niekas nieko :) angler tik ezeriuka paminejo ta kur matai frm ir tiek :)

ar dar cia bera tu, kurie balta zuvi gaudo? vien jurininkai liko :shock:
 #290459   miegas
 22 Bir 2011 23:40
zekisLT rašė: ar dar cia bera tu, kurie balta zuvi gaudo? vien jurininkai liko :shock:
as jau sy savaitgali pradesiu radona zvejot :lol:
 #290468   Eddy
 23 Bir 2011 03:28
vakar nakty buvau nulekes y Cortauwn .... apie 20 sunu , keliolika mazu dabu , codu ir viena smuta .... kelis dogus paemiau draugui pasicirskinti - veliau jis paskambines y dogu dienas mane isdejo :DDD - niekaip nesugebejo ju nulupti .... gaudziau "padeveta" skumbres porcija - turejau ir ragu , bet jie nelabai dirbo .... kas nori kazka patampyti - Cortauwno molas tam tinka :)
 #290504   Angler
 23 Bir 2011 11:37
To miegas,kas tas RADONA :?:
To eddys,kas SMUTAS :?:
:roll:
 #290516   simask
 23 Bir 2011 12:19
zekisLT rašė:
sigaiva rašė:

niekas nieko :) angler tik ezeriuka paminejo ta kur matai frm ir tiek :)

ar dar cia bera tu, kurie balta zuvi gaudo? vien jurininkai liko :shock:
Vakar vakare buvau nuvaziaves i moknos ezera paieskoti naujos vietos,zvejoti pradejau devinta vakare ir gaudziau iki dvyliktos,gaila kad reikejo namo lekt taip anksti rezultatas 10 karsiu bendras svoris 12kg. sakyciau liuks.
 #290521   Angler
 23 Bir 2011 12:28
Ties kuria vieta zvejojai :?:
 #290523   simask
 23 Bir 2011 12:41
Angler rašė:Ties kuria vieta zvejojai :?:
gaudziau is Castableinios puses netoli jaht klubo,vieta radau per sara,tarpkitko ten ideali vieta gaudyty su palatkem (va zeki tau ir ieseitis)
 #290533   dalius1984
 23 Bir 2011 13:05
Eddy rašė:vakar nakty buvau nulekes y Cortauwn .... apie 20 sunu , keliolika mazu dabu , codu ir viena smuta .... kelis dogus paemiau draugui pasicirskinti - veliau jis paskambines y dogu dienas mane isdejo :DDD - niekaip nesugebejo ju nulupti .... gaudziau "padeveta" skumbres porcija - turejau ir ragu , bet jie nelabai dirbo .... kas nori kazka patampyti - Cortauwno molas tam tinka :)
eddy jei jau y courtown vaziuoji tai jauciu geriau wicklowe butum zwejojes,ne wien dogai jema. ir pollacku ir whitinai po biski kabinejas. jemi sistemele skumbrine ir palei mola tampai prie pat kranto,ir jema tie polakiukai. esu as ten buwes tam coutowne,bet apart dogu nieko ir nepagawom :)
 #290656   Eddy
 24 Bir 2011 00:33
to Angler - smutai tai cia trumpinu smooth haund , jai esi pagaves , tai zinai jog jie nuo dogu mazai skiriasi , pagrindinis skirtumas yra jog pabraukus ranka palei zvynus jis yra svelnus , na ir uzauga jie kur kas didesni nei dogai .... to dalius 1984 - dekui uz info , reikes pabandyti pameskerioti Wicklove - kiek supratau tu gaudai diena , o nakti ar kas nors kabinejasi ?
 #290660   dalius1984
 24 Bir 2011 01:43
Eddy rašė:to Angler - smutai tai cia trumpinu smooth haund , jai esi pagaves , tai zinai jog jie nuo dogu mazai skiriasi , pagrindinis skirtumas yra jog pabraukus ranka palei zvynus jis yra svelnus , na ir uzauga jie kur kas didesni nei dogai .... to dalius 1984 - dekui uz info , reikes pabandyti pameskerioti Wicklove - kiek supratau tu gaudai diena , o nakti ar kas nors kabinejasi ?
nakti dogai pagrinde puola,da maziukai coaliukai ir krabai. nebent bandyt ant sistemels kabliuku kabint swieseles ar fosforiukus didesnius ir tada bandyt palei kranta patampyt.
taxitoyota kurioj cia wietoj dubline? hote ar kur don liery?
 #290694   miegas
 24 Bir 2011 12:14
Angler rašė:To miegas,kas tas RADONA :?:
To eddys,kas SMUTAS :?:
:roll:
raudona :-D
 #290702   Fishermen
 24 Bir 2011 13:43
taxitoyota rašė:bullock harbor ,is valties bet netoli kranto
Vos ne kaip :Pearl Harbor :-D :-D
 #290731   Angler
 24 Bir 2011 17:38
To eddy,kadangi juroje zuvauju tik is laivu,kai kameroje baigesi zuvis :grin: ,todel pirma karta girdziu apie smooth haund,betkuriuo atveju dekui uz apsvietima :gutgut
Sakiau,kad bullock harbour skumbriu vieta ;uolrait
 #290736   polakas
 24 Bir 2011 18:48
sveiki visi.padekite.pagavau zuvi ir nezinau kokia.tai balta zyvis.galva panasi i skraidanciu zuvu,rangosi kaip ungurys ir pirsto storio.ar galima ja naudoti kaip masala.
 #290738   Fishermen
 24 Bir 2011 19:07
polakas rašė:sveiki visi.padekite.pagavau zuvi ir nezinau kokia.tai balta zyvis.galva panasi i skraidanciu zuvu,rangosi kaip ungurys ir pirsto storio.ar galima ja naudoti kaip masala.

Baik jokus ,Cia man rodos is delikatesiniu zuvu kaska pagavaj.tokias tik i keptuve reik mesti :-D :-D :-D
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė